P
panikatak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi panikatak
-
banada yardım edin panikatak benım sorumun genital bölgede alt kısım üst kısmı makıneyle alıyorum alt kısıma dokuma mıyorum aceba bantlatla denesem mi nasıl yaptını anlatırmısın hangı marka aldın ????
Arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alamam sanıyordum. canım çok yanacak diye korkuyordum.
Geçen gün bende soguk agda bandı aldım. önce iki elimin arasında ısıttım. sonra tüylerin alınacak bölgeye yapıştırdım. çekmeye çok korkuyordum. 3e kadar saydım ve hızlıca çektım. :)
Sonuç tertemiz :) Bundan sonra kesinlikle jilet kullanmam.
vallamı ben eskıden bı ara bıkını bolgesıne sıcak ağda yapmıştım ve cekmeye kormustum azcık cekmıstım ve cok acımıstı..amam şimdi bı ped var onla alıyorum ve ne acı ne koku hiç bişe yok herkese tavsıye ederım
vallamı ben eskıden bı ara bıkını bolgesıne sıcak ağda yapmıştım ve cekmeye kormustum azcık cekmıstım ve cok acımıstı..amam şimdi bı ped var onla alıyorum ve ne acı ne koku hiç bişe yok herkese tavsıye ederım
banada yardım edin panikatak benım sorumun genital bölgede alt kısım üst kısmı makıneyle alıyorum alt kısıma dokuma mıyorum aceba bantlatla denesem mi nasıl yaptını anlatırmısın hangı marka aldın ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?