• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affetmelimiyim...

Aynı büyükler siz eşinizi aldatmış olsaydınız yine bu şekilde eşinizin sizi affetmesini mi isteyeceklerdi sizce?

Onlara göre erkek aldatır kadın yuvasını ayakta tutar ayrılmaz hele bir kadın aldatsin bakalım ne oluyor o kadına.

okadar haklısnız ki

Tabiki.Anne mutsuz.Sürekli her fırsatta bir sitem bir sürtüşme var ev içinde.Çocuklar da mutsuz büyüdü doğal olarak çünkü birgün öğreniyolar.Annelerine bile bile neden kaldın bizi bu dögüye zorunlu kıldın diye kızıyorlar.Özellikle kız olan sen göz yumduğun için bu noktaya geldi sözünü kullandığında en ağırı o olmuştu.Şuan adam gitti kadın yalnız ve çocukları terkedilmesine katlanamıyor.Kız olan büyüdükçe daha da zor günler yaşayacaklar bence..

oğlum benim herşeyim. her nekarar verirsek verelim ilerde birşeylerin acısını benden çıkartır diye ölesiye tedirginim....kimi neden affetmedin diye ,kimi de neden affettin dye annelerini yıkıp geçiyorlar..anne olmak iki kat daha beter ediyor beni şu üzüntümünn içinde

Önceden hep aldatılırsam arkama bakmam, bir an düşünmem, lütfedip tek damla yaş bile akıtmam derdim. Şimdi evliyim, eşimi o kadar seviyorum ki yani Allah korusun bir gün öyle bir aptallık yapsa anında çeker gider miydim, yoksa zihnimde onu aklamak için, affetmek için çabalar mıydım, emin olamıyorum. Bunlar üzerine büyük konuşulamayacak kadar ciddi meseleler. Sizi şu an sizi anlamam çok zor ama sizin için dua edeceğim. Umarım doğru kararı verirsiniz.

Back
X