Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Suç bastırma yöntemi işte çok açık...Gül gibi karın var ne diye elalemin karısına bakarsın ki , arkadaşınız da masum değil ya , al birini vur ötekine,tencere kapak....

Ama yine de dilerim biz yanılıyoruzdur da mahcup oluruz, çocuklar var çünkü herşeyden önce, üzüldüm...Acaba nasıl kanıtlayabilirsiniz ki , hiç yazışma falan yok mu ?
Malesef hic yazisma yok olsa bile ortaya cikmaz bundan sonra.

Ben olsam o arkadası ağzına sıcar everir çevirip bir güzel döverdiö kocamada Önce polisi arar tehtit ediliyorum diye gücün yettiği kadar saldırırımdım kocamıda döveridm sonra boşanma davası açardım bu kesin haaa siz bir şey yapmıyorsunuz inş arkadaş dediğiniz kadınlarda konuşmuyorsunuzdur

Evet silmiştir hepsini, keşke biraz daha bekleseydiniz , aşkımlı hayatımlı bir yazışmayı yakalayıp bassaydınız tekmeyi...şimdi nasıl affedeceksiniz ki , yüz göz de olundu ? Yaşlarınız kaç , çocuk kaç tane , küçükler mi ? Mesleğiniz var mı ?

Almanya'da yaşıyorsunuz. Bir sürü imkanınız var. Üstelik eşiniz uzun zaman önce sizi sevmediğini söylemiş.
Tamam ayrılmayın da kendinizi de kandırmayın.
Onlar görüşmeye belki yatmaya devam edecek siz de bu şekilde yaşamayı kabulleneceksiniz. Başka yolu yok.

Evet

baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
Alışkanlık demek, sizin aklınızla dalga geciyor eşiniz resmen.

Kadının eşi nasıl normal karşılıyor onu da anlamadım. Bir değişik durum.

Ama aldatıldığınız çok açık değil mi?

Eğer boşanmayacaksan inanmış gibi yap bi evlilik terapistine gidin ve arkadaşınla görüşmeyin. Çünkü hem ispat eder hem boşanmazsan aldatılmayı kabul etmiş olursun. Devamı da gelir. Eğer boşanacaksan da fikrimi söyleyim aldatılmışsın🙄

Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Yaşadığınız durumdan dolayı sizin adınıza üzgünüm .sadece fikrimi belirtmek istiyorum sizi üzmek degil amacım. Hani bazen günah almayayım.diye başlarız konuya iste o konu bu konu degil. Net fikrim ve kati düşüncem aldatılıyorsunuz. Kadın evli olmasaydı ikisi bir olup sizi kıra döke utanmazca ilan ederlerdi. Ikisinin de yanıp tutuşmasının yegane sebebi esiniz görüştüğü kadın müsveddesinin eşinin olması ve ortak arkadaş olmaları. Konu ne olursa olsun o kadar sık konuşulmaz yanlış anlaşılmasından korkup yine konuşmaz insan, birlikte olmuşlar diyemeyiz iftira olur ama duygusal birliktelik olmuş.

Evet

baya konusmuslar dökümler 6 ay geride var elimde daha gerisi yok yani nisandan beri görüstükleri kesin. Kendide söylüyo aliskanlik haline gelmis aramak felan öyle havadan sudanda konusmuslar. Sabah evden cikar cikmaz ilk aradigi o zaten ve eve döndügünde son aradigida o. Bazen 3 dakika bazen 10 bazi günlerse yarim saat konusulmus.
E bunlar kabul edilecek şeyler değil ki kocası nasıl kabul etti kadının hiç anlayamadım :KK57:
Niye eşinin arkadaşını aramak havadan sudan konuşmak alışkanlık haline gelsin ki ! Bu yüzden aslında eşli arkadaşlarla beraber görüşnemek lazım içinde olunca gönül kayıyo. Ama siz bu olayın peşini bırakmayın sizde onun eşini arayın her gün şüphelendiğinizi bi şekilde empoze edin bnce

Kocasına anlatıyorsun, kocası da asla şüphe etmediğini, güvendiğini söylüyor pesss...Her sabah evden cıktıgı andan eve girene dek konustuklarını soylemişsindir umarım...Ne kocaymış yaa...Her sey ortada ama adam şüphe etmiyormuş karısından...Hayırdır yani...Dökümleri dakkaları anlattın mı yoksa üstünkörü mü bahsettin kocasına anlamadım ki??

Ahhh benim elime geçse var yaaa...Kocam nerde çalışıyorda gider müdürüyle patronuyla konusurdum her dakka telde oldugunu, işten bile attırırdım kendi işi.değilse...O kadının kocasına da 14 kere ne konusuyorlar sence derdim, kapısına gider karıkocanın suratına dökümleri fırlatırdım...Whats app web ten vs takip etmeden hemen soylemişsin, ne konustuklarını da öğrenecektin kaydedecektin gizli.programlardan...

Şimdi de aksama kadar oturup kafayı yiyorsun...
Kadın da kocanla konusmaya devam ediyor evliliği de devam ediyor....
Ahhh benim elime geçecekti ki..
Alışkanlık olmuş öyle mi...Sürüm sürüm süründürmeden bırakmazdım yeminle

Evet

Sizin eş bayaga bayaga beyinsiz sanırım, gunde 8-14 kere birinden akıl almadan hayatini idame ettiremiyor. 🤦🏻‍♀️

Saf misin sen tatlim? Değil günde yilda 8 kez arasa bile tuhaf. Kendini toparla yuzlesmek istiyorsan ustune git. Yok affedeceksen de esinle konus "yemedigini" belirt. Arkadasinin da yuzune bakma

Sizin eşiniz çalışmıyor sanırım 8 14 kere konuşmak mantığım almadı yani...
Ha benim de bir arkadaşım var erkek
Kendi erkek arkadaşımla kavga ettiğimde anlatırım hani sen de erkeksin diyerek amaa

hahaha haftada bir defa falan olur kimsenin o kadar boş vakti yok...
Sevgilime de hiç soğuk değilim

Sevgilinle bile konusmazsin o kadar. En son teyzemin kizi aynen bu sekilde bi olay yasadi ve evlerine girip cikan birisiyle düşüp kalkiyormus rezil esi. Hic anlamadim diyor senelerce. Beyninden vuruldu ogrenince.

Tabi onada aynen boyle yeminler bilmem neler sonucta noldu kan govdeyi goturecekti şükür kaac sene icinde bosandilar ama kurtuldu. Ayrica cocuklarinin uzerine yemin etmek ne demek ? Allah muhafaza!!! Bisey olsa cocuklara olur olan. Nefrret ediyorum şu nesil erkeklerden. Günde8 ile 14 kere insan ne akil alabilir ayrica ?

Back
X