affet beni :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden laf anlatıyorsunuz bırakın yesin dayağını. Beyni vücudunu terk etmiş birine bir şey anlatamazsınız ne de olsa.

Konu sahibine de gelince affet beni diyerek sanırım kocasının söylemini yazmış. Yediğim dayak ne ki unuturum ben bir daha yerim yine unuturum diyorsanız buyrun affedin. Ayrıca mesela bir kere daha dayak yemeniz de değil. Bir kez bile dövdüyse o iş biter. Siz bir kez aldatın bakalım, ilk ve sondu affet beni deyin. Bakalım ne diyecek?

Neyi affet?! Kimi affet!?

Konuna gelince;
Seni anan elin oglu tekme tokat dovsun diye dogurmadi.
Kacinci yuzyildayizya ezdirmeyin kendinizi bu kadar.
Okimki sana el kaldiriyo!!! O eli tuttugum gibi yere indiririm

Eski konunuzu hatırladım nişanlınızın boyunu kafanıza takmıştınız, keşke boyu yerine huyunu kafaya taksaymışsınız.
Belki evlenmez, bu duruma maruz kalmazdınız.
Lütfen size bu şekilde şiddet uygulamasına müsaade etmeyin.

" Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü,. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyodu. Kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi. Ayrılığın eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı. Gözlerini altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddediyordu. Artık ben de umudumu kaybetmiştim.. Yakında boşanacağımızı düşündüm. Ama sonra bir şey yapmaya karar verdim. Sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Onun yanında uykuya dalmaya başladım, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber uyandırmaya, onu öpmeye, güzel sözler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun ediyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım. Onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdum. İnanamayacaksınız ama yüzünde çicekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı. Artık sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar seviyordu. Hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir
bunu brad pitt angelina jolie için yazmıştı, hatırladım :)

Adami zaten hic sevmemistin benimsememistin ki.Hatirladim seni.Sen 1.68 olup kendini sülün goren ve nisanlini bi turlu benimseyemeyen uyesin.Yaktin adamin basini.

keşke baştan eşinizi tanıyabilecek kadar süreye sahip olsaydınız, boşanmanız zor olabilir belki ama bu şartlarda sürdürürseniz evliliği sizin ve geri kalan hayatınız için daha iyi olmayacak gibi duruyor durum.

Şimdi oturdum bütün konularına baktım bu kadının sonra bir de profil bilgilerine baktım hayret içindeydim daha da şaşkın kaldım örnek yüksek lisans eğitim durumu
Dayak şükür sebebi
Eşi kötü davranıyor şikayetçi
Akrabalar evde
Eşi sürekli zorla ilişkiye zorluyor
Şimdi gelmiş sukredin bunlar normal şeyler diyor
Bu işte bir gariplik varrr..?
ben profil bilgilerinin doğruluğuna inanmıyorum
yüksek lisans yapabilecek kapasiteye sahip biri imam nikahıyla evlenip, hamile kalınca resmi nikah yapmaz
kv, kp ve 3 tane kayın biraderin olduğu bir evde hizmetçi gibi yaşamaz, eşinin şiddet içerikli söz ve davranışlarına da şükredip aşağı oturmaz.

Aaaah ahh, Allah'ım sen erkeklere akıl fıkır ver. Kadınlara da güc

ben profil bilgilerinin doğruluğuna inanmıyorum
yüksek lisans yapabilecek kapasiteye sahip biri imam nikahıyla evlenip, hamile kalınca resmi nikah yapmaz
kv, kp ve 3 tane kayın biraderin olduğu bir evde hizmetçi gibi yaşamaz, eşinin şiddet içerikli söz ve davranışlarına da şükredip aşağı oturmaz.

Zaten bir gariplik olduğu kesin ama ruhun da ama beyninde ama cinsiyetinde

bir insanın komple değişeceğini hic sanmıyorum ya nasıl geldiyse o sekil gidiyor herkes

affet beni u donusu yaptigi icin yazfimben inanmiyorum bi insanin bu kadar desicegine. sadece mutsuz oldugumu biliyorum agzimla kus tutsam yinede yaranamam ben ona. ne yapicagimi bilmiyorum :(. bosansam hayatim nasil devam edicek bilmiyorum. onceden boyle degildim gittikce icime kapaniyorum. cocuk istemiyorum

Yanlis hatirliyorum sandim ama dogruymus.
Kardes sen nisanlisindan 2 cm uzun oldugu icin nisanlisindan soguyan kiz misin?
O begenmedigin adam mi canavara donusen? Hayat cok garip yemin ederim..
Almanya'ya geri don. Ailenden daha cok destek olacaklardir sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X