Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var. Ama bu 2 sene boyunca bana yalan söylediği zamanlar oldu birkaç kez. Aldatılma falan yaşamadım şükürler olsun ama sonuçta benim için yalan da kötü bir boyutta. Mesela yakın bir kız arkadaşıyla konuşup bana söylemedi. Mesajları görünce söylemek zorunda kaldı, tabi ilk başta "ya ben konuşmadım" falan durumları oldu klasik. Kız arkadaşıyla bir ölçüde konuşmasına elbette karışmam ama öncesinde başka bir arkadaşıyla istemediğim derece bir yakınlığı olduğu için bu konuda tedirgin olduğumu biliyor. Açıklaması da "aramız iyi değildi, iyice kavga etmeyelim diye soylemedim seni kaybetmek istemiyorum oldu" o günden beri neredeyse 4 ay geçti ve 4 aydır malesef dırdır konuşuyorum! kendime engel olamıyorum! allah korusun aldatilsam ne hale gelirim bilmiyorum. bu durumu yaşayan, ya da gerçekten fikir verebilecek birisi varsa lütfen yardım etsin... Henüz 20 yaşındayım unv öğrencisiyiz ve neredeyse ilk ciddi aşk deneyimim. Ondan mı bu kadar hassasım bilmiyorum ama affetmek istiyorum. Siz olsanız affeder miydiniz? Affetmek özgürlesmektir derler, seviyorum ve bunun için vazgeçmek de istemiyorum. 4 aydır ben dırdır ettikçe her gün açıklama yapıyor güvendirmeye çalışıyor. Ama artık hissediyorum o da "yeter!" noktasına gelmek üzere. Yardımlarinizi bekliyorum