Afrika kölesi gibi oldum

Helede cocuk olunca dahada zor bugun nedense işyerınde hep ağlamaklıyım dun tatılımdı tum gun utu camasır temızlıkle gectı cocuga bıle zaman ayıramadım.he benım eşim yardım edıyor allah razı olsun hakkını yıyemem ama ben hep eksık kalıyorum evde işşte cocuguma karsı bda ruhsal olarak benı cok yıpratıyor.kadın olmak....emın olun bır daha dunyaya gelirsem kesınlıkle erkek olarak gelmek isterım...

Bı aralar bende takmıstım ev işlerıne helede aygaza aygaz kırlendı dıye coktur oturup agladıgım sonra baktım olan bana oluyor gıden benden gıdıyor bosver dedım .... şimdilerde daha az yoruluyorum:)çunku hepsını aynı anda yapmak yerıne bıgun odayla ugrastıysam dıgergun mutfaga gırıyorum ...

hahaha güldürdünüz beni. Vedat Milor karşısında millet kendini kasıyormu ?

Ben geçen cuma günü temizlikçi aldım evime. Cumartesi günü kız arkadaşımla bir güzel çay içmeye gittik.

Masa silinmemiş diyor eşim geçen gün. Aldım elime bezi, uzattım. siliverirsen temiz olur dedim.

Bir de geçen gün kavga ettik. Vileda Süpürgeyi siinirden kafasına fırlattım. Madem o kadar iş yapıyoruz biraz da minnetar ol kıymet bil dedim.
Ne oldu bilmiyorum. Bu aralar çamaşır yıkıyor, mutfak tezgahını siliyor filan...

Viledana sağlık arkadaşım iyi yapmışsın...bir an gözümde canlandırdım serzenişin olan Afrika kölesi benzetmenden yola çıkarak..Afrika Kölesi mızrağını(viledasını) avına doğru sert bir hamleyle fırlatır ve hedefe ulaşmıştır artık..bazen(!) sert girişimler olumlu dönüşler yapabilir...Tebrik ediyorum :nazar:

Back