Afra tafra, afra tafra....Sanrsnz ki ngiltere Kraliesi

imkanlarınızı zorlayın ve bir an önce ayrı eve çıkın bunun başka yolu yok....ewet kadının derdi sensin canım .malesef kaynanalar,bir zamanlar kendilerininde gelin olduklarını unutuyorlar...mümkün olsa oğlullarını kimseye vermicekler...ne bu saplantılı sapkın düşkünlük bende anlamadım..sabırlı ol asla cevap verme...görmemezliğe ver onu...sen ağladıkça üzüldükçe sevinir böyleleri..aldığın hediyeyide kullanmıyorsa kullanmasın...her yıl dışarıda çıkartmak zorunda değilsiniz bu ne ya..prenses mi ayıp ayıp oğlunun mutluluğu için susmalı azcık anne dediğin..ne huzurnu kaçırıyorsun ki canım sende..ayrı eve çıkın başkada birşey demiyorum.bunlar ayrı evdeyken bile sorun çıkartıyorlar neler duyoruz aynı çatıda kim bilir neler yapıyorlardır...üzme kendinia.s.

ay kizlar ya siz yazdikca hep yaptigi abuk sabuk seyleri hatirliyorum ama sinir olmuyorum artik gulüyorum kendi kendime,bi de sey hallaeri yokmu bisey yapiyo ortaligi bi karistiriyo bazen bakiyorum esimle kavgaya baslamisiz,o zamanda gelip aman yavrum siz mutlu olun ben herseye raziyim diye fedakar anne ayaklari yokmu ,sanki biz kendi kendimize kavga ediyozda o bize akil veriyo:mymeka:

esim az önce yanima geldi seni cok iyi anliyorum uzulme hafta sonlari icinde is bakayim diyo kizlar ya daha cok para kazanalimda ayri eve cikalim diye bunca zamandir sabrettigin icin sana minnettrim diyo ben bu adami nasi birakayim.Bu arada esim ailesinin tek cocugu ve mal varliklari gayet iyi yani varlik icinde yokluk cekiyoruz anlicaniz

ya aslinda esinde durumlari görüyor. e maddi anlamdada iyiymissiniz! ayri eve neden cikmiyorsunuz anlamiyorum. fazla yüz verme derim. lafini koy pat diye oturttur cünkü emin ol öyle yapanlar yaranio inan.bende gurbetteyim almanyadayim. önceden kayinvalideme annecim annecim pofpoflar dururdum baktim iyice yüz göz olacaz Allahtan basimda esim var beni hic ezdirmio cok sükür

bu ne yahu adınızı vermiş deliye ...... koymuş çalıyı eh babam ehhh oynatıyo sizi resmen piyon olarak oğluda şah tabi.ve bu oyunu şah bitirmez asla piyon olarak yapın hilenizi ve ayırın evinizi eşinize ben gidiyorum deyin bakalım nasıl geliyor tıpış tıpış

Ya sorun yuz verme falan degil arkadasim kadin kendini dunyanin merkezi saniyo hersey ona yapilsin ona iltifat edilsin guzel sozler soylensin valla traji komik bisey yani oyle yasli oldugunu falanda kabul etmez 56 yasinda ben 23 benimle yarisiyo ya delirtcek beni inanilmaz koplekslikötükedihüso

canım aynen sana katılıyorum benimkide 65 yaşında ben 24 ama sorma ben ne alırsam aynısını alıyor surat yapıyor evindeki mbilyaları bir bir değiştirdi ben evlenince geçen doğum hediyesi babam portmanto yapıtırdı bana onuda yaptırmış pes dedim artık gizliyoruz herşeyi kocam bile farkında iyi ki sık görüşmüyoruz yüz göz olsam neler gelir başıma bilmiyorum çünkü huyunu biliyorum

ya kizlar inanmazsiniz bi ara moda bodyler vardi boyle düsük kol icinde yine bi body boyundan bagli tam genc isi yani alisverise gitmistik beraber ben kendime yesilini aldim eve bi geldik bi bakayim aynisinin beyazini almis kendine tabi bedenleride standartti giremiyo icine tepinip duruyokaydirigubbakcemile3kayinpederimde sende ic akil yokmu o sana olurmu hic 20 küsür yasinda kizla mi yarisiyon dedi saka yapar gibide anlayana tabi:1no2:bence bi cok kisi onun nasil biri oldugunun farkindada kimse yuzune bisey demiyo tabii pohpohluyolar bunu oda iyice havalara giriyo:dilcikar:

oğlundan seni kıskanıyor.
benim anlamadım şey niye evlendirirlerki
paylaşamıyorsa kalsın kendisiyle
evlendikten sonra huzurlarını bozunca ne oluyor yaniiii
.

Back
X