• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda yapılır mı

Off yarin kuafore gidip sacimi kestireyim, cok kirik var diye dusundum. Duz kesime 750 lira dedi. Yakinda sac kesmeyi de kendim yapacagim herhalde ahshd
Aslında kuaförlerden daha iyi keserim ama hormonlardan nereye saldıracağımı şaşırdım bugün 😞
2 gün öncesine kadar varmıydı flördün😢
Yoktu 🥲 Annem gelmişti bana kalmaya bi süre , gidince boşluğa düştüm.Bu hafta hergüne 1 date koymuştum oysaki🥺

Yanan ışığı sönsün
Baharı kışa dönsün
Bize beddua edenler
Bedduanız başa dönsün
🔪

Artik erkek de atabiliyor beybisi ama bilmiyorlarsa kadından bekliyor olabilirler ya da matchi görmemiştir.
😱 Zaman doluyor diye hepsine ilk ben yürüdüm.Okc'yi de indirdim beğeni var ama mesaj yok onu da bi açıklayıver kuşum. Yılların Tinder'cısıyım hiçbişi anlamadım :D

😱 Zaman doluyor diye hepsine ilk ben yürüdüm.Okc'yi de indirdim beğeni var ama mesaj yok onu da bi açıklayıver kuşum. Yılların Tinder'cısıyım hiçbişi anlamadım :D
Ya sadece opening line varsa oma cevap yaziyor da olabilirler emin olamadim simdi. Erkekler de ilk mesajı atabiliyor ama direkt yazabiliyorlar mi yoksa opening line'a mi cevap yazabiliyorlar supheye düştüm.

Okcde de match olman lazim mesaj gelmesi icin. Match olmadıkca gelen kutuna dusmez.

Tinder hic sevemedim, bende tinder yok hocam

Ya sadece opening line varsa oma cevap yaziyor da olabilirler emin olamadim simdi. Erkekler de ilk mesajı atabiliyor ama direkt yazabiliyorlar mi yoksa opening line'a mi cevap yazabiliyorlar supheye düştüm.

Okcde de match olman lazim mesaj gelmesi icin. Match olmadıkca gelen kutuna dusmez.

Tinder hic sevemedim, bende tinder yok hocam
Okc'de mesaj gelmeyince hani nefes alsam yeterdi diye bi şaşırdım acaba onun da mı ayarı var diye☹️ İsmail yk gibi benim beğendiklerim beni beğenmemiş de olabilir gerçi dsdsdh neyse bekleyelim bakalım. Tindera kavruk adamlar ve para desteleri dolmuş çok zaman alır onları elemek, zamanında uzun süreli sevgililerim olmuştu ne güzeldi herşey. Gidim de Mutlu'ya anlatıyım bunları sevap kazanıyım dsdsh. Teşekkürler bebiş😘

Okc'de mesaj gelmeyince hani nefes alsam yeterdi diye bi şaşırdım acaba onun da mı ayarı var diye☹️ İsmail yk gibi benim beğendiklerim beni beğenmemiş de olabilir gerçi dsdsdh neyse bekleyelim bakalım. Tindera kavruk adamlar ve para desteleri dolmuş çok zaman alır onları elemek, zamanında uzun süreli sevgililerim olmuştu ne güzeldi herşey. Gidim de Mutlu'ya anlatıyım bunları sevap kazanıyım dsdsh. Teşekkürler bebiş😘
Noldu kiz geldi mi mesaj :D
Ben de okcden ve bumbledan manita yaptiydim hey gidi gunler.

Noldu kiz geldi mi mesaj :D
Ben de okcden ve bumbledan manita yaptiydim hey gidi gunler.
Geldi geldi de beğendiğim yağuşuklular hep başka şehirlerde naapsam taşınsam mı kız 😂 Bumble da km filtresi yok sanırım o kötü olmuş işimi zorlaştırdı 😔 Orda konuştuğum 3 kişiden birinin ateşi başına vurmuş ama terbiyeliydi uzatmadı fazla, diğeri süs köpeğiyle konuşuyor gibi sürekli komut veriyor, öbürüyle de seviyeli olacam derken asker arkadaşına bağladık dizilerden falan konuşuyoruz boyuna 😒 Okc'yi at hırsızları basmış bulunduğum şehirde henüz bir atraksiyon yapamadım. Biri vardı tinderda kafamın yattığı 6 ay girmeyince taşınmış seneye gelecekmiş ah ben nerelere gidem :D Kahküllerim normale dönene kadar biraz böyle yazışıyım diyorum (Allahım noolur çabuk uzasın amin). Ha bide Hinge indirdim ama henüz açmadım. Fatih'in İstanbulu fethetmesi gibi 4 bir koldan hücuma geçtim dsdshs. Ordular ilk hedefimiz yağuşuklu erkekler ileri!!!
1755295077204.webp

Son düzenleme:
Geldi geldi de beğendiğim yağuşuklular hep başka şehirlerde naapsam taşınsam mı kız 😂 Bumble da km filtresi yok sanırım o kötü olmuş işimi zorlaştırdı 😔 Orda konuştuğum 3 kişiden birinin ateşi başına vurmuş ama terbiyeliydi uzatmadı fazla, diğeri süs köpeğiyle konuşuyor gibi sürekli komut veriyor, öbürüyle de seviyeli olacam derken asker arkadaşına bağladık dizilerden falan konuşuyoruz boyuna 😒 Okc'yi at hırsızları basmış bulunduğum şehirde henüz bir atraksiyon yapamadım. Biri vardı tinderda kafamın yattığı 6 ay girmeyince taşınmış seneye gelecekmiş ah ben nerelere gidem :D Kahküllerim normale dönene kadar biraz böyle yazışıyım diyorum (Allahım noolur çabuk uzasın amin). Ha bide Hinge indirdim ama henüz açmadım. Fatih'in İstanbulu fethetmesi gibi 4 bir koldan hücuma geçtim dsdshs. Ordular ilk hedefimiz yağuşuklu erkekler ileri!!!
Eki Görüntüle 3631253
Bir hinge eksik kalmis bende ahshd yardir bacim elden gecir hepsini. Agda gerekirse burdayiz ahshd.

Bumbleda km filtresi olmaması isi bozuyor evet. Bu arada normalde likelayanlari goremiyorsun ama arada 24 saatlik teklifi oluyor 25 liraya likelayanlari goruyorsun. Onu kacirma da en azindan matchlesebileceklerini görürsün.

Geçen biri kılım uzadı adetim gecikti kılım zarımı patlatır mı diye sormuştu. Siz daha iğrençlik görmemişsiniz

Regl olmak ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Ağdacı da kabul edebilir ya da etmeyebilir o ayrı ama siz gerçekten utanmayacak mısınız kadını o görüntüyle muhatap ederken? 🙄
Ya igrenclik utanılacak şey dediniz de aklıma geldi. Konuyla hiç alakası yok ama yazacağım. Çünkü asıl rezilliği siz de görmemiş olabilirsiniz.

Bizim köyde bir adam var. Bu adam konu komşunun evine gizlice giriyor ve kirli sepetinden kirli kadın külotları alıp eve götürüp kokluyor.

Karisi da diyor ki ya ben bu adamı bu huyundan vazgeçiremedim.

Köydeki sakinenin donunu çalınca duymuştuk biz de.

Back
X