Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senı takdır edıyorum canımm...umarım dedıgın gıbı fırtına sonrası guneş doğarr ve sen cok mutlu olursun.....şimdi belki zor herşey ama atlatıcaksın...kimler neleri unutmuyor ki.......allah yardımcın olsun tatlım....allah kalbine göre versin....bu arada hiç konuştunuzmu?bir gelişme varmı?
ee sonuç ne olacak şimdi ??
dava mı açıyorsunuz yoksa sadece kaçma aşamasında mısınız ??
kendin de farkınsasın aslında, daha önce onları dikkate almamışsın ama bence bu sefer onllara daha yakın ol, özellikle mahkeme sürecinde.aklı başında olan büyükler bir çok şeyin farkına varıyor, bizi uyarıyor bizim iyiliğimiz için ama aşkın gözü kör olduğu gibi kulağı da sağır malesef ka'le almıyoruz. yaşanması gerekiyormuş takılma ama kendini biraz toparladıktan sonra ailenin yanında ol en azından manen. emin ol çok daha iyi gelecektir.
hepsini okudum walla şok oldum ne insanlar var üzüldüm yaşadıklarınıza
keşke hiç barışmasaymışsınız hayatınıza yeni birini sokacak kadar vazgeçtiyseniz keşke dönmeseymişizsiniz ama böyle şeyleri yazmanın hiçbirşeye faydası yok
iyiki böyle birşey yapmış ve biran önce çıkmış ortaya hayatınızdan ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi olur sizin için
bence kadınla planlayıp yapmışlardır o şeyleri
sen yaz o da bana sorsun kavga edelim bende çekip gideyim ama siz sabırlı davranınca olmadı sitedikleri
bilg kalsın sizde bence mahkemede kullanabilirsiniz
bu bilg yeni mail adresi var onlar kırarlar şifreleri
yada bilg programcılarına gidin onlarda kırabilir ama bence o maili kapamadan yda delil olarak kullanılacak mesajları silmeden acele etmelisiniz
sizde şifrelerinizi değiştirin ve elinizdeki herşeyin çıktısınıı alın bence ne olur ne olmaz elektronik alet bunlar
inşallah bundan sonrası sizin için iyi oolur
Bir kaç günlüğüne yalnız başına tatile çık, çok iyi geliyor. Zaten adli tatil var şu anda en fazla avukatın onunla konuşup anlaşmalı mı çekişmeli mi olacak dava ona karar verirsiniz. Bu konuşmalarda senin olman gerekmiyor
Ben alışığım zaten resmiyette evli olup ayrı olmaya, nasıl bir şanssa bendeki
geçen sene daha 1 ay olmadan olaylar patlak verdiğinden, bir sene dolmadan boşanamamıştık
o yüzden de varsın süre uzasın, kesinlikle anlaşmalı olmayacak
tatili ben de istiyorum ama tatil hakkımı temmuzda kullandım
şimdi çalışmak zorundayım
bilmiyorum belki onu da yaparım da
kadından önce o haysiyet yoksunu adamla benim derdim
beni eşşek yerine koymanın bedelini fena ödeticem
o gün şeytan mı dürttü nasıl aklıma geldi bilmiyorum
sevgilisiyle olan ilişkisinden bahsederken çaktırmadan konuşmayı telefonuma kaydetmiştim
neye dayanarak şaka oldugunu düşündünüüz?Eşimle, evliliğimizde daha önce de çok ağır sarsıntılar geçirdik.
Boşanmanın eşiğinden döndük.
Ki zaman tutsaydı şuan onunla boşanmıştım bile.
1 sene ayrı yaşadık, ama o dönem boşanmış gibiydik.
Sonrasında ne yaptı etti kandırdı beni, barıştık.
3 aydır yine çok mutluyduk.
Ta ki bugün, facebooktan gelen bir mesaja kadar. Yazan aynen şuydu:
"Kocana sahip çık, insanları bekarım diye kandırıp, hisleriyle oynamasın!"
Atan kişi , hesabı kapatmış sadece mesaj ve uyduruk bir isim görünüyor.
Bilemiyorum, belki de korkunç bir şaka ama içime kurt düştü, ateş olmayan yerden neden duman çıksın ki de diyorum.
Eşime daha bunun hesabını sormadım:S
Kafam çok karışık ne yapmalıyım, ya sadece aptalca bi şakaysa diye düşünüyorum bi yandan da ya gerçekse
çünkü önceden buna benzer bişey yüzünden evliliğim bu kadar çatırdamıştı.
artık çok fevri de olmak istemiyorum.
siz olsanız napardınız?