• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affet affet nereye kadar

eşimede çok haksızlıklar yaptılar eşim hepsini unuttu hala inanıyor onlara.resmen oğullarını kandırıp elinden arabasını aldılar.parasını aldılar.daha çok şeyler yaptılar hala eşim akıllanmadı.tamam sil at onları demiyorum ama biraz daha gözü açık olsa mesafeli olsa bunları yapmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum .annesinde babasında oğlumuzu kaybederiz korkusu yok.çünkü eşim yaptıkları harekette sessiz kaldığı için unttuğu için daha kötüsünü yapıyorlar.eşim parasını isterken bile gülerek istiyor şaka yolunla böyle birşey olurmu .eşim parasını gülerek isteyince onlarda ciddiye almıyor.hakkını savunacağı bile gülerek konuşuyor.

Eşinize bahsettiniz mi bundan

eşime anlattım boş versen onu. onun demesinlemi ayrılacağım diyor.bizi ayırır diye korkmuyorum yapamazda beni inciten böyle demesi.

Ne kaynana ne koca kimse benim nereye gidip gitmiceme karisamaz!:20:
Karisan kaynanaya da bi güzel cevabini veririm gerekirse üzerine bile yürürüm asabimi bozmasin :51:

eşimle kaynanama gittik daha yeni geldik.eşimin yanında bana karşı normal ama eşim olmadığı zamanlar ne yapıyorsa yapıyor.bugünde gittik ya şimdi hep gelin derler yine eskiye döneceğiz

Allah Dağına Göre Kar Verirmiş..

Bilmişte Bana Yelloz Bir Kaynana Vermemiş..
Nereye Gidiyorsun, Nerden Geliyorsun, Başka Bir Şey Giy, Misafir Geldiğinde Başımda Bekleyecek v.s.
Herşeye Muhalefet..
Ahh Ahh Bende Olcaktı Bu Sizdekiler Varyaa..
Allah Şahit Feriştahı Gelse Alamazdı Elimden..:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Dağına Göre Kar Verirmiş..

Bilmişte Bana Yelloz Bir Kaynana Vermemiş..
Nereye Gidiyorsun, Nerden Geliyorsun, Başka Bir Şey Giy, Misafir Geldiğinde Başımda Bekleyecek v.s.
Herşeye Muhalefet..
Ahh Ahh Bende Olcaktı Bu Sizdekiler Varyaa..
Allah Şahit Feriştahı Gelse Alamazdı Elimden..:27:

çekilmesi zor kaynanaya sahibim.benim elinden onu değil beni onun elinden kimse alamaz.beni hiç dövmedi iteklemedi ama elinin tersini gösterdi.

çekilmesi zor kaynanaya sahibim.benim elinden onu değil beni onun elinden kimse alamaz.beni hiç dövmedi iteklemedi ama elinin tersini gösterdi.

Nasıl Yani Canım ?
Hareket mi Yaptı ? Vurdu mu ?

benim kaynanam patron kaynanlardan evde herkezi yönetiyor kocasını oğullarını.benide yönetmeye çalışıyor.ben kesinlikle ynetilmekten hoşlanmam ama bazen mecbur kalıp dediğini yaptığım zamanlar oluyor.

Eee Canım Sen Baktın mı Suratına O Elini Kaldırınca ?
Hiç Bir Şey Demedin mi??

sen kim oluyorsun daha bu zamana kadar annem vurmadı sen beni vurmakla tehtih ediyorsun beşiğimi senmi salladın dedim

sen kim oluyorsun daha bu zamana kadar annem vurmadı sen beni vurmakla tehtih ediyorsun dedim.beşiğimi senmi salladın dedim

Afferin Kız Sana..
Helal Olsun..
Hadsiz Ne Olcak..

Benim Kaynanam Patron Kaynanalardan Dedin ya..
İşte Millet Onun Çenesinden, Kendisinden Korktuğu İçin Her Dediğine ''Heeeee'' Demiş..
Onunda Bu Vesileyle Bir Yerleri Tavan Yapmış..

Allah'ım Tüm Kadınları Kaynana Şerrinden Korusun..

Afferin Kız Sana..
Helal Olsun..
Hadsiz Ne Olcak..

Benim Kaynanam Patron Kaynanalardan Dedin ya..
İşte Millet Onun Çenesinden, Kendisinden Korktuğu İçin Her Dediğine ''Heeeee'' Demiş..
Onunda Bu Vesileyle Bir Yerleri Tavan Yapmış..

Allah'ım Tüm Kadınları Kaynana Şerrinden Korusun..

amin allah herkeze anlayış kaynanalan karşılaştırsın eşde önemli aileside çünkü çoğu ayrılıklar aileler yüzünden oluyor.benimde çok inişli çıkışlı günlerim oldu.anlatsam roman olur

amin allah herkeze anlayış kaynanalan karşılaştırsın eşde önemli aileside çünkü çoğu ayrılıklar aileler yüzünden oluyor.benimde çok inişli çıkışlı günlerim oldu.anlatsam roman olur

Bugünlerimize Şükürler Olsun..
Hiç Düşünmeyin Bunları Lütfen Ya..:70:

canım aynı dert hepimizde var.inan ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz...bende çok dertliyim çok...eşimde zorlar beni..çok şükür uzaktayım(gurbette),küsecek bir olayımız olmadı ama,birçok kırgınlığım var.....ta evliliğimin ilk yıllarından.................:97:

Bugünlerimize Şükürler Olsun..
Hiç Düşünmeyin Bunları Lütfen Ya..:70:

daima şükürler olsun düşünüyorumda bu zamanlarım daha iyi.yine olumsuzluklar oluyor ama eskisi gibi değil.okadar çok çektirdiki ona güvenemiyorum.benim için iyi şeyler düşündüğüne inanamak istiyorum inanamıyorum

daima şükürler olsun düşünüyorumda bu zamanlarım daha iyi.yine olumsuzluklar oluyor ama eskisi gibi değil.okadar çok çektirdiki ona güvenemiyorum.benim için iyi şeyler düşündüğüne inanamak istiyorum inanamıyorum

O Zaman Bırak Dağınık Kalsın !!
Güvenme de .. İnanma da..:70:

Amin...:19::19::19:Benim kaynanamda iki yüzlünün teki beni görüp başka konuşur, eltime başka anlatır aman işte bas baya bildigimiz kaynanalardan ama en fazla bunu yapar çünki zamanında postayı koydum sen kimsin sen ne karışıyorsun diye o oldu en son :1: şimdi bana gelir misafir gibi gider misafir gibi hiç birşey için oglunu aramaz bana danışır...Eşimede aynen postayı koydum beni bazı şeylere zorlama bırakır giderim annenle yaşarsın artık die hiç sesi çıkmaz zaten benimkide öyle ana kuzusu degil anneler gününde bile ben derim hadi annene hediye alalım diye aklına bile gelmez rahatım yani tavsiye ederim....:64::64::64::64::64::64:

canım aynı dert hepimizde var.inan ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz...bende çok dertliyim çok...eşimde zorlar beni..çok şükür uzaktayım(gurbette),küsecek bir olayımız olmadı ama,birçok kırgınlığım var.....ta evliliğimin ilk yıllarından.................:97:

zaten evliliğin ilk zamanlarında daha çok oluyor böyle şeyler sonrada herşey oturuyor ama iş işten geçmiş oluyor kırgınlıklar oluyor.unutamıyorsun yine aynı şeyleri yapacak diye bekliyorsun güvenemiyorsun.

Amin...:19::19::19:Benim kaynanamda iki yüzlünün teki beni görüp başka konuşur, eltime başka anlatır aman işte bas baya bildigimiz kaynanalardan ama en fazla bunu yapar çünki zamanında postayı koydum sen kimsin sen ne karışıyorsun diye o oldu en son :1: şimdi bana gelir misafir gibi gider misafir gibi hiç birşey için oglunu aramaz bana danışır...Eşimede aynen postayı koydum beni bazı şeylere zorlama bırakır giderim annenle yaşarsın artık die hiç sesi çıkmaz zaten benimkide öyle ana kuzusu degil anneler gününde bile ben derim hadi annene hediye alalım diye aklına bile gelmez rahatım yani tavsiye ederim....:64::64::64::64::64::64:

Aaa Allah Rahmet Eylesin Tıpkı Babaannemmiş..
Bu Bir Kısır Döngü..
Yengeme Annemden Bahseder, Anneme Yengemden..
Herkese Başka:27::27::27:

malesef evlendiğin zaman eşinin aileside eşontiyon yanın da istesen de istemesen de eşlerin zorlayarak götürmesi aratması mecbur bırakması daha da soğutu ya karşı taraf tan bırakacaksın kendi haline

Back
X