• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda konusu

REK LAM LAR :D

Yasak değil mi burada reklam vermek bu arada, bilmediğimden soruyorum.

Tuvaletleri temizleyen ya da evlere temizliğe giden kadinlarada diyor musunuz böyle şeyler ?

Zira sizin iğrenmiyor musunuz dediğiniz şey kişinin mesleği ve bundan para kazanıyor bence de talihsiz bir söylem olmuş sizin ki
Doktorlara da soruyorlar böyle şeyler, hiç alınganlık yapıp gurur meselesi haline getirmiyoruz, gayet pozitif şekilde neler düşündüğümüzü açıklıyoruz, bir nevi röportaj sorusu gibi. Bu kadar hassaslıkla hayat geçmez diye düşünüyorum.

Düzgün üslupla yazmayı öğrendiğin zaman evet hicbirimizi ilgilendirmez..nokta
Bunu "cevabından iğrendim" yazan, senli benli konuşan birinin söylemesi oldukça ironik. Sizin aksinize kaostan beslenmiyorum, tartışmaya girmekten hiç hoşlanmam, o yüzden diyeceklerim burada bitmiştir, hoşçakalın.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorundan başka her şeyle ilgilendiginiz için. İgrenmiyormusun diyen arkadaşa kizmayin :) igrenmiyorum arkadaşım. Kaç senedir kuaförlük yapıyorum kalfalık belgem var ve igrenmiyorum igrenmemeliyim. Ben o gözle bakmıyorum zaten. İşim bu. Eğer ben igrensem o igrense kimse ne doğum yapabilirdi kendini temizleyemeyecek durumda olanlarda öyle gezerlerdi. Ağda diyince sadece o mu geldi akıla anlamıyorum. Kol bacak vs olmuyormu yani. Benim de belirli musterilerim elbette var ama semt değiştirmek zorunda kalabilirim bu yüzden böyle konu açtım. Sayın @Mune konunun kapatılmasını rica edebilir miyim amacının çok dışına çıktı :(

Doktorlara da soruyorlar böyle şeyler, hiç alınganlık yapıp gurur meselesi haline getirmiyoruz, gayet pozitif şekilde neler düşündüğümüzü açıklıyoruz, bir nevi röportaj sorusu gibi. Bu kadar hassaslıkla hayat geçmez diye düşünüyorum.

Doktorlar kime ne soruyor anlayamadım ama konunun hassasiyetle alakası yok ki röportaj yapmıyoruz konu sahibi başka bir şey sormuş siz araya başka bir şey sokarak muhabbeti kendinize cevirmissiniz :)

Doktorlar kime ne soruyor anlayamadım ama konunun hassasiyetle alakası yok ki röportaj yapmıyoruz konu sahibi başka bir şey sormuş siz araya başka bir şey sokarak muhabbeti kendinize cevirmissiniz :)
Doktorlara soruyorlar demiştim. Muhabbeti kendime çevirmedim, konu sahibine konu ile ilgili yönelttiğim bir soruydu.

Back
X