• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmeli miyim!!!! lütfen bakın

Affetsenizde icinzide hep kalacak bu durum ve hep huzursuz olacaksiz bir kere balik bastan kokmus. Asla yapmamis gibi guvenemezsinz

Şu muhabbetleri yapmayan yok. Emin olun yok. En efendisinden en serserisine kadar yapıyorlar. Eski sevgililerimden biliyorum, arkadaşlarımdan biliyorum, kuzenlerimden biliyorum. Ben de çok enseledim eski sevgililerimi. İcraata dokulmedigi müddetçe de bir problem yok bana kalırsa. Sonuçta biz de kızlar arasında Tarkan çok yakışıklı Leonardo insan olamaz vs gibi şeyler söylüyoruz. Bunda sorun yok. Ama paralı ilişki vs gibi şeyler işin içine girdiği anda işler değişir. Aldatma sayılır. Eğer sevgilinizin de bu taraklarda bezi olduysa sepetleyin gitsin.

Neyi düzelir mi diye merak ediyorsun? Aldatmanin düzelmesi olur mu? Kadınla yatakta basmadikca aldatmadan sayılmaz mi

Bu arada yazmadan edemeyeceğim her erkek yapar diye sacmalamis millet.
Benim sevgilime kuzeni wtsp grubunda p..no atmış ertesi gün kendisi gösterdi haberim olsun diye. Sonra da kuzenine haddini bildirdi zaten. Herif yüzüme bakamiyo artik. Yok bı de karşılıklı mast... yapsınlar ne iğrenç şeyler bunlar

Son düzenleme:
Neyi düzelir mi diye merak ediyorsun? Aldatmanin düzelmesi olur mu? Kadınla yatakta basmadikca aldatmadan sayılmaz mi

Bu arada yazmadan edemeyeceğim her erkek yapar diye sacmalamis millet.
Benim sevgilime kuzeni wtsp grubunda p..no atmış ertesi gün kendisi gösterdi haberim olsun diye. Sonra da kuzenine haddini bildirdi zaten. Herif yüzüme bakamiyo artik. Yok bı de karşılıklı mast... yapsınlar ne iğrenç şeyler bunlar
Teşekkürler duygularıma tercüman oldunuz

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim burayı uzun zamandır takip ediyordum. Sonunda bende aranıza katıldım
Evet benim de bir derdim var. Ailemle tanıştırdığım neredeyse 1 buçuk yıldır beraber olduğum biri var. Kendisi özelde çalışıyor. Gel gelelim konumuza. Daha öncesinde de bir çok sorun yaşadığım bu adam için içimde pek güven kalmadı desem yeridir. Olay şöyle ki bulunduğum şehre geldi. Telefonunu karıştırırken Instagram şifresini notlarına kaydettiğini gördüm ister istemez takip etme gereği duydum. Yanımdan gitti. Instagramını beraber kullanıyoruz ama haberi yok tabi. Instagramda mesajlar kısmında bir grup dikkatimi çekti. Erkek arkadaşlarıyla konuşma grubu. Gözlerime inanamadım. Arkadaşları +18 videolar atıyorlar çoğu terbiyesiz. Yattıkları kalktıkları konuştukları kızların açık saçık fotoğraflarını ve onlarla konuştukları terbiyesiz konuşmaları ekran resmi almışlar. Birbirleri ile dalga geçiyorlar. Neyse bizimkinden ses çıkmadığı için ses etmedim. Akşam oldu biliyorsunuz dünya kupası maçları var. Benimki gruba şu Rus kızlar insan değil oğlum yazmış. Tabi ardı arkası da geldi. En sonunda paralı çalışan( anlarsınız ya ) bir kıza gitmenin planlarını yaptılar. Hâlâ olayın şokundayım ben varken nasıl bunları düşünür? Ben kendisine yetmiyor muyum. Kendimi o kadar kötü hissettim ki iki üç gün konuşmadık tabi onun da yüzü olmadı. Ailesini de bu konuda haberdar binevi rezil ettim. Şimdi gelmiş bana onlar erkek muhabbetiydi sadece lafta. Ben sana öyle şeyler yapmam diyor ağlıyor. İnanmak istemiyorum bir yandan da çok seviyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum. Arkadaşlarıyla iletişimini de kesmiş söylediğine göre. Sizce düzelir mi kızlar. Gururum affetmeme izin vermiyor çok üzülüyorum.
Aileye anlatmak meslekî deformasyon mu ? :işsiz:

Sakin affetme o da seni affetmesin zaten.Biri benim sifremi alacak bi de aileme yetistircek konusulanlari icim sogurdu.Senin icin de o adama bi daha guvenwbilcek misin? Belki o da senle onceden yasadiklarinizi anlatti cok igrenc seyler.Hep beraber kadina gitme plani yapildiysa laf degil sadece demek ki.

Bencede affetme canım daha sevgili ve cicim sylsrında böyle yaparsa ilerde sen hamileyken hasta iken neler yapmaz

Her erkek bu konuşmaları yapıyor arkadaşlarıyla , yapmayan yok bence. Para ile kadına gitme planı da sadece lafta olabilir evet, erkek muhabbeti işte. Sizin görmeniz talihsizlik olmuş ama kesin olarak ayrılacak bir durum göremedim ben.

Bence ikiniz de birbirinizi affetmeyin.

Sevgilim benim mahremimi gidip aileme anlatacak! Dünyadaki son erkek/kadın olsa tanımam
Allasen mahrem olsa birbirleriyle böyle muhabbetlere nasıl girebiliyolar. Ana babaya mi mahrem sadece. Acimayin bu erkek milletine bacim

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim burayı uzun zamandır takip ediyordum. Sonunda bende aranıza katıldım
Evet benim de bir derdim var. Ailemle tanıştırdığım neredeyse 1 buçuk yıldır beraber olduğum biri var. Kendisi özelde çalışıyor. Gel gelelim konumuza. Daha öncesinde de bir çok sorun yaşadığım bu adam için içimde pek güven kalmadı desem yeridir. Olay şöyle ki bulunduğum şehre geldi. Telefonunu karıştırırken Instagram şifresini notlarına kaydettiğini gördüm ister istemez takip etme gereği duydum. Yanımdan gitti. Instagramını beraber kullanıyoruz ama haberi yok tabi. Instagramda mesajlar kısmında bir grup dikkatimi çekti. Erkek arkadaşlarıyla konuşma grubu. Gözlerime inanamadım. Arkadaşları +18 videolar atıyorlar çoğu terbiyesiz. Yattıkları kalktıkları konuştukları kızların açık saçık fotoğraflarını ve onlarla konuştukları terbiyesiz konuşmaları ekran resmi almışlar. Birbirleri ile dalga geçiyorlar. Neyse bizimkinden ses çıkmadığı için ses etmedim. Akşam oldu biliyorsunuz dünya kupası maçları var. Benimki gruba şu Rus kızlar insan değil oğlum yazmış. Tabi ardı arkası da geldi. En sonunda paralı çalışan( anlarsınız ya ) bir kıza gitmenin planlarını yaptılar. Hâlâ olayın şokundayım ben varken nasıl bunları düşünür? Ben kendisine yetmiyor muyum. Kendimi o kadar kötü hissettim ki iki üç gün konuşmadık tabi onun da yüzü olmadı. Ailesini de bu konuda haberdar binevi rezil ettim. Şimdi gelmiş bana onlar erkek muhabbetiydi sadece lafta. Ben sana öyle şeyler yapmam diyor ağlıyor. İnanmak istemiyorum bir yandan da çok seviyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum. Arkadaşlarıyla iletişimini de kesmiş söylediğine göre. Sizce düzelir mi kızlar. Gururum affetmeme izin vermiyor çok üzülüyorum.
Affedersiniz, etmezsiniz orasını bilemem.
Her şeyden önce aranızdaki ilişki nasıl bir ilişki doğrusu ben anlamadım.
Nickinizden öğretmen olduğunuzu anlıyorum yani eğitimli birisiniz.
Sosyo-kültürel düzeyinizin düşük olmadığı ortada.
Adamın sosyal medya hesaplarını karıştırmak, mesajlarını izinsiz okumak, tüm bunlar yetmezmiş gibi ailesine şikayet edip yaptıklarını ifşa etmek... Gerçekten çok ilginç

Beyfendiyi öğrenciniz zannettiniz galiba, velisine durumu aktardığınıza göre.
Bu konudaki eleştirilere 'rehavet halinde yaptığım bir şeydi' şeklinde yorum yapmışsınız.
Bir meslektaşınız olarak 'rehavet' kelimesinin anlamına Türkçe sözlükten bakmanızı öneririm.
Anadilimiz konusunda hassas biri olarak söylemeden geçemedim.

Allasen mahrem olsa birbirleriyle böyle muhabbetlere nasıl girebiliyolar. Ana babaya mi mahrem sadece. Acimayin bu erkek milletine bacim
Mahremiyet anlayışı kişiye göre değişir. Benim mahremimi (ne olursa olsun) gidip aileme anlatacak kadar küçülebilecek bi adamın hiç şansı yok! Cinsiyete göre yorumum degismez

Şifresini gizlice alıp gizlice okuyorsun bide ailesine söyluyorsun pes :işsiz: erkek muhabbeti tipik soylediklerinin birini zor yaparlar ben olsam benim özelimi gizli gizli kurcalayan birinden af dilemezdim zaten

O da sen de masum değilsiniz.Pis pis muhabbetler yapmayan erkekler de var , sözlüsünün telefonunu kurcalamayan da.Birlikte oldukları kadınların fotoğraflarını gruba atmak nedir ve sözlün de bunlara bakıyor falan.Millet hepten sıyırmış ya da benim çevrem çok düzgün.Anlayamadım valla.Şoktayım.Ya kızlar siz de görün işte erkek milletinin pisliklerini.Birine güvenip bişeyler yaşıyorsun ve tüm arkadaşlarına ifşa ediyor seni.Allahım aklıma mukayyet ol.

Özel hayata saygı elbette lazım ama burada asıl suçlu sevgilin. O yapılan planlar ayrıca iğrenç. Burada yazmak kolay tabi ama ben öyle bi şeyi sindiremezdim. Her insan güzel/yakışıklı birini görünce vay be diyebilir ona asla sözüm yok ama böyle muhabbetlere meze yapmak iğrenç bence. Bugün birine bakıp erkek arkadaşlarıyla muhabbetini yapan, dahası işleri ileri götürme planı yapan adam iki gün sonra uygulamaya da geçer bence. Affetmemelisin.
Ki aynı muhabbeti sen yapsan dünyada senden kötüsü olmazdı onun gözünde bunuda düşün

Ailesine belki bu duruma engel olurlar diye soyledim diyorsunuz da,adamin icinde olduktan sonra sulalesi bilse engel olamaz!
Cok buyuk hata yapmissiniz ailesini isin icine katmakla,ben o adamin yerinde olsam kusura bakmayin ama yuzunuze bakmazdim..hakli bile olsaniz su yaptiginizla haksiz duruma dusuyorsunuz..

Back
X