Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umranıye afıyet hastanesımıKızlar afiyet hastanesine giden varmı ? Vefa hanım varmış çok iyi diyorlar giden varmı?
Evet cnmumranıye afıyet hastanesımı
ben doğum yaptım orda saliha hanımaEvet cnm
İyi ilgileniyor muydu.. vefa hanımı çok met ettiler banaben doğum yaptım orda saliha hanıma
saliha hanm hala ordamı bılemıyorum kucuk bır hastane yıne hamıleyım bıdaha gıdermıyım gıtmem dıorum odalar cok kucuk hemşire bana denk gelen serttı şimdi yıllar gectı 10 yıl nasıl bişi dıyemem ama ben şuan başka hastaneye gıdıyormİyi ilgileniyor muydu.. vefa hanımı çok met ettiler bana
Evet eskiden baya herkes şikayetçiymiş şimdi bütün çalışanlar değişmiş hastane yaptırılmış bundan 2 ay önce girmiştim yenilendiğini gördüm sonra düşük tehlikem olunca herkese sorduk iyi bir doktor nerde vardır diye kime sorduysak afiyet Hastanesindeki vefa hanımı söyledisaliha hanm hala ordamı bılemıyorum kucuk bır hastane yıne hamıleyım bıdaha gıdermıyım gıtmem dıorum odalar cok kucuk hemşire bana denk gelen serttı şimdi yıllar gectı 10 yıl nasıl bişi dıyemem ama ben şuan başka hastaneye gıdıyorm
hayırlısı olsun ıns canım bende 3 keredır ethıcaya gıdıyorum.çok tatlı bı nurgul hanım var.medıpolede de nagıhan hanımı methedıyorlar kasımda randevu aldım orayada bakıcamEvet eskiden baya herkes şikayetçiymiş şimdi bütün çalışanlar değişmiş hastane yaptırılmış bundan 2 ay önce girmiştim yenilendiğini gördüm sonra düşük tehlikem olunca herkese sorduk iyi bir doktor nerde vardır diye kime sorduysak afiyet Hastanesindeki vefa hanımı söyledi
Valla bütün doktorları dolaşırım yeterki bebeğim iyi olsunhayırlısı olsun ıns canım bende 3 keredır ethıcaya gıdıyorum.çok tatlı bı nurgul hanım var.medıpolede de nagıhan hanımı methedıyorlar kasımda randevu aldım orayada bakıcam
Vefa hanim mı?Ben kizimda cinsiyeti ogrenmek icin gitmistim tatli guler yuzlu bi bayandi. Cokta ilgiliydi sagolsun :)
Saol cnm bu ayın 26 sinda gidicem tam 8 haftalik oluyorum o zaman bide ona görünim inşallah güzel şeyler duyarımEvet vefa yilmazer.
Bi arkadasm vefa hanima gidiyordu dogum yapti dha yeni cok memnun oldgnu syledi canm acikcasi ben gtmedm tam bilemyrmEvet vefa yilmazer.
Evet pazartesi günü kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadim doktor progestan verdi çarşamba tekrar gittim Atlas hastanesine bebek gözükmüyor du 6 haftalik ama 5 haftalik gözüküyor dedi doktor haftaya tekrar gel eğer kese yine aynıysa sağlıksız bir gebelik dedi ama ben Atlas a gitmicem önerdikleri vefa hanima gidicem ama 8 haftalık olmayı beklemek istiyorum iki gündür kanamam yoktu bugün tekrar olduInsAllah canim Allah saglikla kucagimiza aldirsin insAllah. Neden tedirginsin gebeligin sikintilimi geciyor?
Valla doğumda bilmem ama ben vefahanima aşılama yaptırdım benim daha y umurtam catlamadan aşılama yapmış dava bile açmayı düşündümKızlar afiyet hastanesine giden varmı ? Vefa hanım varmış çok iyi diyorlar giden varmı?
Çok şükür dinlene biliyorum bitanem Rabbim bin kere razı olsun eşimden bulaşığımı çamaşırımı o yıkıyor yemeğimi evin düzenini eşim sağlıyor çok şükür eşim yanımdayken kimseye muhtaç değilim.. 3 yaşında kızım var kimse bu kadın bu kıza nasıl bakıyordur diyip yanıma bile gelmedi kötü günde belli oluyor herkes.. öğlen 11 de işe gidiyor 9 da kalkıp kahvaltı hazırlıyor bize yemeği de yapıp evi süpürüp öyle çıkıyor gece de en erken 23:00 en geç 02:00 ya da 03:00 te geliyor. Sofrayı hazırlıyor Bulaşıkaları yıkıyor kızımın dağıttığı oyuncakları topluyor. Sen iste elin ayağın olurum dedi telefonda mutluluktan ağladım..Gecmis olsun. Rabbim saglikli bir seekilde bebegini sana bagislasin insAllah. Benimde kese gec gozuktu cunku gec dollenme olmustu benimkisi. Gozukup gozukmemesine simdilik cok takilma da dinlenebiliyorsan yat dinlen bence en azindan kanaman olmasin. Hayirli haberler alirsin insAllah.