Afra tafra

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.737
248
Sevgilim bir dönem üzmüştü beni. Bende onu arkadaşlarıma anlattım. Böyle böyle şeyler yaşadık diye. Anlattığımın ertesi günü eşiyle birlikte sevgilimle tanıştılar. Çok kötü bir muamele yaptılar, laf sokup durdular ve sohbet etmediler. normalde sıcak kanlılardır ben de çok şaşırdım.

Neyse biz evlendik. Tabi şimdi eşim onlarla görüşmek istemiyor. Ortak arkadaşlarımıza bunu anlattığımda işte “cenk seni üzmüştü ya, o yüzden öyle davrandılar, seni sevdiklerinden” diyor. Bu arkadaşımda çok iyidir, arayı bulmaya çalışıyor.
Sizce? Sevgilimle geçmişte yaşadığım sorun onları bu derece ilgilendirir mi sahiden?

bu arkadaşımla tek başıma da olsa görüşmeli miyim? itiraf edeyim hiç istemiyorum. Ama bu sefer de diğer ortak arkadaşlarımız beni suçluyor. Benim gitmem lazımmış. Bebeği oldu çünkü 2 ay önce

Gerçekten seni sevdikleri için mi öyle davrandılar yoksa başka birşey mi var bunu biliyor olmalısınız. Seviyorlarsa görüşün bi şekilde gıcıklığına yaptılarsa eğer hiç görüşmeyin tabi ki.

Onlar ne hakla öyle davrandılar ki?
Sen tepki göstermedin mi o zaman?
Gösteremedim. daha doğrusu ne yapacağımı bilemedim. Mesela sevgilim diyo ki "nerde çalıyorsunuz? hani sohbet açmak için soruyor onu da yoksa meraklısı değil. "çalışıyoruz işte yaa" diyo ağzını gevrete gevrete.

O şekilde davranacaklarsa hiç buluşmasalardı sizinle. Sizin probleminiz sizi aşacak ve yardım gerekecek duruma gelmediği sürece ikili ilişkilere karışılmaz. Arkadaşlarını hatalı eşini haklı buldum

Gösteremedim. daha doğrusu ne yapacağımı bilemedim. Mesela sevgilim diyo ki "nerde çalıyorsunuz? hani sohbet açmak için soruyor onu da yoksa meraklısı değil. "çalışıyoruz işte yaa" diyo ağzını gevrete gevrete.
Boşver o zaman, görüşme arkadaşınla da...
Hadi arkadaşın hassastır, seni üzdüğü için kızmıştır falan da, eşinin karışması hoş olmamış

Açıkçası ben de arkadaşımı üzen birine iyi davranamazdım pek.Belki ''üzerine vazife değil'' diyeceksiniz ama,anlattıklarınıza göre kafasında bir şeyler oluşmuştur arkadaşınızın.
Belki de öyle düşündüler bilemiyorum. Ama şu da var, kız arkadaşmdan ziyade eşi bir tipik davrandı. Sonuçta ben eşine anlatmadım ve onu ilgilendirmez. Eşiyle benim özelimi paylaştıysa da hoş değil yani

Gerçekten seni sevdikleri için mi öyle davrandılar yoksa başka birşey mi var bunu biliyor olmalısınız. Seviyorlarsa görüşün bi şekilde gıcıklığına yaptılarsa eğer hiç görüşmeyin tabi ki.
İşte onu bilemiyorum çünkü sormadım konuşmadık. Keşke olayın ertesi günü arayıp sorsaydım, biraz aptallık ettim.

O şekilde davranacaklarsa hiç buluşmasalardı sizinle. Sizin probleminiz sizi aşacak ve yardım gerekecek duruma gelmediği sürece ikili ilişkilere karışılmaz. Arkadaşlarını hatalı eşini haklı buldum
Ben de onu anlamadım. Zaten onları ben çağırmadım kendileri gelmek istediler. Ben de gelin dedim.
Aramızdaki sorun dediğimde başka kız meselesi. Hani desem ki bana vurdu, hakaret etti. Öyle bir müdahale edilecek durum değil yani. Ki biz artık barışmışız ki beraberiz.

Ben olsam görüsmem. Sevgilinizle aranizda ne geçti bilemem ama sonucta siz arayi duzeltmissiniz. Tanistirmaya getirdiginizde boyle bir terbiyesizlik yapamazlar.
Bende kuzenimin sevgilisine acayip gicik oluyordum, sirf kuzenimin anlatmalarindan cocuktan nefret etmistim gormeden ve buluşmaya da tanismaya da gitmedim zaten ayrildilar.
Bulusmaya gitseydim kalkip böyle davranmazdim. Boyle yapcaklardiysa buluşmasaylarmis hiç.

İşte onu bilemiyorum çünkü sormadım konuşmadık. Keşke olayın ertesi günü arayıp sorsaydım, biraz aptallık ettim.

Bence bu ders olsun

Kimseye sorumlarını anlatma

Yani bugün şikayet ettiğin sevgilin ile yarın cümbür cemaat buluşmak da ilginç

Rahatsız olunca yıllarca susman da ilginç

Unut gitsin çıkar onları hayatından bu saatten sonra o iş yürümez zaten

Sevgilim bir dönem üzmüştü beni. Bende onu arkadaşlarıma anlattım. Böyle böyle şeyler yaşadık diye. Anlattığımın ertesi günü eşiyle birlikte sevgilimle tanıştılar. Çok kötü bir muamele yaptılar, laf sokup durdular ve sohbet etmediler. normalde sıcak kanlılardır ben de çok şaşırdım.

Neyse biz evlendik. Tabi şimdi eşim onlarla görüşmek istemiyor. Ortak arkadaşlarımıza bunu anlattığımda işte “cenk seni üzmüştü ya, o yüzden öyle davrandılar, seni sevdiklerinden” diyor. Bu arkadaşımda çok iyidir, arayı bulmaya çalışıyor.
Sizce? Sevgilimle geçmişte yaşadığım sorun onları bu derece ilgilendirir mi sahiden?

bu arkadaşımla tek başıma da olsa görüşmeli miyim? itiraf edeyim hiç istemiyorum. Ama bu sefer de diğer ortak arkadaşlarımız beni suçluyor. Benim gitmem lazımmış. Bebeği oldu çünkü 2 ay önce
Arkadaşına sorsana neden böyle davrandıklarıni makul bi sebepleri varsa eşinle konuş orta yolu bul..sen neden görüşmek istemiyorsun belki de gercekten seni üzdüğü içindir..ha arkadasini sevmiyorsan zaten öylesine bi arkadaslikti diyorsan o ayri..

İnsanlar iyilik yaramıyor gerçekten

Onlar SENİN arkadaşın, SANA kötü davranan birine olumsuz davranmaları normal

Sense evlenince kocaköylü olup insan kıymeti bilmez olmuşsun.

Kıymetlerini bil. İkisiyle de görüş, kocanı da götürmezsin olur biter her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz.

şimdi eşiniz bu konuda tamamen haklı, bende bana afra tafra yapan laf sokan hemde bunu ilk tanışmada yapan insanlarla görüşmek istemem.
arkadaşlarınıza gelince ilk tanıştığın bir insana böyle davranılmaz, ama hadi diyelimki sizin etkinizde kaldılar vs yani ucundan köşesinden minikte olsa onlarada bir hak verebiliriz.
ama size gelince burada yüzde yüz haksız olan sizsiniz.
neden gidip sevgilinizle olan özelinizi başkalarına anlatıyorsunuz?
hadi anlattınız neden ""Sevgilimle geçmişte yaşadığım sorun onları bu derece ilgilendirir mi sahiden?"" diye soruyorsunuz?
ilgilendirmezse neden anlattınız? ilgilendirirse neden bu şikayet?
hata sizde.

Kocana söyledinmi zamaninda dedikodusunu yapdigini...
Milletin onu öyüzden dışlandığını?

Bunlar işde kulağına küpe olsun. İlişkindeki sorunlari ilişkinde çöz. Sen unutursun eşin/ sevgilin iki mucuk mucuk i love you yapar aran düzelir. Aile/arkadaş UNUTMAZ

İste bu nedenle; yani insanların neye ne tepki verrceğini kestiremediğimden, kimseyle derfimi paylaşmıyorum.. :)

O ilk tanışmanın üzerine biraraya gelinmedi mi tekrar? Hani düğününe filan da mı çağırmadın? Bence şuanda çoktan aşmış olmanız gerekiyordu o ilk gerilimi, eşin hala görüşmekten hoşlanmayabilir onu anlarım ama sen bir daha hiç görüşmedin mi yani onlarla sevgiline iyi davranmadılar diye.

Back
X