Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki güzel anaokulu vs var mıdır buralarda?Yaşam nasıl pahalı mı yoksa uygun mudur.Açıkçası şu an sultandağı ilk sırada ama bu konular hakkında da bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?küçücük ilçeler Biraz sıkıcı olabilir ..Dazkırı dediğiniz yer izmire gitmek için kullanılan köy gibi bir yer ..Dinar malum ,depremin olduğu yer ..Diğeri de has keza aynı özellikte yerler ..Afyon biraz muhafazakar birazcıkta sıkıcı bir yer ..Soğuğu inanılmaz ,insanları iyi ...
Peki güzel anaokulu vs var mıdır buralarda?Yaşam nasıl pahalı mı yoksa uygun mudur.Açıkçası şu an sultandağı ilk sırada ama bu konular hakkında da bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Hayır :) Tayin düşünüyoruz da.Afyona gelin mi gittiniz?
sandikli güzel ve ucuz diye biliyorum :)))Hayır :) Tayin düşünüyoruz da.
Kiralar falan küçük yerlerde çok pahalı olabiliyor.İnternetten baktım ama çok bişey yoktu.Oraya bilenler daha çok yardımcı olur diye düşündüm.Teşekkürler bu arada cevabınız içinvardır muhakkak ,birde ben afyonlu falan değilim ama baya bir seyahat etmişliğim vardır oraya ..Googleden araştırırsanız bulabilirsiniz ya da afyonlu biri muhakkak çıkar buradan ..Açıkçası ilçe olduğu için şehire göre daha ucuz olacağını düşünüyorum ama ucuzdan kastınız nedir tabii bir de orası var malum artık hayat her yerde çok pahalı ...Soğuğu beni çok sinirlendirir yalnız orasını söylemeden geçemeyeceğim ..
Merhaba tayin istemeyi düşünüyoruz.Öncelikli olarak kiralar, yaşam,illere ulaşım,okulları bunlar hakkında bişeyler öğrenmek istiyorum.Bir de sultandağı ilçesinde lojman şansı var öncelikli burayı düşündük ama siz önce hangilerini önerirsiniz ?Merhaba ben Afyonluyum ama İstanbulda yaşıyorum.Tam olarak öğrenmek istediğin nedir bu ilçlere hakkında?
Orası yok malesef :)sandikli güzel ve ucuz diye biliyorum :)))
Son bir şey sorabilir miyim?Özel anaokulu falan varmı?Bir de deprem bölgesi ya evlerin sağlamlığı hakkında bilginiz var mı acaba?Sultandağı iğer ilçelere göre eskişehere daha yakın bir ilçe önceliği oraya vermeni öneririm ki lojman şansında varmış bence değerlendir.Afyon Eskişehir arasında kalıyor bu nedenle daha avantajlı.
Orası yok malesef :)
Son bir şey sorabilir miyim?Özel anaokulu falan varmı?Bir de deprem bölgesi ya evlerin sağlamlığı hakkında bilginiz var mı acaba?
Meehaba sevindim adınıza.Ama bizim ilçe olacak.hiç gezme şansınız oldu mu yazdığım ilçelerden acaba?ya da birine sorma imkanınız var mıCanım merhaba bende afyona taşınali 1 ay oldu ben afyon merkez deyim evet küçük bir yer ama sevimli güzel bizim bulunduğumuz bölge. Kiralar ogrencilerden dolayi az kabarik mis ama biz site içerisinde oyun parkı fırına markete eczaneye kuaföre Migros a yakın bir ev bulduk kirası da iyi çok şükür iyiyiz.