- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi renkliistop
mrb..Uzatmadan derdimi paylaşmak fikir almak istiyorum sizden.öncek konumda geçen yaz eşimin beni aldattığını ancak benim bunu aylar sonra tesadüfen öğrendiimi yazmıştım ( 8-9 ay kadar sonra aniden resmen elime geldi aldattığını ispatlayan şeyler)..
Öyle kötüyüm ki son 2 aydır ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim...Ne ramazandan ne bayramdan hiçbirşey anlamadım.Oğlum hiçbişeyin farkında değil
( çok mutsuzum kızlar bunu anlatamıyorum kelimelerle,yediğim içtiği uyuduğum hiçbişeyin kalitesi kalmadı...Sevilmeyi sevmeyi özlüyorum...iyi günlerimiz aklımdan çıkmıyo.birbirimize yaptığımız çocukça şakalar, canım istiyo diye taaa nerelere gidip sevdiğim şeyleri alıp eve gelmeleri....el ele gittiğimiz düğünler, bayram ziyaretleri....kafayı yemek üzereyim galiba.düşüne düşüne iyi olmayacak sonum...
Nasıl dayanıcam napıcam ne edicem...affetmelimiyim affetmemelimiyim diye diye dolap beygirine döndüm hala başladığım yerdeyim.Ailesi biliyor durumu bana destek veriyorlar. Kapana kısılmış gibiyim ....
Unutmayı demiyorum ama affedebilmeyi başaabilen yada affetmeye çalışan tekrar deneyen varmı aramızda nolur bir iki satır iyisiyle kötüsüyle yazarmısınız ?
Öyle kötüyüm ki son 2 aydır ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim...Ne ramazandan ne bayramdan hiçbirşey anlamadım.Oğlum hiçbişeyin farkında değil

Nasıl dayanıcam napıcam ne edicem...affetmelimiyim affetmemelimiyim diye diye dolap beygirine döndüm hala başladığım yerdeyim.Ailesi biliyor durumu bana destek veriyorlar. Kapana kısılmış gibiyim ....
Unutmayı demiyorum ama affedebilmeyi başaabilen yada affetmeye çalışan tekrar deneyen varmı aramızda nolur bir iki satır iyisiyle kötüsüyle yazarmısınız ?