Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim doktora ama acile tabi. Pek anlamadı. Bepanten aldım eczaneden oda kalabilir iz dedi. Sabah erkenden gidicem doktora ama ise nasıl gidicem boyle kapatsam pudrayla falan ne olur ki off yaNe kadar sürede geçer bilmem ama iz kalacağını sanmıyorum. İsterseniz yarın bir doktora gidin. Cildiyeci ancak anlar yanığın derecesini. Görmeden bir şey demek zor.
Gittim doktora ama acile tabi. Pek anlamadı. Bepanten aldım eczaneden oda kalabilir iz dedi. Sabah erkenden gidicem doktora ama ise nasıl gidicem boyle kapatsam pudrayla falan ne olur ki off ya
canım geçmiş olsun öncelikle yanığın derecesine göre değişir iz sen contractubex krem sür o bütün yaraları izleri geçiriyor biraz pahalı bir kremdir ama hiç iz bırakmaz ameliyat yaralarını bile geçiriyor öyle düşünKızlar yanikmis ya kocaman off nasıl dert etmem. kızarıklık ne kadar zamanda geçti, hatırlıyor musunuz? Gerçekten serçe parmagim kadar büyük
canım geçmiş olsun öncelikle yanığın derecesine göre değişir iz sen contractubex krem sür o bütün yaraları izleri geçiriyor biraz pahalı bir kremdir ama hiç iz bırakmaz ameliyat yaralarını bile geçiriyor öyle düşün
evet o yarası kapanacak sonra süreceksin doktorum verdikleri yanığı geçirmek için bunu sadece iz için kullanacaksın tatlımondan da alayım o zaman.bepanthen anestol silverdin ve madecascol verdi doktor. zaten ilaç tedavisi görüyordum cildim için, önce ilaçtan sandım ama doktor kuaför çok sıcakken uygulamış dedi. cildimde hassas olunca sonuç bu
İlacın fiyatı sorun değil de, nasıl kullanıyoruz? yanık geçtikten sonra mı?
evet o yarası kapanacak sonra süreceksin doktorum verdikleri yanığı geçirmek için bunu sadece iz için kullanacaksın tatlım
geçer canım birkaç güne merak etme çok geçmiş olsun tekrardanTamam çok sağol İnan izinde falan değilim. İyileşsin acısı bi geçsin yeter.
geçer canım birkaç güne merak etme çok geçmiş olsun tekrardan
soyma yok canım zamanla geçiriyor benim ameliyat izimi geçirdi kardeşim de çay yanığı olmuştu bir akrabamız da trafik kazası geçirdi yüzünde 30a yakın dikişi vardı onu geçirdi seninki de hayli hayli geçer yaniTeşekkür ederim. Krem kesin işe yarıyor demi? Birde yanığın tamamen geçmesi gerekiyor, kızarıklık hiç kalmayacak sanırım.
Bide bide, krem soyuyor mu yüzü?
soyma yok canım zamanla geçiriyor benim ameliyat izimi geçirdi kardeşim de çay yanığı olmuştu bir akrabamız da trafik kazası geçirdi yüzünde 30a yakın dikişi vardı onu geçirdi seninki de hayli hayli geçer yani
rica ederim tatlım allah şifanı versin inşallah en kısa zamandaAh canım ya sözlerin ilaç gibi geldi. Allah razı olsun gerçekten. Teşekkür ederim çok...