Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

hic inandirici degil esinin söyledikleri.
hadi bikere konusulur, arkadasin akil verir vs. uygular uygulamaz esine kalir ama hergün hergün uygulamadigi akili niye alir insan anlamam.
resmen aralarinda flörtlesme var hatta cekim.

Bunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.
Valla benim burnuma hic hos kokular gelmedi, adam cuckold mudur nedir hic normal gelmedi bana.

Yok normal karsilamadi oda esime tabiki agzina geleni söyledi onlarda görüsmüyor zaten ama inaniyor o dertlesmislerdir sadece fln diyor anlamiyorum ben mi paranoyagim yoksa onlar mi
Adam belki eşiyle kavga etti evde, evlerinde neler oldu bilemezsin ama sana yansıtmadı demek ki. Gururuna yediremedi. Ama kimse kimse ile günde 10 kere konuşmuyor, üzgünüm aldatılmışsın. Bırak şu adamı.

Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
sende buna inaniyorsun ya pess. iste bu yuzdrn yakin arkadaslarla pek samimi olmuyorumm..

Arkadaşın da karaktersiz in tekiymis. Akıl veriyormus fln çok saçma. Günde 8 defa bunun için mi arıyor terbiyesiz. Ateşle barut yanyana olmaz demişler. Bir kadınla bir erkrk neden bu kadar çok konuşu r? Belki aktif bı aldatma olmamıştır ama sonuçta flört gibi bişey olmuş. Hicbisey olmasa bile yalan var ortada ki masum olduğuna inanmıyorum

Size yardim etmek icin mi? Peki o arkadasin neden seni arsyip sana yardimda bulunmuyor da esine yardim ediyor? Ben pek inanmadim. Hem kari koca arasina girilmez ki? Onun ne haddine. Sizin bir sorununuz varsa en son ona sira gelir, hatta gelmez ile. Aileleriniz dururken ona neymis? Gunde 14 kez telefonda gorusuyorlar, neymis sizin sorununuzu cozuyorlar ama kadinin esinin bu durumdan haberi yok oyle mi? Benim bir arkadssim evliligi ile ilgili sorunksri icin beni arasa bir kez arar 14 kez degil. Hem su an onlarla girusmuyorsunuz ams kocanizin gorusmedigini nereden biliyorsunuz? Belki ikinci bir hattan...
Affedemiyorsun cunku senin de icinde taslar yerine oturnamis. Inanmak istiyorsun onlara inanmiyorsun. Bu yuzden affedemiyorsun.
Aslinda o kadarda büyük sorunlarimiz yoktu esim cok calisiyor bu hep böyleydi yillardir cogunlukla bunu kavgasini ederdik ama öyle hergün konusulcak gibi kavga yoktu yani. Su an bilmiyorum görüsüyolarmi

Aslinda o kadarda büyük sorunlarimiz yoktu esim cok calisiyor bu hep böyleydi yillardir cogunlukla bunu kavgasini ederdik ama öyle hergün konusulcak gibi kavga yoktu yani. Su an bilmiyorum görüsüyolarmi
Hala o kadar konuşmalarını gerektiren bir sorunumuz yoktu diyorsun:) Senin hakkında yada sizin sorunlarınız hakkında konuşmuyorlardı zaten. Aldatılmışsın, yüzleş bununla kabul et

Neyin yardimiymis bu?? Beni esim bile gunde en fazla bir hadi tas catlasa 2 kere arar. O da 3 dk yi gecmez. Onu birak tek derslestigim kisi annemi bile gunde bir kereden fazla aramam. Bunlar neyin yardimlasmasini yapmislar bu kadar konusarak?? Yalancilar. Ihanet sadece bedensel temasla olmaz. Bir insani gunde 10 kere aramak demek, buldugun her firsatta onu aramak onun sesini duymayi istemek demek. Bu benim icin kafi..Ne desem bilmiyorum inan ki. Empati yapiyorum ayni seyi esim yapsa icimde birseyler kopar gider, eski ben olamam.

Evet

baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
yani 6 ay boyunca mı konuşmuşlar?evden çıkar çıkmaz filan:skandal:ve yani evlilik kurtarıyorlarmışmışmış..daha fazla sizi kandırmalarına müdaade etmeyin bence...

Benim yaptigimi anasida yapar yani ayrilsa oraya dönse annesi herseyini yapar zaten o yüzden kafamda bu sorular.
Onunla konusamam cünkü o inaniyor onlara ben ne dediysem o kadar ileri gitmezler dedi ve ben ne kadar igrenc düsünceli bi insanmisim fln o laflari duydum.
Annesinin yapacakları ile eşinin yapacakları bir degil. Arkadasın namuslu biri olsa, bu kadar konuşmayı sırf sen yanlış anlama diye yine sana haber ederdi. Ayrıca bu telefon olayından önce de zaten kadına karsı iyi davrandığını falan söylemişsin. Rahatsız olmuşsun. Kusura bakma ama eşin de arkadasın da namus yoksunu. Arkadasının kocası da g.. yani.

Evet

baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
Ohaa Nisandan beri bide. Hadi 1 ay içinde olsa belki inanılabilir de. Bacım gözünü aç şu kocanın neyini seviyon daha kendine gel

Eşinizin soğukluğunun nedeni buymuş demek ki. Şimdi her şey ortaya çıkınca yeniden ilgili kocaya dönüşüyor. Siz de, arkadaşınızın eşi de gayet iyi biliyorsunuz aldatıldığınızı ama boşanmayacağınız için kabullenemiyorsunuz. Madem ayrılmayacaksınız daha fazla deşmeyin bari.

Hemen iş filan bakın kendinize bence, kendi ayaklarınız üstünde durmadığınız ve eşinize muhtaç olduğunuzu düşündüğünüz ( ona da böyle hissettirdiğiniz ) için bu durumdasınız. Güçlü durun ,sakın ona yalvar yakar olmayın.

Back
X