- 15 Kasım 2014
- 262
- 110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim afyonda 3. doğumum olucak kısmetse. ilk bebeğimde aküde doktorum vardı çoook ta memnundum ancak başka ile gitti. bende park hastanesine gittim ikincide şimdide park hastanesine gidiyorum . benim gittiğim doktor ismail teker rastgele başlamıştım araştırmadan ama sıkıntım olmadı çok şükür. park hastanesinde sanırım 5 tane kadın doğum doktoru var onlardan birine gidebilirsin ben doğumda çok rahat ettim tavsiye ederim hastane olarak güzelKızlar ben Afyon'da dogumu mu yapmak zorunda kalacağım ama burada hiç bildigim güvendiğim bir doktor yok istanbulda vardı ama burada yok bildiğiniz güvenilir dogum yaptırabılecek doktor önerileriniz varmı lütfen yardımcı olun
cok sagol canm yardım için peki doktorun sezeryan mı yaptı yoksa normal mimerhaba benim afyonda 3. doğumum olucak kısmetse. ilk bebeğimde aküde doktorum vardı çoook ta memnundum ancak başka ile gitti. bende park hastanesine gittim ikincide şimdide park hastanesine gidiyorum . benim gittiğim doktor ismail teker rastgele başlamıştım araştırmadan ama sıkıntım olmadı çok şükür. park hastanesinde sanırım 5 tane kadın doğum doktoru var onlardan birine gidebilirsin ben doğumda çok rahat ettim tavsiye ederim hastane olarak güzel
Canım gebelik genel forumunda yaz birde jinekoloji başlığında daha çok cevap bulursun. Birde tavsiyeediyorum.com adresine bak bazen doktorlar hakkında yorum bulabiliyorsun bir fikrin oluyor.[/QUOT peki canım cok teşekkür ederim
Teşekkür. Ederim canım öyleymiş kimse önermiyor neredeyseİsmail teker ablamı mahvetti kesinlikle gitme bence, tıp Fakültesi'nde gülengül nadirgil Köken var kadın Prof hoca ve mükemmel ilgili kesinlikle onun özel muayenesine gitmeni tavsiye ederim
muhtemelen doğurmussundur. Allah sağlıkla buyutmeni nasip etsin ama fikir arayanlar için ben telekteki metin beyden memnundum Soğuk ama başarılı bi doktorTeşekkür. Ederim canım öyleymiş kimse önermiyor neredeyse
Merhabalar doktor araştırması içinde iken yazınızı gördüm. İsmail beye gitmeyi düşünüyordum hatta bi kere gittim ama devamı için endişelendim .özel değilse sıkıntı ne idi söyleyebilir misiniz?İsmail teker ablamı mahvetti kesinlikle gitme bence, tıp Fakültesi'nde gülengül nadirgil Köken var kadın Prof hoca ve mükemmel ilgili kesinlikle onun özel muayenesine gitmeni tavsiye ederim
Merhaba Afyon da misiniz eger oyleys hangi dr a gidiyorsunuzMerhabalar doktor araştırması içinde iken yazınızı gördüm. İsmail beye gitmeyi düşünüyordum hatta bi kere gittim ama devamı için endişelendim .özel değilse sıkıntı ne idi söyleyebilir misiniz?
Dr.İsmail teker e gidiyorumMerhaba Afyon da misiniz eger oyleys hangi dr a gidiyorsunuz
Ben henüz dr a gitmedim Seda Kayman Kose ye gideceğimDr.İsmail teker e gidiyorum
Siz?
Bende oma gititm bence çok ilgisiz bakıp yolluyor mahfetti benı dış gebelik geçirdim. Erkenden gitmeme rağmen su gun gel bugun gel dıye diye ameliyat olmak zorunda kaldım. Asla bilgi vermiyor . Çok pişmanım çokDr.İsmail teker e gidiyorum
Siz?