- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
merhabalar ben eskişehirliyim ve eskişehirde yaşıyorum..mesafenin yakın olmasından dolayı afyona çok gittim geldim..
afyonu ve afyonluları çok beğeniyorum
herkese selamlar
canım benım nıye kafana takıyosunkı cıkarır merak etme her cocugun bunyesı farklı ve genetıkmıs bu dıs cıkarma
oofff cok özledim afyon seniiii
Merhaba Afyonlu bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Afyon var.Sizlere bir danışmak istedim.işcehisar ve şuhut nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.
Fatih Ortaokulu
Karadilli Ortaokulu
Atlıhisar Ortaokulu
merhabalar bende afyonkarahisar merkez de oturuyorum şeker fabrikasında çalışıyorum
merhaba sen hem işi hem eşi olanlara da geliyosun demi bende ordayım benim kaynım da afyon şeker fabrikasında çalışıyor bende afyon merkezde oturuyorum
selam afyonlu anneler..
ben de afyon da yasiyorum..suan 34 haftalik hamileyim..
mutlukiz dogum hikayeni okudum hakikaten bana cesaret verdi anlattiklarin
bende normal dogum dusunuyorum nasip olursa ins. seninki kadar kolay bi surec gecirirm
park hastanesi ismail bey e gdiyorum
ara sira cesaretimi kaybetsem de :18:
bebegimin normal yolla dogmasini cok istiyorum
ara sira bakiyorum buraya ama aktif kimseyi bulamiyorum sizi gorunce
yazayim bi slm vereyim dedim
merhaba canim.. cok sevindim sesime birileri cevap vermissmerhaba cnm bende park hastanesinde abdullah beye gittim hamiliğim boyunca ama benim doğumda izindeydi ismail bey girdi doğuma çok memnun kaldım çok iyi bi insan bence tavs,ye edilecek bi doktor bende normal doğumu çok istemiştim ama bebişim ters olunca malesef olmadı ismail bey normal doğum olur ama hem riskli hemde bebek ve senin için çok zor olur olur dedi epidural sezeran oldum hastaneden de çok memnun kaldım temiz ve rahattı :)
merhaba canim.. cok sevindim sesime birileri cevap vermiss
yaa seni gokte ararken yerde buldum demek sen de dogumu park da yaptin hemde benim doktorum girmis
burda konuscak sorusturcak kimseyi bulamiyorum canim senden bunlari duymak icimi rahatlatti
cok uzun zaman olmadi buraya geleli cunku cevrem kisitli... hastanem ve doktorum hakkinda
endiselerim vardi dogum aninda iyi davranirlar mi acaba dye cok korkuyorum henuz bebegin ters olmasi gbi
bi durum yok benim icin bole gderse normal dogumu denicem ins. ama ebesi var mi yok mu varsa nasil
normal doguma ismail bey girer mi ki dye endislerim var iste..
gercekten memnun kaldin yani sen hem hastane hem doktordan ole mi ??
bi de ne kadara mal oldu canim dogumun??
cok aci cektin mi epiduralde??
fazla sordum biraz ama mazur gor canim ama
hazir seni bulmusken bizzat deneyimlisin ne de olsa
doguma da az kaldi benim korkuyorum acikcasi ve aklimda ne varsa yazmak geliyo icimden:18:
simdiden tesekkur ederim canimm
selam afyonlu anneler..
ben de afyon da yasiyorum..suan 34 haftalik hamileyim..
mutlukiz dogum hikayeni okudum hakikaten bana cesaret verdi anlattiklarin
bende normal dogum dusunuyorum nasip olursa ins. seninki kadar kolay bi surec gecirirm
park hastanesi ismail bey e gdiyorum
ara sira cesaretimi kaybetsem de :18:
bebegimin normal yolla dogmasini cok istiyorum
ara sira bakiyorum buraya ama aktif kimseyi bulamiyorum sizi gorunce
yazayim bi slm vereyim dedim
bende doğum yaptım park hastanesinde ismail beyde normal doğum.
mrb cnm aa demek sende onun hastasyidin, hemede normal dogum yaptin..bende doğum yaptım park hastanesinde ismail beyde normal doğum.
ay masallah ogulan canimmrb kızlar nasılsınız bız ıyıyız buyuyor oglum 7 aylık olduk :)))
canım bende fuar hastanesınde hasan beye gıttım dogumuda orda yaptım spınal szeryan oldum kesınlıkle tavsıye ederımmm cok kolay bı dogumum oldu sımdı oglum 7 aylık oldu :)) senınde az kalmıs ayuce rabbım yardımcı olsun hayırlısıyla kuzunu kucagına almayı nasıp etsın
merhaba bende afyon merkezdeyim benim ilk doktorumdu ismail teker ama hiç memnun kalmadım şimdi telek tüp bebek merkezindeki metin demirtürke gidiyorum çok memnunum şimdiki doktorumdan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?