• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda kullanan evli arkadaşlar

hiç utanmıyorum, hatta gecen pazar denize giderken mini etek giydim bacaklarımda kıllar uzamış güneş vurunca tam belli oluyodu, dedim senle aynı olduk die :1: ben koltukaltı kılından rahatsız olurum , onada bir traş çekıorum tamamdır , genital bölgemide traş yaparım , o agda acısına katlanamam cok zor :50:

valla ben lazer epılasyon yaptrıdım, oyle cozum degıl dıyenler acaba yaptırmıslar da cozum alamamamıslar mı yoksa kulaktan dolma bılgılerle mı soyluyorlar? ben gayet te sonuc aldım, bır de lazer epılasyonun guzellıgı, yaptırmaya basladıgın anda zaten tuy derdın bıtıyor, cunku cıkanlara da jılet vuruyorsun, boylece hıc tuylu gezmemıs oluyorsun, kesınlıkle tavsıye derım. bacaklarım bebek bacagı gıbı, tuyler bıttıgı ıcın gozenek de yok, dumduz

bende lazerle hallettim bikini bölgesi dışında heryeri, okadar memnunumki, en buyuk takntımdı benmde , evlenıyosun sonuçta , rahat rahat istediğini giy, soyun giyin kaçma derdi yok, utanma yok , hem güveninide etkiliyor bence,, gözeneklerim kapandı bile, eşim pamuk gibisin dior :) başka türlü mümkün değildi benim için.. bikini bölgeside klasık ağda , önce başladıysan zaten evlenene kadar zayıflıyor, azalıyor, hızlanıyorsun bide şip şak hoop tertemiz,, hem çıkma dönemide çok beklemeye gerek yok, kaldıki eşindende orası için utanmana bence okadar gerek yok, öyle dolaşmıyosunki aylarca, zamanı gelince temizliosun zaten, bence evlenmeden önce alışmalı... sonuçta kişisel bakım bu, kendiniz için bebek gibi dolaşın :D

Son düzenleme:
Canim bu kadar kasmana gerek yok... bir kac mm tuyden ne olacak? Yani o kadarcik tuy icin senden sogamz esin.. sogarsa da dogru kisi degilmis demekki ;)

Tuylenme normal bisey.. kadindan da olur erkekde de.. tabiki temizligimize dikkat edelim ama sadece esimiz icin degil...kendimiz icin yapalim bunu.. yeri geliyor benimde tuylerim hafif cikiyor.. hatta kizim kucukken daha da zordu... simdiye kadar esim hic bisey demedi.. demez de.. cunku bunda abartacak bisey yok.. siz once kendiniz bunun normal oldugunu kabul edin, eminim esiniz sizin kadar kasmayacaktir.

yok canım eşim bişey demiyor ben sıkıntı ediyorum hatta bana kızıyor neden kendini sıkıntıya sokuyrsn vücut anotomisi mecbur uzayacak alman için diyo :1:
benm tvde
ünlü kadınları tüysüz göre göre piskolojim bozuldu galiba:1:

Senin yine 2 haftayı buluyormuş
Ben ucundan ufak ufak çıkmaya başladı mı çıldırıp alıyorum hepsini baştan
Ki en fazla 7 gün dayanabiliyorum almak için
Çok zor cidden
Her yerimi epilatörle alıyorum bir de ben
Ve sana da tavsiyem ağda kullanma hem karartıyor hem de sarkma yapıyormuş uzun süreli kullanımda

canm ben epilatöre dayanamıyorum özel bölge koltuk altı başlığı en dar olanı kullanıyroum yinede yumuşak et sonuçta makina ısırıyor 2 kere yaptım kanamadık yerim kalmadı çok acıdı ağda daha az acıyor koltukaltı ve özelbölge dışındaki yerleri epilasyon aletiyxe alıyorum

bende lazerle hallettim bikini bölgesi dışında heryeri, okadar memnunumki, en buyuk takntımdı benmde , evlenıyosun sonuçta , rahat rahat istediğini giy, soyun giyin kaçma derdi yok, utanma yok , hem güveninide etkiliyor bence,, gözeneklerim kapandı bile, eşim pamuk gibisin dior :) başka türlü mümkün değildi benim için.. bikini bölgeside klasık ağda , önce başladıysan zaten evlenene kadar zayıflıyor, azalıyor, hızlanıyorsun bide şip şak hoop tertemiz,, hem çıkma dönemide çok beklemeye gerek yok, kaldıki eşindende orası için utanmana bence okadar gerek yok, öyle dolaşmıyosunki aylarca, zamanı gelince temizliosun zaten, bence evlenmeden önce alışmalı... sonuçta kişisel bakım bu, kendiniz için bebek gibi dolaşın :D

bikini bölgesini yaptırmadın mı, yoksa uzun mu sürdü, ora benım de daha tam anlamıyla bıtmedı ama zayıf cok, dıger yerleer gıbı cabuk bıtmıyor maalesefv :(

Işıkları açmasan da hissedilir ki canım ya dokununca :25:

ne alakası var canım hissin ışıkla dokunmayla oluyor his görmeyle değil loş ışıkta tüyler görünmyo hemde daha romantik bence

bikini bölgesini yaptırmadın mı, yoksa uzun mu sürdü, ora benım de daha tam anlamıyla bıtmedı ama zayıf cok, dıger yerleer gıbı cabuk bıtmıyor maalesefv :(

yok o bölgeme hiç başlamadım, bıkını bolgesınde ağdaya alışan için kolay ve kısa suruyor, benm oraya başlamamk için birden çok sebebim vardı ve başlamadım hiç :)

yok canım eşim bişey demiyor ben sıkıntı ediyorum hatta bana kızıyor neden kendini sıkıntıya sokuyrsn vücut anotomisi mecbur uzayacak alman için diyo :1:
benm tvde

yok ya tv'ye çıkan bütün kadınlar pürüzsüz değil. kamerada küçük ayrıntılar gözükmediği için pürüzsüzlermiş gibi gözüküyo.

bi yarışmada yarışmacılardan birinin yüzü çil doluydu. çoook yakından göstermedikleri sürece yüzünde hiçbi kusur yokmuş gibi görünüyodu.

tüy meselesi de böyle. aslında kollarında tüy dolu ama kameralarda gözükmüyo işte.

benm tvde

yok ya tv'ye çıkan bütün kadınlar pürüzsüz değil. kamerada küçük ayrıntılar gözükmediği için pürüzsüzlermiş gibi gözüküyo.

bi yarışmada yarışmacılardan birinin yüzü çil doluydu. çoook yakından göstermedikleri sürece yüzünde hiçbi kusur yokmuş gibi görünüyodu.

tüy meselesi de böyle. aslında kollarında tüy dolu ama kameralarda gözükmüyo işte.

benm tvde

Lazer tedavisinin çocuk sahibi olmayı etkilediği ne kadar doğru, herkes farklı birşey söylüyor da bu konu hakkında :53:

Koltuk altim lazerli bacaklar dogustan sifir kil olunca malum bolgede az biraz uzama bazen degisiklige yarayabiliyo:))

Asla kocamdan utanicagim bir durum degil bu:))

valla ben lazer epılasyon yaptrıdım, oyle cozum degıl dıyenler acaba yaptırmıslar da cozum alamamamıslar mı yoksa kulaktan dolma bılgılerle mı soyluyorlar? ben gayet te sonuc aldım, bır de lazer epılasyonun guzellıgı, yaptırmaya basladıgın anda zaten tuy derdın bıtıyor, cunku cıkanlara da jılet vuruyorsun, boylece hıc tuylu gezmemıs oluyorsun, kesınlıkle tavsıye derım. bacaklarım bebek bacagı gıbı, tuyler bıttıgı ıcın gozenek de yok, dumduz
aynen ben de lazer yaptırdım 5 yıl önce..hala ilk yaptırdığım gibi tertemiz.bacaklarımda ne gözenek kaldı ne bir pürüz..eskiden batık olurdu tüylerim..şimdi çok rahatım..özel bölge koltuk altı ve bacak yaptıdım..hamileliği etkilediğini düşünmüyorum..çünkü çocuğum var..ama gittiğiniz epilasyon merkezi çok önemli..güvenilir temiz ve ileri teknoloji bir yer olmalı.arkadaşlarım başka yerlerde yaptırdılar..sonuç alamadılar..epilasyonu yapan hemşire lazer ışığı sadece tüy köklerine kadar inebiliyor..daha alta geçecek kadar güçlü değil dedi.böylelikle iç organlara etki etmesi imkansız demişti.

bu lazer olayını bende ciddi ciddi düşündüm ama arkadaşım 1 yıldır gidiyor ve durumu benden farksız, bir değişiklik yok yani. kişiden kişiye değişiyormuş, herkeste kesin çözüm garantisi yok. ne güzel siz kurtulmuşsunuz.

Herkezde durum farklidir bence. Ben iki seans gittim ve kesin sonuc:)

arkadaşlar ağda kullananlar bilir tüylerin alınması için belli boyuta gelmesi tüüylerin hepsinin çıkması lazım bu süreçte eşinizden utanıyormusnz ben çok utanıyorumda kendmdn soğuyorum ben tüm bacak göbek özel bölge bikini çizgisi koltukaltı vs kol hariç aklınıza gelebilecek hertarfımı alıyorm bacaklarımı ve göbeğimi epilasyon aletiyle alıyorm diğer yerler ağdayla siz nasıl yapıyrsunz ben eşimn yanında görmsn diye soyunmuyorm ışıkta falan offf ya neden varki bu tüylerr bıktım artık kendmle 1 gün uğraşıyorum 14 gün sonra hertarftan çıkyorlar yine aynı

bende de aynı dert var ama dile getir ona durumu söyle.. bi süre sonra kabullenıyr zaten :) ama tabi ister istemez insan cekiniyor.. Ne yapalım yani sanki elimizden bişe geliyor. Lazeri hiç düşünmedim.. Yakın zamanda estetik olucam bide bunu dersem eşime isyan bayraklarıı fenaa olur :1:

ben daha şimdiden kıldan tüyden bıkmış durumdayım:// lazer epilasyon kesin sonuc değil diyolar iğneli epilasyon en iyisi diyolar ama dogrumudur yalısmıdır bilemem.lazer epilasyonun yumurtalıklara zararlı olucagını demışsınız bende zararlı olsa kim yaptırır mantıgıyla yola cıkmayı dusunuyorum.acaba sadece lazer epilasyon mu yumurtalıklara zarar veriyomus yoksa iğneli epilasyonda yumurtalıklara zarar veriyo mu

Herkezde durum farklidir bence. Ben iki seans gittim ve kesin sonuc:)

aynen ben de lazer yaptırdım 5 yıl önce..hala ilk yaptırdığım gibi tertemiz.bacaklarımda ne gözenek kaldı ne bir pürüz..eskiden batık olurdu tüylerim..şimdi çok rahatım..özel bölge koltuk altı ve bacak yaptıdım..hamileliği etkilediğini düşünmüyorum..çünkü çocuğum var..ama gittiğiniz epilasyon merkezi çok önemli..güvenilir temiz ve ileri teknoloji bir yer olmalı.arkadaşlarım başka yerlerde yaptırdılar..sonuç alamadılar..epilasyonu yapan hemşire lazer ışığı sadece tüy köklerine kadar inebiliyor..daha alta geçecek kadar güçlü değil dedi.böylelikle iç organlara etki etmesi imkansız demişti.

Bekarım, hatta yakın bir tarihte evlilik falan gibi bir düşüncem falan da yok ama geleceğe dönük olarak benim de en çok kafama takılan şeylerden biridir bu. Gerçekten ne yapıyor bu evli bayanlar, biri aydınlatırsa valla baya sevinebilirim yani :9: [/
BİRTANEM NEYAP YAP BİR PARA DENKLEŞTİR.LAZERE GİT.BENİM AĞDADAN DOLAYI HER YERİM BATIK OLMUŞTU.KOLTUK ALTI ÖZEL BÖLGE VE ALT BACAĞIMI LAZER YAPTIRDIM.YENİDEN DOĞDUM SANKİİİ.. NE RAHATLIKMIŞ.KOL GÖBEK ÜST BACAK GİBİ YERLERİMİ ''SESU TÜY SARATICI KREM''LE SARARTIYORUM.TÜM BATIKLARIM İYİLEŞTİ.İSTEDİĞİM ZAMAN ETEK GİYİYORUM.DENİZE GİDECEĞİMDE HİÇ DÜŞÜNMEDEN MAYOMU GEÇİRİP GİDİYORUM.

Kızlar ne güzel o dertten kurtulmuşsunuz.. Acaba nereye yaptırdığınızı söyleyebilirmisiniz.. Güvenilir bi yer arıyordum bende :50:

en merak ettiğim konu :D benim bacaklar ve kolaltı sürekli uzuyor ama yani belirli bi uzunluga gelince ağda yapmak zorunda kalıyorum bacakları makineyle ağda tüm kılları almıyor bacakta napcam evlenince blmiyorm zamanı olmaz insanın ya..

Back
X