• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda konusu

Gulguzeliiiiii

Allah var, gam yok!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
66
42
3
Kızlar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Taşınır herhalde söyleyeceğim şu ki; ben bir süre önce Bursa'ya taşındım ve evlere ağdaya gidiyorum. Şöyle ki güvendiğim yerlere gidiyorum tabiki. Yakın bolgemdeki yerlere gidiyorum. Bursa'da oturanların aklında bulunsun diye dedim iyi geceler

Buda bir tür meslek insanlar bundan para kazanıyor.Iğrenmiyormusunuz demek garip kaçmış biraz.Ülkede binlerce ağdacı var sonuçta.
Hiçbiriyle sohbet etme imkanım olmadı, canım sormak istedi sordum. Meslek olduğunun farkındayım, buna reddettiğimi belirten bir lafım da yok zaten.

Çekinmiyor ya da iğrenmiyor musunuz? Eğer öyleyse gerçekten tebrik ederim.
Iğrenmiyor musun demek cok ayip olmamis mi?
Her kuaförde güzellik merkezinde en az 1 kişi var bu işi yapan.
Dış hekimi de milletin ağzına içine girmekten iğrensin o zaman?

Iğrenmiyor musun demek cok ayip olmamis mi?
Her kuaförde güzellik merkezinde en az 1 kişi var bu işi yapan.
Dış hekimi de milletin ağzına içine girmekten öğrensin o zaman?
Diş hekimliği bu açıdan daha katlanılabilir. +Bulaşıcı hastalık bakımından ağdacılık daha riskli.

Diş hekimliği bu açıdan daha katlanılabilir. +Bulaşıcı hastalık bakımından ağdacılık daha riskli.
Tabiki dış hekimi ilk aklıma gelen oldu.
Bunun ebesi var, hasta bakıcısı var, var da var yani.
Tabiki dış hekimliği daha katlanılabilir çünkü onu yapabilmek için 5 yıl okul okuyor millet sonuçta.
Konu sahibi de sanıyorum ki dış hekimi olsa, yok ben ağdacı olacam diye tutuşmazdı.
Gerekli hijyen kurallarına uyulduğunda pek de riskli bir meslek değil.
Ben sadece eve sipariş ağdacı olayına taktım.
Hiç duymadım eve gelen ağdacı.

Tabiki dış hekimliği daha katlanılabilir çünkü onu yapabilmek için 5 yıl okul okuyor millet sonuçta.
Konu sahibi de sanıyorum ki dış hekimi olsa, yok ben ağdacı olacam diye tutuşmazdı.
Haklısınız. Eve gelen kuaförün daha özelleşmiş versiyonu olsa gerek. Yalnız riskli bir şey güvenlik açısından her iki taraf açısından. Ancak tanıdık tavsiyesi ile güvenip anlaşılabilir.

Çekinmiyor ya da iğrenmiyor musunuz? Eğer öyleyse gerçekten tebrik ederim.

Hiçbiriyle sohbet etme imkanım olmadı, canım sormak istedi sordum. Meslek olduğunun farkındayım, buna reddettiğimi belirten bir lafım da yok zaten.
Rahatdız edici üst bir dil kullanmışsınız. Ne güzeldir ki konu sahibi geçimini sağlamak için bir meslek edinmiş ve bu mesleğini uyguluyor. Sanıyorum ki konu sahibinin bu başlığı açmasının amacı sizin gereksiz ve kibirli sorularınıza yanıt vermek olmasa gerek.

Teyzem gidiyor ama 3 müşterisi var. O da bizim semtimizde bi kuaforde çalışırken ayarlamisti. Oluyor yani.

Bu konu burda saçma olmus. Igrenmiyormsn diyen var oda saçma olmuş. Lazer yapanlarnda igrenmesi lazım o zaman ve hatta doğum yaptıranların pis gelenler vardır sonuçta . Vajinal muayene yapan doktorlar günde 50 tane kokulu kokusuz şeye maruz kaliyolar. Yani igrenmiomsn demek için düşünmek lazm.

Arkadaşı bilmem ama benim senin cevabından igrendigim kesin:KK66:..meslek bu ve iyi ki varlar,yoksa yürüyen orman olurdum:))))
Emeğinden öperim...

Size katılıyorum. Ayrıca çokta zor bir meslek, türlü türlü insanlarla karşılaşıyor onlarda. Ve evet onlar olmasa halimiz ne olurdu :)

Back
X