- Konu Sahibi asigimkralime
-
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...7696-affettim-yine-aldatildim-yeni-mesaj.html
2 yere konu açmışsınız. hangisine yazacağız ki
Terk etmek en doğrusuysa terkedin o zaman.
Doğrusunu biliyormuşsunuz işte.
Yok ben katlanırım, ilerde sanalda değilde gerçekte de aldatırsa katlanırım diyorsanız,
diyecek birşey yok.
Nişanlıyken görmüşsünüz bütün gerçekleri ,şanslısınız, ya evli olsaydınız.
Ama hala neyi düşünüyorsunuz.
Umarım seviyorum demezsiniz.
Yol yakınken kurtarın kendinizi.
Daha nice konularını görmeyiz inş burada.
Bir insanın karakteri ne ise değiştiremezsin..Onunda karakteri bu.
Bu yönde zaafı var bu ne ilk nede son olacak...
Doğrusunu biliyorsun ama yapamıyorum diyorsanda göz göre göre susup katlanacaksın.
Seçim senin bişey diyemeyiz ya ayrılacaksın yada dediğim gibi görsemde susarım çekerim le hayat geçireceksin.
Haa ben olsam daha ilk yaptığında anında ilişkimi bitirirdim...
Bir daha yapmayacağını bile bilsemde ömür geçiremem ben aklımdan silemem...
Yazık etme kendine bir ömrü bu şekilde geçiremezsin
nişanlınızın karakteri böyle bunu kabullenin ve ayrılın ondan.şimdi ayrılmazsan ilerde evlendiğinde çok daha büyük acı yaşarsın.yazık etme kendıne.onunla geçirdiğin zamana yazık
böyle bir adamı hala seviyor olamazsınız herhalde
siz nasıl olsa affedersiniz diye o devam etcek buna
karar sizin
gerçekten pişman olmuş olsaydı 2-3 yapmazdı.Artık güvenim kalmadı ona. Kuşku içindeyim.Bunu yapan bana,kesin cinsellde aldatmıştır.Bulunmaz hint kumaşı değil ki öyle demi*
yazık etme kendine, evli değilsin bir şey değilsin neden ayrılamıyorsun..üstüne üstlük bu belli kii alışkanlık haline gelmiş. ömür boyu bu paranoyayı taşıyacak mısın..acaba yaptı mı yapacak mı yapıyor mu..
inan değmezzzz
Ne kadar zor bişey yaşadığın anlamaya çalışıyorum ... eyvahedigeldismileçünkü bu kadar yılı bir anda bitirmek istemedim.Ve sizlerden destek alıp güçlenmek istedim.Şuan o kadar zayıfım ki.Onun karşına çıktığımda konuşmak için güçlü olmalıyım.Onu ezmeliyim.Şuan aldatımanın üzüntüsünü yaşıyorum.Onunla konuşurken hiç üzülmemeliyim.Dİmdik olmalıyım.
canım herşeye rağmen seviyorum deme sakın .inan canını başka sefere belkide evlenince daha çok yakar huylu huyundan vazgeçmez ....başka birini bul arayış içince ol sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?