Evet dedim bastan acik ve net.. bukez yaygara yapmam sessiz sedasiz acarim davayi..Huylu huyundan vazgeçer mi ki? Umarım bırakmıştır kumarı.
Zaten affedip şans vermişsin bundan sonrası eşine bağlı. Baktın aynı yolda bu sefer gercekten gider ve boşanırsın. Kumar illeti çok yuva yıktı.
Selam hanimlar... benim daha önce bi kac konum oldu kocamla ilgili.. 1 seneden fazla git gel yasadik.. tam bosaniyoruz dedik.. yine döndük.. bundan 1 ay önce bukez büyük ayrildim evden attim.. o haksizdi ne aradim ne sordum aştim kendimi.. sonra ilk defa bi adim atti ve sans istedi 1 sene boyunca ilk defa busefer... onu evine cocuguna hasret biraktim.. bana söz verdi kahve ve kumari bitirdigine ragmen.. bende bilemedim düsündüm ölctüm bictim.. evet maddi zarara ugradi ugradik ama ödün vercegini yola geldigini söyledi.. ikimizde calisiyoruz.. bi sans verdim ama heran kaldiramiyorum diyebilirim sanki.. 6 senedir evliyiz 5 yasinda bi cocuk var.. bugüne kadar hep eski günler hatrina affettim onu... siz olsaniz neyapardiniz.,, evet hayallerimi cok yikti maddi konuda yani 1 sene zararina calismasi gerek... bosansam pisman olurmuydum bi son sans versemiydim dermiydim,,, bilemiorum kafam cok karisik...
Bukez bensizligi tatti ve pisman oldu diye verdim önceki gel gitlerde adam olayin farkinda degildi... sagolun yorumunuz icin hayirlisi.. bidahakinde zaten birakirim gencligimi veremem onaBen olsam şans vermezdim bir değil iki değil... zaten önce şans vermişsin... üç beş sene oynamasa bi gün gene baslicak ve olan sana çocuğuna gecen yıllarına olacak... ben bi yakinimdan biliyorum...
25 sene sonra da olsa kumar yüzünden bosandilar
Tesekkür ederim... zaten hesablarimizi birlestiricez ...Zaten kararınızı vermişsiniz.Paranın idaresini siz elinize alın.Ödeme yaptığı makbuzları size versin.1sene zararına çalışmak eminim ki Onun içinde zor olacak.Başka kötü alışkanlığı yoksa aldatma ,şiddet şans verilebilir bence.
Tesekkür ederim etrafimda bosanan ve pisman olan insan cok ve ölctüm bictim günlerdir uyumadim düsündüm.. kendim icin dogru olani yaptim diorun 1 sene zarara calisicak ama sonra yine yoluna sokarim diye düsündüm... maddi acidan ona ihtiyacim var benim bosansamda bosanmasamda kaybim olmucak.. 1 2 sene sonra rahatlarim hersey yoluna girerse fakat bu sanci gibi gelip gidior nasil bukadar hata yapabildi bu adam diorum kendimi yiyiorumAlkol ve kumar karışımı bir hayat kesinlikle bir hastalık.
Siz yine de doğru olanı yapmışsınız. En azından sonradan içinizde pişmanlık kalmaz.
Ve İnşallah eşiniz düzene girer.
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım..
Selam hanimlar... benim daha önce bi kac konum oldu kocamla ilgili.. 1 seneden fazla git gel yasadik.. tam bosaniyoruz dedik.. yine döndük.. bundan 1 ay önce bukez büyük ayrildim evden attim.. o haksizdi ne aradim ne sordum aştim kendimi.. sonra ilk defa bi adim atti ve sans istedi 1 sene boyunca ilk defa busefer... onu evine cocuguna hasret biraktim.. bana söz verdi kahve ve kumari bitirdigine ragmen.. bende bilemedim düsündüm ölctüm bictim.. evet maddi zarara ugradi ugradik ama ödün vercegini yola geldigini söyledi.. ikimizde calisiyoruz.. bi sans verdim ama heran kaldiramiyorum diyebilirim sanki.. 6 senedir evliyiz 5 yasinda bi cocuk var.. bugüne kadar hep eski günler hatrina affettim onu... siz olsaniz neyapardiniz.,, evet hayallerimi cok yikti maddi konuda yani 1 sene zararina calismasi gerek... bosansam pisman olurmuydum bi son sans versemiydim dermiydim,,, bilemiorum kafam cok karisik...
Cok Tesekkür ederim cok zor keske yuvalar bozulmaArtık Affetmissiniz geçmişi unut evlılıgın de mutlu olmaya bak
Bir daha yaparsa basarsin tekmeyi ama hep diken üstü yaşama hayatı
Dipnot evliliğine bir şans vermekle iyi yapmışsın
Mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?