- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Yani kötü niyetli diyemem ama daha çok kendi çıkarlarını koruyan kendi havasında biri. Varlığı zarar mı bilmiyorum ama yokluğunun bir şey hissettirmediği kesin. Bebek için telefonda tebrik ettim ama gitmedim. Zaten gidersem sadece bebek için gidip sonrasında bir şey yapmam. Peki size şöyle bir şey danışsam:Zaten beni kollamak için öyle davransa hayret ederdim demene istinaden şunu söyleyebilirim sen zaten o arkadaşının iyi niyetinden şüphelisin bu durumda arkadaşlığın zaten sağlıklı değil ki varlığı zarar yokluğu da bana birşey hissettirmez diyorsan o halde selamdan öte gitme ana söylede bir durum var mutlaka paylasimlariniz olmustur o gunlerin hatırına bebek için hayırlı olmasını temenni etmenizi şahsen ben öneririm çünkü beraber yenen bir lokma ekmegin hatırı vardır bu benim fikrim tabi ama sonrasında mesafeli bir ilişkiye devam:)
şimdi ben onun söz, nişan, ve artı 2 düğününe de gitmişim. Sonra benim düğünüm oldu, o ara abisinin sağlık durumundan dolayı gelemedi. Ki gelememesini de yadırgamadım. Şimdi sence onun bebeği oldu ben mi ona gitmeliyim, o düğünüme gelmediği için bana gelmeli?