Aft

fafintoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
110
70
48
29
İyi aksamlarr
Son bir haftadir bogaz agrisi, ates ve griple ugrasiyordum hastaligim gecti bi sefer dudagimda aft yani pamukcuk cikti iki tane o kadar cok canim aciyor ki yemek yiyemiyorum. Su dahi icerken aciyor bugun tum gun normalde bir ogunde yediklerimi ancak yiyebildim cok acim ve bisey yiyemiyorum hatta az once acliktan agladim
Varmi bildiginiz yiyebilecegim ama canimi yakmicak bisey

Bende de çıktı bugün alt dudağımın iç tarafında ama yememe engel olmuyor.
Tuz basın dayanın yansın sonra gidip tuzlu suyla çalkalayın ağzınızı.
Ilık çorba tüketin, aft aç kalacak kadar etkilemez ki deneyin bi yemeyi.

Ben fark edip ilac alana kadar baya buyudu biri mercimek biri nohut buyuklugugunde ve tadi olan her sey sizlatiyor

Doktorunuza görünün bende daha kötü bogaz bitiminde çıkmıştı doktorunuz ağrı acıyı az hissedeceğiniz ilacı verecektir yada eczaneye danışın

Ben fark edip ilac alana kadar baya buyudu biri mercimek biri nohut buyuklugugunde ve tadi olan her sey sizlatiyor

Ekmek yiyin aftın olmadığı tarafla çiğneyin.
Pipette etkili olur birşeyler içmede afta değmez.
Puding olabilir soğuk soğuk, acıtmaz en azından.
Yoğurt olabilir.

İlac kullaniyorum bende ama bi haftayi bulabilirmis gecmesi
Benim kızımda da çıkmıştı.Aynen 1 hafta demişti.3.gün tamamen iyileşti.Puding,yoğurt,danone yiyebiliyordu.Dr.karbonatlı suyla pansuman da yap demişti.Sizde yaptınız mı?

Aft icin mucize bir ilac var. 10 dk icinde geciriyor. Oral Medic.
Yalniz bastan uyarayim, bu ilac yanlis hatirlamiyorsam, sulfirik asit. Yani ilaci surdugunyzde aft olan bolgeyi asit etkisiyle yakiyor ve cok can yakici. Ama 10 dk sonra aft acisi falan kalmiyor. O bolge yandigi icin aninda etkili. Muhim olan o 10 dklik aciya katlanmak.

Ya karbonado drek surun yada karbonatlı suyla gargara yapın hem iyileşmesinde yardımcı olur hemde orayı bir sure uyusturur.

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin bende piraldyne diye bir ilac kullaniyorum ama benim aft oyle buyudu ki evde her ciglik attigimda biliyorlar ki ilac suruyorum
Anlasilan ben bi hafta yogurt ve puding yiyecegim

İlacını sürünce rahatlama olmuyor mu?

Benimkiler de yememi etkileyecek kadar büyük ve derin olurlardı.

Yemekten 2 dakika önce ilacı sürünce uyuşturuyor mu ne oluyor acısını keserdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…