Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, neden normal yolla hamile kalamayacağınızı söylediler sorun nedir?Merhaba kızlar bugün itibariyle dogal yoldan hamile kalmayacağımı ögrendim doktor tüp bebege yönlendirdi bu zamana kadar tüp bebek yaptırmış deneyimli kişilerden bilgi almak istiyorum internete çok karmaşık bilgiler var bu süreci nasıl geçirmeliyiz yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişiniz olurMerhaba kızlar bugün itibariyle dogal yoldan hamile kalmayacağımı ögrendim doktor tüp bebege yönlendirdi bu zamana kadar tüp bebek yaptırmış deneyimli kişilerden bilgi almak istiyorum internete çok karmaşık bilgiler var bu süreci nasıl geçirmeliyiz yardımlarınızı bekliyorum
Eşimde azosperm sorunu var bende bir sorun yok hsg vesaire temiz herşeyMerhaba öncelikle geçmiş olsun, neden normal yolla hamile kalamayacağınızı söylediler sorun nedir?
Neler önerirsiniz acaba bu süreçteMerhaba, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişiniz olur![]()
Ben kendi doktorumu tavsiye ederim. Emre Karatekelioğlu.
Bu arada tüp bebeğe yönlendirme sebebi ne?
Ve tüp bebek tedavisine başlamadan önce mutlaka bedenen kendinizi hazırlayın.
Yumurta toplamadan önce tahlillerinizi yaptırın ve gerekli takviyelerinizi alın. Eşiniz ile ilgili durum için ne önerdiler? Azosperm için de iyi araştırma yapın derim.Neler önerirsiniz acaba bu süreçte
Doktor bana direkt gel başlayalım dedi ben anlamadım hsg hormonlarım vesaire temiz eşimde azosperm dediler ama sperm sayısı çok az da olsa varmış yani tüp bebek için uygunmuş ekstra bir tedavi önermediler henüz yarın usg çekimi ve kan testi var eşimin ona göre şekillenecek birazdaYumurta toplamadan önce tahlillerinizi yaptırın ve gerekli takviyelerinizi alın. Eşiniz ile ilgili durum için ne önerdiler? Azosperm için de iyi araştırma yapın derim.
İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Doktor bana direkt gel başlayalım dedi ben anlamadım hsg hormonlarım vesaire temiz eşimde azosperm dediler ama sperm sayısı çok az da olsa varmış yani tüp bebek için uygunmuş ekstra bir tedavi önermediler henüz yarın usg çekimi ve kan testi var eşimin ona göre şekillenecek birazda
Amin inşallah çok sağolunİnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Selamlar umarım çok kısa sürede hem maddi manevi anlamda yorulmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben polikistik over hastası olduğum için tüp bebek tedavisi oldum İstanbul tüp bebekte Aret hocada. Bebeğimi kucağıma aldım ama ona kadar yaklaşık 10 yıl gezdik sayısız tedavi olduk aslında bizim sorunumuz yanlış tedavilerdi, ilgisiz doktorlardı. Sana tek tavsiyem asla devlet hastanesi deneme tüp bebek yapan sadece bununla uğraşan merkezleri tercih et çünkü onların hem uzmanlığı hem labratuvarları çok iyi. Stres yapma, süreç boyunca tedaviyi çok az insanla paylaş negatif olursa moralini bozmasınlar. Doktoruna güven. Başka bir hastalığın yoksa eğer adetinle birliklte yumurta büyütme ilaçları almaya başlayacaksın 15 gün kadar sonra onlar toplanacak, eşin sperm verecek oluşan embriyolarınız istediğiniz zaman transfer edilecek ve inşallah tutunması için dua edeceksiniz. Özellikle sormak istediğin bişey varsa onu cevaplayabilirim şimdiden iyi şanslar canım hiç telaş yapmaMerhaba kızlar bugün itibariyle dogal yoldan hamile kalmayacağımı ögrendim doktor tüp bebege yönlendirdi bu zamana kadar tüp bebek yaptırmış deneyimli kişilerden bilgi almak istiyorum internete çok karmaşık bilgiler var bu süreci nasıl geçirmeliyiz yardımlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırdığınız için bizde eş kaynaklı problem mevcut ilk denememiz şişli memorialı tercih ettik bu hafta randevumuz var kendimi doktorlara bırakacagım embriyo glue , histereskopi diye yöntemler mevcut benim işk denemem ama doktordaan rica etsem yaparlar mı tutma şansını yükseltmek içinSelamlar umarım çok kısa sürede hem maddi manevi anlamda yorulmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben polikistik over hastası olduğum için tüp bebek tedavisi oldum İstanbul tüp bebekte Aret hocada. Bebeğimi kucağıma aldım ama ona kadar yaklaşık 10 yıl gezdik sayısız tedavi olduk aslında bizim sorunumuz yanlış tedavilerdi, ilgisiz doktorlardı. Sana tek tavsiyem asla devlet hastanesi deneme tüp bebek yapan sadece bununla uğraşan merkezleri tercih et çünkü onların hem uzmanlığı hem labratuvarları çok iyi. Stres yapma, süreç boyunca tedaviyi çok az insanla paylaş negatif olursa moralini bozmasınlar. Doktoruna güven. Başka bir hastalığın yoksa eğer adetinle birliklte yumurta büyütme ilaçları almaya başlayacaksın 15 gün kadar sonra onlar toplanacak, eşin sperm verecek oluşan embriyolarınız istediğiniz zaman transfer edilecek ve inşallah tutunması için dua edeceksiniz. Özellikle sormak istediğin bişey varsa onu cevaplayabilirim şimdiden iyi şanslar canım hiç telaş yapma
Merhaba bende pcos car başka sorunumuz yok embriyolarım oluşuyor 5 günede geliyor hepside iyi kalite ama hiç tutmuyor siz kaçınçı denemede hamile kaldınız nasıl bir yol izledi aret bey diğer tedavilerinizden farkı neydiSelamlar umarım çok kısa sürede hem maddi manevi anlamda yorulmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben polikistik over hastası olduğum için tüp bebek tedavisi oldum İstanbul tüp bebekte Aret hocada. Bebeğimi kucağıma aldım ama ona kadar yaklaşık 10 yıl gezdik sayısız tedavi olduk aslında bizim sorunumuz yanlış tedavilerdi, ilgisiz doktorlardı. Sana tek tavsiyem asla devlet hastanesi deneme tüp bebek yapan sadece bununla uğraşan merkezleri tercih et çünkü onların hem uzmanlığı hem labratuvarları çok iyi. Stres yapma, süreç boyunca tedaviyi çok az insanla paylaş negatif olursa moralini bozmasınlar. Doktoruna güven. Başka bir hastalığın yoksa eğer adetinle birliklte yumurta büyütme ilaçları almaya başlayacaksın 15 gün kadar sonra onlar toplanacak, eşin sperm verecek oluşan embriyolarınız istediğiniz zaman transfer edilecek ve inşallah tutunması için dua edeceksiniz. Özellikle sormak istediğin bişey varsa onu cevaplayabilirim şimdiden iyi şanslar canım hiç telaş yapma