• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim ama unutmadim...

şu devlet bahçelinin püskevit olayına koptum, gülmekten çatlıycam.
1. sinde diili sürçtü sandım ama 2. yedde söyleyince çok güldüm ya, birde çok tatlı konuşmuş, anne benim niye püskevitim yok

Püskevit mi :60:

"affetmek unutmanin yarisimidir?" "unutulmus olsa affedilmistir affedilmis olsa unutulmustur" gibi felsefik açılımlara gecenin bu saatinde kafam basmıyor. Ama bence hiç bir şey unutulmaz hele ki üzücü olaylar.

Geçen hafta annem geldi yengemin alzheimer hastalığına yakalandığını söyledi, annem bu kadın yüzünden 15 yıl önce üzüntüden şeker hastalığına yakalanmıştı ki bu kadın oruç tutar,düzenli namaz kılar çok şaşırdım üstelik yaşı 56

Unutamadığım için affedemiyorum!:19:
Kimbilir belki de böylesi işime geliyor!
Herkes ettiğini çeksin bana ne!!!:63:

Unutamadığım için affedemiyorum!:19:
Kimbilir belki de böylesi işime geliyor!
Herkes ettiğini çeksin bana ne!!!:63:

gerçekten affedilmeye degecek insanlar vardir bence ?? ama gerçekten çok zor seni adi gibi taniyan insanlarin , kalbiinin derinliklerine kadar isleyecek bir hatayi yapmasi... :50: bi yerde yasamimizi devam ettirebilmemiz için mecburuz sanki, yanimizda kalmalarini sistiyoruz.. ama 2.ciye asla!!!:36::68:

Geçen hafta annem geldi yengemin alzheimer hastalığına yakalandığını söyledi, annem bu kadın yüzünden 15 yıl önce üzüntüden şeker hastalığına yakalanmıştı ki bu kadın oruç tutar,düzenli namaz kılar çok şaşırdım üstelik yaşı 56

Allah,imizin adaleti, soyleyecek baska bisey yok bence..:45:

affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır derler...

bende çok affettim sevgilimi..
arkaşlarımı,kuzenlerimi
herkesi...
iyimi yaptım kötümü bilmiyrum ama affetmeseydim etrafımda insan kalmazdı:)

katiliyorum size... buyukluk bizlerde kalsin, her ne kadar kirilip uzulsekte mukafatini alacagimiz kanisindayim :34::71:

bana gore unutulmus olsa affedilmistir affedilmis olsa unutulmustur;cok kirildim unutmadim affetmedim ama bunu onlara yansitmayida basaramadim.keske bana yaptiklarina karsilik defalarca onlara bisey yokmus gibi davranmasaydimda belki beni bukadar uzmezlerdi;o iki zebani eltim beni uzebildilerse bunun sebebi benim onlara olduklarindan fazla deger vermemden kaynaklandi. aayyy kizlar acmayin kutuyu soyletmeyin kotuyu:1::1: kendimi zor firenledim daha neler yazacamda

keske bu kadar kendini uzecegini , belli etseydin yada oturup konussaydin... kalbinin ne kadar kirildigini, neden boyle yaptiklarini anlayamadigini soyleseydin.. simdi geçti ama, tekrar eski konulara donmek hos olmasa gerek.. Allah yardimcimiz olsun , bir ton insanla ugrasiyoruz kapinin dis mandali olan....:47:

affetmek büyüklükdür ama bence çok affedincede aynı şeyler tekrarlanıyorr yani iyi niyet suistimal ediliyor bende affettim 1 kere ama sanki hala aynı şeyler yapılıyormuş gibime geliyor herkeste böle sanırım affettiğimiz kişiye karşı ciddi güven problemi yaşanıyor sonrasında:17:

evet haklisin arkadasim.. az once baska bir arkadasada yazim 2.ciye asla diye.. çunku seninde soyledigin gibi suistimal ediliyor sanki bencede...:45:

annemi kaybettiğimde dayımın yalanlar söyleyerek manevi destekte bulunmayışını affetmedim ve unutmadım unutmayacağım... elbet bir gün sıra bana da gelecek!!!

annemi kaybettiğimde dayımın yalanlar söyleyerek manevi destekte bulunmayışını affetmedim ve unutmadım unutmayacağım... elbet bir gün sıra bana da gelecek!!!

Allah rahmet eylesin, annenizin mekani cennet olsun insAllah.. zaten bu affedilecek bisey degil... gun gelir devran doner canim uzulme artik...:70:

bebeğimi kaybedişimin 2. gününde ziyaretime gelip 3 aylık göbeğini okşayarak bebeğimle çok mutluyum diyen şuursuzu affetmedim, unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım. Az kaldı bekliyorum hele bir doğursun.

bebeğimi kaybedişimin 2. gününde ziyaretime gelip 3 aylık göbeğini okşayarak bebeğimle çok mutluyum diyen şuursuzu affetmedim, unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım. Az kaldı bekliyorum hele bir doğursun.
aynı dengesızlıgı 2 kez düşük yapmıs olan ablama bır arkadası yaptı..o kadar uzuldu ve kahrettıkı ablam .. aradan 1 hafta gecmedı kızın düşük haberı geldı ve o sıralarda ablamın hamıle oldugunu ogrendık.. ve bu dengesızın hamıle kalması daha sonra pekte kolay olmadı... eden bulur canını sıkma..rabbım sanada en guzelınden nasıp eylesın ınsaallah.:71:

Arkadaşım değil kardeşim dediğim kişinin benim cenazem varken onun kına gecesine gitmememi gurur yapıp(ki nikahına gittim) evlendikten sonra benimle küsmesini affedemiyorummm etmeyeceğimde zatennn...:47::47::47:

tek dostum ,kardesım,derdını kendıme dert edındıgım ınsanın hıc bır sebep yokken telefonda ettıgı sozlerı unutamadım.. ben onu yaptıgı terbıyesızlıge ragmen affettım ama o bana gerı dönüş bıle yapmadı.. unutmadım.. soracagım var ıkı cıhanda..

ne gorgusuz insanlar var bu dunyada Allah,im....unutulacak bisey degil bencede... yazik çok yazik, insanlarin bu denli dusuncesizligi beni gerçekten çok uzuyor..:50:

aynı dengesızlıgı 2 kez düşük yapmıs olan ablama bır arkadası yaptı..o kadar uzuldu ve kahrettıkı ablam .. aradan 1 hafta gecmedı kızın düşük haberı geldı ve o sıralarda ablamın hamıle oldugunu ogrendık.. ve bu dengesızın hamıle kalması daha sonra pekte kolay olmadı... eden bulur canını sıkma..rabbım sanada en guzelınden nasıp eylesın ınsaallah.:71:

Rabbimizin sasmaz adaleti... amin..

Back
X