Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 37+0 Dayım bi aksilik olmazsa normal doğum görünüyo Sizce ne zaman ağda yapılmalı erken mi olur geç mi kalırım diye düşünmekten bi karar veremedim sizler ne zaman yaptınız yada yapmayı düşünüyosunuz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah öncelikle vala ağda konusu benimde içimde tasa agdadan sonra tekrar çıkması bı ayı buluyor bence elinizden geldikce temiz olmaya çalışın malum doğumun ne zmn olacağı belli değil
Arkadaşlar 37+0 Dayım bi aksilik olmazsa normal doğum görünüyo Sizce ne zaman ağda yapılmalı erken mi olur geç mi kalırım diye düşünmekten bi karar veremedim sizler ne zaman yaptınız yada yapmayı düşünüyosunuz
Bence bu hafta icinde yapabilirsiniz. Zira bu haftadan sonra bebegin gelme ihtimali yüksek oluyor genelde. Ben 36. Haftamda yapmistim ki iyi ki de yapmisim. 36+4 de kizim dogdu
Bence bu hafta icinde yapabilirsiniz. Zira bu haftadan sonra bebegin gelme ihtimali yüksek oluyor genelde. Ben 36. Haftamda yapmistim ki iyi ki de yapmisim. 36+4 de kizim dogdu
Doktor aslında az buçuk tahminen söylüyor kontrollerde
Benm.ilkinde öyle olmuştu
Haftaya kdr kanama suyun gelmzse çatı muayenesi olacaksın dedi o zaman gitmiştim ben :)
Merhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm