Afyon ilçeleri hakkında bilgi

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Merhaba.Konunun yeri burası değil biliyorum ama en azından bir süre durabilir mi?Afyon Dazkırı,Dinar ve Sultandağı ilçesi hakkında bilgisi olan var mı acaba?

küçücük ilçeler :KK66: Biraz sıkıcı olabilir ..Dazkırı dediğiniz yer izmire gitmek için kullanılan köy gibi bir yer ..Dinar malum ,depremin olduğu yer ..Diğeri de has keza aynı özellikte yerler ..Afyon biraz muhafazakar birazcıkta sıkıcı bir yer ..Soğuğu inanılmaz ,insanları iyi ...

küçücük ilçeler :KK66: Biraz sıkıcı olabilir ..Dazkırı dediğiniz yer izmire gitmek için kullanılan köy gibi bir yer ..Dinar malum ,depremin olduğu yer ..Diğeri de has keza aynı özellikte yerler ..Afyon biraz muhafazakar birazcıkta sıkıcı bir yer ..Soğuğu inanılmaz ,insanları iyi ...
Peki güzel anaokulu vs var mıdır buralarda?Yaşam nasıl pahalı mı yoksa uygun mudur.Açıkçası şu an sultandağı ilk sırada ama bu konular hakkında da bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Peki güzel anaokulu vs var mıdır buralarda?Yaşam nasıl pahalı mı yoksa uygun mudur.Açıkçası şu an sultandağı ilk sırada ama bu konular hakkında da bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

vardır muhakkak ,birde ben afyonlu falan değilim ama baya bir seyahat etmişliğim vardır oraya ..Googleden araştırırsanız bulabilirsiniz ya da afyonlu biri muhakkak çıkar buradan ..Açıkçası ilçe olduğu için şehire göre daha ucuz olacağını düşünüyorum ama ucuzdan kastınız nedir tabii bir de orası var malum artık hayat her yerde çok pahalı ...Soğuğu beni çok sinirlendirir yalnız orasını söylemeden geçemeyeceğim ..

vardır muhakkak ,birde ben afyonlu falan değilim ama baya bir seyahat etmişliğim vardır oraya ..Googleden araştırırsanız bulabilirsiniz ya da afyonlu biri muhakkak çıkar buradan ..Açıkçası ilçe olduğu için şehire göre daha ucuz olacağını düşünüyorum ama ucuzdan kastınız nedir tabii bir de orası var malum artık hayat her yerde çok pahalı ...Soğuğu beni çok sinirlendirir yalnız orasını söylemeden geçemeyeceğim ..
Kiralar falan küçük yerlerde çok pahalı olabiliyor.İnternetten baktım ama çok bişey yoktu.Oraya bilenler daha çok yardımcı olur diye düşündüm.Teşekkürler bu arada cevabınız için

Merhaba ben Afyonluyum ama İstanbulda yaşıyorum.Tam olarak öğrenmek istediğin nedir bu ilçlere hakkında?

Merhaba ben Afyonluyum ama İstanbulda yaşıyorum.Tam olarak öğrenmek istediğin nedir bu ilçlere hakkında?
Merhaba tayin istemeyi düşünüyoruz.Öncelikli olarak kiralar, yaşam,illere ulaşım,okulları bunlar hakkında bişeyler öğrenmek istiyorum.Bir de sultandağı ilçesinde lojman şansı var öncelikli burayı düşündük ama siz önce hangilerini önerirsiniz ?

Sultandağı iğer ilçelere göre eskişehere daha yakın bir ilçe önceliği oraya vermeni öneririm ki lojman şansında varmış bence değerlendir.Afyon Eskişehir arasında kalıyor bu nedenle daha avantajlı.

sandikli güzel ve ucuz diye biliyorum :)))
Orası yok malesef :)
Sultandağı iğer ilçelere göre eskişehere daha yakın bir ilçe önceliği oraya vermeni öneririm ki lojman şansında varmış bence değerlendir.Afyon Eskişehir arasında kalıyor bu nedenle daha avantajlı.
Son bir şey sorabilir miyim?Özel anaokulu falan varmı?Bir de deprem bölgesi ya evlerin sağlamlığı hakkında bilginiz var mı acaba?

Özel anaokulları var tabi.Evlerin sağlamlığı konusunda pek bilgim yok ne yazık ki..

Orası yok malesef :)

Son bir şey sorabilir miyim?Özel anaokulu falan varmı?Bir de deprem bölgesi ya evlerin sağlamlığı hakkında bilginiz var mı acaba?

Canım merhaba bende afyona taşınali 1 ay oldu ben afyon merkez deyim evet küçük bir yer ama sevimli güzel bizim bulunduğumuz bölge. Kiralar ogrencilerden dolayi az kabarik mis ama biz site içerisinde oyun parkı fırına markete eczaneye kuaföre Migros a yakın bir ev bulduk kirası da iyi çok şükür iyiyiz.

Canım merhaba bende afyona taşınali 1 ay oldu ben afyon merkez deyim evet küçük bir yer ama sevimli güzel bizim bulunduğumuz bölge. Kiralar ogrencilerden dolayi az kabarik mis ama biz site içerisinde oyun parkı fırına markete eczaneye kuaföre Migros a yakın bir ev bulduk kirası da iyi çok şükür iyiyiz.
Meehaba sevindim adınıza.Ama bizim ilçe olacak.hiç gezme şansınız oldu mu yazdığım ilçelerden acaba?ya da birine sorma imkanınız var mı

Canım nere neresi daha bende bilmiyorum ama küçük bir yer özellikle çarşısı çok küçük fakat şuanda yapim aşamasında bir avm var inşallah en kisa surede biter :) sadece carsisini gördüm, ankarada doğup büyüdüğü m için tabiki zorlanıyorum avuç içi kadar yer gibi yani kıyaslama yapınca yanlız yeni yerleşim yerleri var orada evler yeni bina site içerisinde nefisler bayıldım ama kuraları çok özellikle aidatları kiranin yarısı okadar fazla. Yani aracınız varsa eğer İkbal a gidebilirsiniz hafta sonları birde çarşıda bisiklet kiralayip geziliyormus daha denemedik ama güzel diyorlar.yanliz komşuluk yok lisanlari çok farklı hiç birşey anlamıyorum. İlçede olsa sonuçta küçük yer mutlaka tanışmak isterim evim kapı m herzaman açık biz böyle gördük büyüdük ailemizden umarım yardimci olmusumdur ama merkeze yakın olursaniz daha rahat edersiniz

X