- Konu Sahibi eminemurat
Afyonkarahisar telek tüp bebek merkezi nasıl? yani doktorlar ilgi alaka nasıl, sonuç alabildiniz mi gidenlerden bilgi almak istiyorum.Hangi doktora muayene oldunuz gittiyseniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afyonkarahisar telek tüp bebek merkezi nasıl? yani doktorlar ilgi alaka nasıl, sonuç alabildiniz mi gidenlerden bilgi almak istiyorum.Hangi doktora muayene oldunuz gittiyseniz.
canım merhaba bende telekte doğum yaptım ama benim tüp bebek falan değildi normal yolla hamile kaldım mehmet telek ti benim doktorum 1 yıl bizimde bebeğimiz olmadı mehmet telek kapalı ameliyatla tüplerime bakacaktı benim ama şans eseri hamile kaldım bütün takiplerimi mehmet telek yaptı ama doğum metin beye nasip oldu mehmet bey şehir dışında olunca ama metin beyden de memnun kaldım
allah hayırlısını nasip etsin inşallah
sen tüp bebek için gideceksin sanırım
o konuda nasıllar bilmiyorum ama ben gebelik takibi için gidiyorum metin beye ve gerçekten çok memnunum
hastane bina olarak çok küçük gerçekten bi o sıkıntısı var bence
ewet canm tüp bebek için. Nasıl bişey hiç bilmiyorumda aşırı bir korkum da var. önce aşılama sonra tüp bebek diye biliyorum ama yinede bilmiyorum ki. Afyonda yaşadığım için kolaylık açısından telek diyoruz ama doktorlar hakkında bi bilgimiz yok. Metin bey için iyi diyorlar bakalım
bildiğim kadarıyla civar illerden afyona tüp bebek için gelende var yani başka illerdende tercih ediliyo önce buraya gitmek daha mantıklı gibi
gidip bi doktorlarla görüşürsün muayene olur bilgi alırsın sonra memnun kalmanzsan antalyayı düşünürsün bence
mehaba emine, tüp bebek öyle çok korkulacak bir süreç de değil bence..ben negatif bır deneyım yaşadım ama bızde varikosel vardı o dönem..emin ol beklemek ve özlemek daha zor..
Afyonu bilmem ama Antalya tüp bebek ve memorial Antalya ile de bir görüş derim..ve hep dua et hayırlısı neresi ise Rabbım sana orayı sevdirsin
Bilmiyorum canım hiç akla gelmeyen başa geliyor işte3 gün önce antalyadan geldim canım. Vitale tüp bebek merkezi var oraya gittik Ali beye. sperm dondurma işlemi yapalım dedi ama 2 tane bulundu onu dondurdular ve zinco ve başka bi ilaç verdi önümüzdeki ay başlayalım tekrar sperm alalım dedi eşinden.Morfoloji bozuk dedi o yüzden ilaç verdi. AMA BEN ÇOK KORKUYORUMMM
![]()
gecmiş olsun canım,Ali Fuat bey mi doktorun?Eğer oysa ününü bilmeyen yok,oldukça başarılı diye biliyorum..bir de çok yoğunmuş sanırım..inşaallah herşey yolunda gider de bi daha gelişinde bebeğinle dönersin..korkunun hiç bişeye faydası yok kı canım,kendini strese sokman aleyhinize olur..güçlü ol,inan ve birbirinize sımsıkı sarılın..Rabbim yardımcınız olsun..bitkisel birşeyler kullanıyor musun?