Ağaç kovuğundan mı çıktım acaba

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Duygusalim şu sıralar bu dert yüzünden. Benim ailem hep sevgisiz ilgisizdi zaten iletişim bile kurmazlardi çocuklarıyla annem babam,kardeşler arası da sevgisiz büyüdük. 5 yıldır gurbetteyim.5 yılda babam,abim 5 kere aramamıştır bile. 2.5 yılı atandiktan sonra geçen bekar hayatı. 2.5 yılı da evliliğim. 10 aylık bir kızım var gözümüzden sakınıyoruz evladımızı çok seviyoruz. Oturup düşünüyorum bende birilerinin evladıyım neden arayıp sormazlar,kızım gurbette diye merak etmezler. Bende her yarı yıl tatilini yaz tatilinin yarısını orada geçirmeye çalışırım. Hergun annemi arar ya da mesaj atarim ilgi kırıntısı bekliyorum ya.....5 gündür annemi de aramayı bıraktım bakalım beni merak edecekler mi diye, daha bugün aradı beni. İki dakika konuştu sesim kötü gidiyordu ona büyük ihtimal sormadi bile. Ben hep iyi evlat oldum onlar iyi aile olmadılar. İçimi dökmek istedim sadece

Canim benim ya ben de öyleyim. 1 gunlugune memleketime gittim haber vermedim bile.oraya gideceğine haberi bile yok babamın. O kadar ilgisizler .kızımın doğumgününu kutlamalar bile.yalniz benim annem yok.uvey annem var bir.onla da aram bozuk diye babam bizi de aramıyor. Ben de o arasın istiyorum.haberlerini de kardeşlerin den alıyorum. OFF offf canım ya.ilgisiz de olsalar yanlarina gidecek bir ailen var ne güzel. 5 gun sonra da olsa aramis annen.beni arayan kimsem yok oysa....dusunememistir belki annen. Üzülme sen ara onları boşver. Belki hep senin aranan alisiktielar ne bilim işte. Üzülme sen tatlım ya

Boşver takılma. Sen iyi anne ol inşallah evladına maalesef var böyle aileler :(

Üzülmeyin..siz iyi bir anne olup kendinizle gurur duyun..
Malesef kimse ailesini seçemiyor ki...
Bir konu açıldı bugün burda, kocası evden kovdu diye 3 aylık bebeğini arkasında bırakıp giden bir anne birde anneanne...ne denir ki?
Bazı insanlarin maneviyati yok sanirim, sevgi, ilgi, aile olma kavrami herkeste ayni olmuyor demek ki...

Canim benim ya ben de öyleyim. 1 gunlugune memleketime gittim haber vermedim bile.oraya gideceğine haberi bile yok babamın. O kadar ilgisizler .kızımın doğumgününu kutlamalar bile.yalniz benim annem yok.uvey annem var bir.onla da aram bozuk diye babam bizi de aramıyor. Ben de o arasın istiyorum.haberlerini de kardeşlerin den alıyorum. OFF offf canım ya.ilgisiz de olsalar yanlarina gidecek bir ailen var ne güzel. 5 gun sonra da olsa aramis annen.beni arayan kimsem yok oysa....dusunememistir belki annen. Üzülme sen ara onları boşver. Belki hep senin aranan alisiktielar ne bilim işte. Üzülme sen tatlım ya
Bende de üvey anne var, bende gurbetteyim ve babam 3-5 ayda bir arar. 2 yıl önce yanlarına gitmiştim. Bu yaz için gel demesini bekliyorum ama hiç umurlarinda değil. Gitmeyecem gibi görünüyor. Anne üvey olunca baba da üvey oluyor. Bende öz kardeste yok, hepten yalnizim.

Esinle bebeginle aileni kurmussun onlara saril zor evet biliyorum cunku yasiyorum Rabbim cekirdek ailemi korusun diyorum artik yapcak baska bisey yok malesef

Duygusalim şu sıralar bu dert yüzünden. Benim ailem hep sevgisiz ilgisizdi zaten iletişim bile kurmazlardi çocuklarıyla annem babam,kardeşler arası da sevgisiz büyüdük. 5 yıldır gurbetteyim.5 yılda babam,abim 5 kere aramamıştır bile. 2.5 yılı atandiktan sonra geçen bekar hayatı. 2.5 yılı da evliliğim. 10 aylık bir kızım var gözümüzden sakınıyoruz evladımızı çok seviyoruz. Oturup düşünüyorum bende birilerinin evladıyım neden arayıp sormazlar,kızım gurbette diye merak etmezler. Bende her yarı yıl tatilini yaz tatilinin yarısını orada geçirmeye çalışırım. Hergun annemi arar ya da mesaj atarim ilgi kırıntısı bekliyorum ya.....5 gündür annemi de aramayı bıraktım bakalım beni merak edecekler mi diye, daha bugün aradı beni. İki dakika konuştu sesim kötü gidiyordu ona büyük ihtimal sormadi bile. Ben hep iyi evlat oldum onlar iyi aile olmadılar. İçimi dökmek istedim sadece
; (

ailemizi biz seçemiyruz ama ALLAH aşkınA Allah sana eş ve çocuk nasip etmiş ne güzel sen kendi ailene ssahip çık Allah mutluluğunuzu daim etsin ..

Ne gerek var ki

Mesela her gün aramaya, aramalarına dair bir beklentiye

Siz kendi hayatınızı kurun herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun yeter

Kendiniz anne olmuş Olgun bir insansınız agucuk çağınız geçti

Kendi hayatınız olsun her şeyi ailenize anlatmak ya da onların her şeyini bilme ihtiyacı duymayın zira sizin artık kendi aileniz var

Benim alemde tam tersi günde 5 defa ararlar;nerdesin napiyosun,aynı sokaktayiz ışığımı takip ederler gece 12 nerdesin.bu da zor biliyo musun?

Benim alemde tam tersi günde 5 defa ararlar;nerdesin napiyosun,aynı sokaktayiz ışığımı takip ederler gece 12 nerdesin.bu da zor biliyo musun?
Seviliyorsun ailen tarafından ilgi görüyorsun ben bunu hiç yaşamadım maalesef zor mu bilmiyorum

Yaşlandıklarında hasta olduklarında seni bol,bol ararlar merak etme

2buçuk yıllık evlisiniz. .
Hasrettesiniz. .
Hadi baba aramaz da , annen de mi özlemez ki . .
Haklısın canım. .
İnşallah sen evladına daha iyi bir anne olursun. .
Hasret zor . .

Back
X