Affettirme yolu

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.910
3.291
133
Evet eskiden böyle bir başlık açmıştım ama bu sefer konu aynı şey değil.
Annem benden bir şey yapmamı istemişti fakat derslerim yoğunlaştı ve araya kaynadı. Neyse geçen gün yazmış benim de aklımdan çıkmış. O gün gerçekten yoğundum mesajı okumuşum cevap vermeyi unuttum. Bir de sonra o işi soracak diye konuşamadım.
Dün çok kötü kavga ettik. Tamam kesinlikle haksızdım kabul ediyorum ama evladınıza kızınca ne yaparsınız? En fazla üzdün beni bak böyle yapma hoş olmuyor ben burada endişeleniyorum falan dersiniz değil mi?
Ben çok ağır tehditler aldım.
Hani mesajları görseniz dersiniz ki, “Kuzum sen ailenin başını eğdirecek bir hareket mi yaptın ne bu tepki” Mesajlarda böyle davranmam (mesaja cevap vermeyi unutmak, o sanıyor ki işime gelmedi diye cevap vermedim) durumunda beni buradan alıp babama da yurt parasını iade ettireceğini söyledi. Elini üstümden çekmesi durumunda neler olacağını düşünmemi söyledi. Özrünü diledim.
Bugün mesaj attım hala daha soğuk davranıyor. Yani özür diledim daha nasıl kendimi affettirebilirim?
Bu arada ondan asla gizlediğim bir şey yok. Nerede olduğumu söylüyorsam oradayım, yanımda kimin olduğunu söylüyorsam onunlayım, ne yaptığımı söylüyorsam gerçekten de onu yapıyor oluyorum. Hani acaba bir şey sakladın onu mu öğrendi diyebilirsiniz diye yazdım bu detayı.
Yine de çok kırıcı yorum yapmazsanız çok sevineceğim çünkü zaten yaptığımın altında eziliyorum :KK43:

Yani annenizin kişiliğinden sanırım biraz hırçın çıkmış ama derslerim yoğundu vs dediniz mi? Sinirlenmiş ama siniri geçer diye düşünüyorum..
Affettirmek için napabilirim diyorsanız isterseniz çiçeksepetinden bi çiçek çikolata falan yollayabilirsiniz.

sizi de annenizi de tanımıyoruz ve her şeyi o kadar üstü kapalı anlatmışsın ki okuyup bitirince eee yani? dedim.kendinizi affettirmek istiyorsanız da o istediği şeyi yapın bir de çiçek yollayın.

Anne işte endişelenmiş, telaşlanmış tepkisini abartmış. Anne olunca anlarsın:) açıkla tekrsr özür dile, biraz da şımardınmı dayanamaz

Yani annenizin kişiliğinden sanırım biraz hırçın çıkmış ama derslerim yoğundu vs dediniz mi? Sinirlenmiş ama siniri geçer diye düşünüyorum..
Affettirmek için napabilirim diyorsanız isterseniz çiçeksepetinden bi çiçek çikolata falan yollayabilirsiniz.
Aslında fena fikir değil ha. İnşallah bu sefer de “E sen paranı bunlara mı harcıyorsun” diye tepki vermez o zaman yıkılırım işte :(

sizi de annenizi de tanımıyoruz ve her şeyi o kadar üstü kapalı anlatmışsın ki okuyup bitirince eee yani? dedim.kendinizi affettirmek istiyorsanız da o istediği şeyi yapın bir de çiçek yollayın.
E ama kendimi yurtdışında okuduğumu falan anlattığımda da “anladık yurtdışında okuyorsun” diye tepki alıyorum :( hayır bari tepki vermenize değecek bir yer olsa yine üzülmeyeceğim :D
Dediği o şeyi yaptım zaten. Ama çiçek güzel fikirmiş.

Aslında fena fikir değil ha. İnşallah bu sefer de “E sen paranı bunlara mı harcıyorsun” diye tepki vermez o zaman yıkılırım işte :KK43:
Valla bu annelerin de hiiiç sağı solu belli olmuyor ha😕bazen benimki de çok üstüme gelince “ee napim anne, atsan atılmam satsan satılmam kaldım başına bence kabullen kendini boşuna yorma” diyorum :halay:

Annenin tehdit etmesi falan hoş değil. Yurtdışındasın, mesaja görüldü gidip cevap alamayınca endişelenmiş olabilir mi?

Ben ileride çocuklarıma bu tepkiyi iki durumda veririm.

• Geç saate kadar dışarıda kalacaksa ve gideceğini söylediği yere değil (Arkadaşıma gidiyorum diye başka yere) başka bir yere giderse. Bunu huy haline getirirse. Yetişkin olduğunda gittiği yeri bilmeme gerek yok ama alkol alacaksa gittiği yerde, bilmek isterim.​
• Alkollü direksiyon başına geçerse. Alkollü direksiyon başındayken başka insanların hayatını mahvederse elimi üzerinden çekerim. Yine evladım canım olur ama savunması için iyi avukatlar tutmam.​

Annenin tehdit etmesi falan hoş değil. Yurtdışındasın, mesaja görüldü gidip cevap alamayınca endişelenmiş olabilir mi?

Ben ileride çocuklarıma bu tepkiyi iki durumda veririm.

• Geç saate kadar dışarıda kalacaksa ve gideceğini söylediği yere değil (Arkadaşıma gidiyorum diye başka yere) başka bir yere giderse. Bunu huy haline getirirse. Yetişkin olduğunda gittiği yeri bilmeme gerek yok ama alkol alacaksa gittiği yerde, bilmek isterim.​
• Alkollü direksiyon başına geçerse. Alkollü direksiyon başındayken başka insanların hayatını mahvederse elimi üzerinden çekerim. Yine evladım canım olur ama savunması için iyi avukatlar tutmam.​
Bakın bu olabilir. Annem benim erkek arkadaşımı da, alkol aldığımı da bilir. Ondan gizli hiçbir şey yapmam. Zaten araba da kullanamıyorum ve çok şükür ki alkol alıp öyle bir karaktersizlik yapmam çünkü çocukken trafik kazası geçirdim :(
Saatler önce yazdım nasılsın annem diye cevap şu “iyiyim sen nasılsın” ki hiç böyle yazmaz. Tamam haklı kızmakta ama özür diledim dediği şeyi de yaptım daha ne yapmam gerekiyor ki?

Bakın bu olabilir. Annem benim erkek arkadaşımı da, alkol aldığımı da bilir. Ondan gizli hiçbir şey yapmam. Zaten araba da kullanamıyorum ve çok şükür ki alkol alıp öyle bir karaktersizlik yapmam çünkü çocukken trafik kazası geçirdim :KK43:
Saatler önce yazdım nasılsın annem diye cevap şu “iyiyim sen nasılsın” ki hiç böyle yazmaz. Tamam haklı kızmakta ama özür diledim dediği şeyi de yaptım daha ne yapmam gerekiyor ki?
Onun için çok önemli bir şey miydi istediği? Ya her durumda yaptığı hoş değil. Ne o öyle yurt paranı geri çeker falan.

Onun için çok önemli bir şey miydi istediği? Ya her durumda yaptığı hoş değil. Ne o öyle yurt paranı geri çeker falan.
Ya o bir şey yapmamama kızmamış. Uzun bir dosyanın çevrilmesi gerekiyordu. O cevap vermeyi unutmama kızmış bir de yalan yok unutmamın yanında o işi yapamadığım için konuşmaya da utandım. Bunu söyleyince öyle bir tepki aldım ki gerçekten sanarsınız ki burada suça falan karıştım

Back
X