• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda kullanan evli arkadaşlar

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

lazer cozum degil bosa yaptirma agdadan sonra limon tuz falan surup tuylerinin azaldigini soyleyenler var canim

Bekarım, hatta yakın bir tarihte evlilik falan gibi bir düşüncem falan da yok ama geleceğe dönük olarak benim de en çok kafama takılan şeylerden biridir bu. Gerçekten ne yapıyor bu evli bayanlar, biri aydınlatırsa valla baya sevinebilirim yani :9:

Son düzenleme:
hiçbir şey yapmıyorum..sonuçta eşim o benim utanmıyorum ama gerçekten kıl tüy işi çok

gıcık..

Senin yine 2 haftayı buluyormuş
Ben ucundan ufak ufak çıkmaya başladı mı çıldırıp alıyorum hepsini baştan
Ki en fazla 7 gün dayanabiliyorum almak için
Çok zor cidden
Her yerimi epilatörle alıyorum bir de ben
Ve sana da tavsiyem ağda kullanma hem karartıyor hem de sarkma yapıyormuş uzun süreli kullanımda

Ben dışarda yaptırıyodum. bir gün randevu doluydu kendim yapayım dedim. iyikide kendim alıştım. şimdi cok daha rahat ve istediğim zamanda yapabiliyorum. Ağda yapa yapa zaten kıllar azalıp, incelip, güçsüzleşiyor. adetimin bittiğinin ertesi günü soguk ağda ile alıyorum. adetten hemen sonra daha az acı hissi oluyor bende. herkeste böylemi bilemem. 15 gün felan sonra sıcak sir ağda ile alıyorum. çünki tam uzamadığı için kısa olanları daha iyi alıyor. çekemediklerini cımbız yada üst kısmı makine:) sürekli sir ağda ten rengini koyulaştırıyor. bu yüzden bu aralar bir sir, bir ağda... bir süre öyle gidiyor. yine araya adet felan derken döngü yeniden başlıyor. hepsini alsında pürüzsüz olsun diye uzatmıyorum yani. az uzadığında gözede batmıyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

valla ben dalgaya vuruyorum.
ama hiç de utanmıyorum.
argo bi söz var ona gönderme yapıyorum hatta.
neyse yazmıyım buraya sözü. :17: :1:

Canim bu kadar kasmana gerek yok... bir kac mm tuyden ne olacak? Yani o kadarcik tuy icin senden sogamz esin.. sogarsa da dogru kisi degilmis demekki ;)

Tuylenme normal bisey.. kadindan da olur erkekde de.. tabiki temizligimize dikkat edelim ama sadece esimiz icin degil...kendimiz icin yapalim bunu.. yeri geliyor benimde tuylerim hafif cikiyor.. hatta kizim kucukken daha da zordu... simdiye kadar esim hic bisey demedi.. demez de.. cunku bunda abartacak bisey yok.. siz once kendiniz bunun normal oldugunu kabul edin, eminim esiniz sizin kadar kasmayacaktir.

Bende evlenmeden önce çok kafaya takardım hatta uykularım kaçardı ne yapıcam ben diye..
Ama şimdi yukarıda bir arkadaş yazmış,
saldım çayıra Mevlam kayıra...:17::1::1::1:

Kızlar erkeklerin çoğu abartılı uzun olmadığı sürece seviyor o tüyleri. Kasmayın kendinizi bu kadar.

Ben dışarda yaptırıyodum. bir gün randevu doluydu kendim yapayım dedim. iyikide kendim alıştım. şimdi cok daha rahat ve istediğim zamanda yapabiliyorum. Ağda yapa yapa zaten kıllar azalıp, incelip, güçsüzleşiyor. adetimin bittiğinin ertesi günü soguk ağda ile alıyorum. adetten hemen sonra daha az acı hissi oluyor bende. herkeste böylemi bilemem. 15 gün felan sonra sıcak sir ağda ile alıyorum. çünki tam uzamadığı için kısa olanları daha iyi alıyor. çekemediklerini cımbız yada üst kısmı makine:) sürekli sir ağda ten rengini koyulaştırıyor. bu yüzden bu aralar bir sir, bir ağda... bir süre öyle gidiyor. yine araya adet felan derken döngü yeniden başlıyor. hepsini alsında pürüzsüz olsun diye uzatmıyorum yani. az uzadığında gözede batmıyor.

Bende kuaförüm var gidiyorum cirt cirt yarım saatte buz gibi kendim evde yapamıyorum bir gun bacağımdan çekerken tavana yapışıyordum ağdayi bir gun de kolumun altından çekerken sacıma yapıştı lop diye kestik sacımı kocamdan çekinmem o benim esim ama her ay adet bitimi mutlaka giderim kuaföre bence bu bir alışkanlık eskiden utanırdim ama annem döve döve gönderirdi şimdi dua ediyorum. Bu arada sır agda hep yaptırıyorum belki ben cok beyaz oldugum icin bi degisiklik yapmıyor bende ama cok fazla yakıyor her Agda dan sonra pisik olmus bebekler gibi oluyorum mesela bugün bi bunun önüne geçemedim benim asıl derdim affedersiniz popo tarafındaki tuglenme. Gicik oluyorum yaaa

Kızlar erkeklerin çoğu abartılı uzun olmadığı sürece seviyor o tüyleri. Kasmayın kendinizi bu kadar.
sanırım sadece bikini bölgesindekileri kastediyorsunuz:) çünkü koltukaltı tüylerinden ya da bacaktakilerden hoşlanacaklarını sanmıyorum.:ssz:
haa ben de duymuştum birinden o bölgeye lazer yaptıran bazı kadınlar saç ekim merkezlerine gidiyorlarmış. çünkü eşleri o bölgelerini tüylü de görmek istiyormuş:52::52::52::52:

Back
X