Afrodizyak içeren parfümler

hypnotic poison ı bende çevremdeki herkes beğendi..hatta afrodizyak içerdiği hakkında deneyim bile edindim.. kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende bu feromon içeren parfümlerden istiyorum,alanınız oldumu? Bşrde tüm parfümerilerde varmıdır bu kokular...acaba açık parfümü varmıdır??? önce ucuzunu alır beğenirsem orginalini alırım...

samsara hariç bunları kullandım...samsarayı annem kullanır,çok ta güzeldir....armaninin glam she'yi kullanmıştım...

ben bunların içinde en çok gloria'yı seviyorum...bana en çok yakışan oydu..ama bugün gittim j'adore aldım...beğenmiştim ilk başta ama alınca çok çiçeksi geldi....:97:

""Versace crsytal"" gercekten güzel:))

biraz önce internetten listede yazıo diye, victoria secret in very sexy aldım. hayatımda ilk kez bi parfümü koklamadan alıyorum. umarım güzel çıkar. :18:

feromonlu parfümler gerçekten erkekler üzerinde etkili mi kızlar? bende bir parfüm buldum almayı düşünüyorum, katı parfüm formunda, bilen kullanan var mı? fiyatı uygun geldi 50 lira ama bilemedim yani

afrodizyak etkili vicente loopecgerçekten harika bir parfümm erkeklere tavsiye ederimm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…