Ağda yanığı :(

shiningg

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
2.768
3.627
:KK43:
Ağda yanığınin İzi kalır mi, ne kadar zamanda geçer?

Tüm aksilikler beni bulur zaten:KK43:

Son düzenleme:
Ne kadar sürede geçer bilmem ama iz kalacağını sanmıyorum. İsterseniz yarın bir doktora gidin. Cildiyeci ancak anlar yanığın derecesini. Görmeden bir şey demek zor.

Ne kadar sürede geçer bilmem ama iz kalacağını sanmıyorum. İsterseniz yarın bir doktora gidin. Cildiyeci ancak anlar yanığın derecesini. Görmeden bir şey demek zor.
Gittim doktora ama acile tabi. Pek anlamadı. Bepanten aldım eczaneden oda kalabilir iz dedi. Sabah erkenden gidicem doktora ama ise nasıl gidicem boyle :KK43: kapatsam pudrayla falan ne olur ki :KK43: off ya

Gittim doktora ama acile tabi. Pek anlamadı. Bepanten aldım eczaneden oda kalabilir iz dedi. Sabah erkenden gidicem doktora ama ise nasıl gidicem boyle :KK43: kapatsam pudrayla falan ne olur ki :KK43: off ya

Ben bir şey sürme derim. Makyaj malzemesi olarak yani. Umarım geçer hemencik. Geçmiş olsun :KK43:

Benimde yanmisti koluma agda paaat diye dokuldu hemen cekti kuafor bi de cekince kabardi. O gun bepanten aldim hep kullandim bi kac ay sonra gecti su anda izi bile yok icin ferah olsn :)

Kızlar yanikmis ya kocaman off nasıl dert etmem. :KK43: kızarıklık ne kadar zamanda geçti, hatırlıyor musunuz? Gerçekten serçe parmagim kadar büyük

Bende yakmıştım kolumu ağdayı çekememiştim kolumdan çıkarana kadar canım çıkmıştı ve kıpkırmızı oldu ardından da mosmor :KK57: Soran herkese kapıya vurdum diyordum , bende krem sürdüm yanık kremi 1 ayda kendi kendine geçti ama çok ağrır o geçmiş olsun:KK42:

Kızlar yanikmis ya kocaman off nasıl dert etmem. :KK43: kızarıklık ne kadar zamanda geçti, hatırlıyor musunuz? Gerçekten serçe parmagim kadar büyük
canım geçmiş olsun öncelikle yanığın derecesine göre değişir iz sen contractubex krem sür o bütün yaraları izleri geçiriyor biraz pahalı bir kremdir ama hiç iz bırakmaz ameliyat yaralarını bile geçiriyor öyle düşün

canım geçmiş olsun öncelikle yanığın derecesine göre değişir iz sen contractubex krem sür o bütün yaraları izleri geçiriyor biraz pahalı bir kremdir ama hiç iz bırakmaz ameliyat yaralarını bile geçiriyor öyle düşün

ondan da alayım o zaman.bepanthen anestol silverdin ve madecascol verdi doktor. zaten ilaç tedavisi görüyordum cildim için, önce ilaçtan sandım ama doktor kuaför çok sıcakken uygulamış dedi. cildimde hassas olunca sonuç bu :KK43:

İlacın fiyatı sorun değil de, nasıl kullanıyoruz? yanık geçtikten sonra mı?

ondan da alayım o zaman.bepanthen anestol silverdin ve madecascol verdi doktor. zaten ilaç tedavisi görüyordum cildim için, önce ilaçtan sandım ama doktor kuaför çok sıcakken uygulamış dedi. cildimde hassas olunca sonuç bu :KK43:

İlacın fiyatı sorun değil de, nasıl kullanıyoruz? yanık geçtikten sonra mı?
evet o yarası kapanacak sonra süreceksin doktorum verdikleri yanığı geçirmek için bunu sadece iz için kullanacaksın tatlım

Teşekkür ederim. :KK43: Krem kesin işe yarıyor demi? Birde yanığın tamamen geçmesi gerekiyor, kızarıklık hiç kalmayacak sanırım.

Bide bide, krem soyuyor mu yüzü?
soyma yok canım zamanla geçiriyor benim ameliyat izimi geçirdi kardeşim de çay yanığı olmuştu bir akrabamız da trafik kazası geçirdi yüzünde 30a yakın dikişi vardı onu geçirdi seninki de hayli hayli geçer yani:cool:

soyma yok canım zamanla geçiriyor benim ameliyat izimi geçirdi kardeşim de çay yanığı olmuştu bir akrabamız da trafik kazası geçirdi yüzünde 30a yakın dikişi vardı onu geçirdi seninki de hayli hayli geçer yani:cool:

Ah canım ya sözlerin ilaç gibi geldi. Allah razı olsun gerçekten. Teşekkür ederim çok...:KK55:

X