- 20 Kasım 2018
- 14.152
- 53.791
- 598
- 35
- Konu Sahibi gossipgirl5
Kizlardan bacak agdasina oturuyorum. Siz sevgili yoldaşlarıma da haber vermek istedim ahshd
Bibibella
sapyoseksuel
Zerriniffet
Aycan Sevgi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazan mübarek olsun bi avazda çeker koparırsın inşallah jdjdKizlardan bacak agdasina oturuyorum. Siz sevgili yoldaşlarıma da haber vermek istedim ahshd
Bibibella
sapyoseksuel
Zerriniffet
Aycan Sevgi
Gelmek isterseniz kopun gelin ahshdbdbGazan mübarek olsun bi avazda çeker koparırsın inşallah jdjd
Kizlardan bacak agdasina oturuyorum. Siz sevgili yoldaşlarıma da haber vermek istedim ahshd
Bibibella
sapyoseksuel
Zerriniffet
Aycan Sevgi
Yardım edemesem de Adile Naşit gibi cüğara likör takılırdım yanında jdjd emme bu akşam herifim var evde gelemiyorum jdhdGelmek isterseniz kopun gelin ahshdbdb
Benim evimin kocası yokYardım edemesem de Adile Naşit gibi cüğara likör takılırdım yanında jdjd emme bu akşam herifim var evde gelemiyorum jdhd
Vah hemşirem evinin kocası hiç mi yok var da evinin geçimini sağlamak için çalışmaya mı gitti?Benim evimin kocası yokçok mağdurum şu an
Hiç yokVah hemşirem evinin kocası hiç mi yok var da evinin geçimini sağlamak için çalışmaya mı gitti?
Selahattin de mi yokHiç yokParalel evrendeki Zerrin şimdi yavuklusuyla elleşiyodur diye teselli ediyorum kendimi
![]()
O yer mantarı benim eniştemSelahattin de mi yok
ay pardon seninkisi bünyamindi dhdhO yer mantarı benim eniştem![]()
Şu tipe ay demek de ne biliyimay pardon seninkisi bünyamindi dhdh
Şu tipe ay demek de ne biliyim![]()
Ah benim bahtsiz kader ortagim ahshdBenim evimin kocası yokçok mağdurum şu an
Ah benim bahtsiz kader ortagim ahshd
Ben de erkeksizim.
Artik hayat felsefem şu: erkeksizseniz, erkek sizsiniz ahshdh
Sıkıntıdan saçıma perçem yapıyım dedim güzel oldu, biraz daha sıkıldım kahkül yaptım daha güzel oldu, iyice sıkıldım ulan bunu biraz daha kısaltıp kalınlaştırıyım dedim şimdi de ç.k gibi oldu. Besleme gibi oturuyorum evde , üstümde sexi geceliğim olmasına rağmen , bütün karizmam gitti
Off yarin kuafore gidip sacimi kestireyim, cok kirik var diye dusundum. Duz kesime 750 lira dedi. Yakinda sac kesmeyi de kendim yapacagim herhalde ahshdSıkıntıdan saçıma perçem yapıyım dedim güzel oldu, biraz daha sıkıldım kahkül yaptım daha güzel oldu, iyice sıkıldım ulan bunu biraz daha kısaltıp kalınlaştırıyım dedim şimdi de ç.k gibi oldu. Besleme gibi oturuyorum evde , üstümde sexi geceliğim olmasına rağmen , bütün karizmam gitti. Senin kocan ne zaman gider tahmini bi gün dizi-film gecesi yapalım hep birlikte , evde alıştığım yalnızlığın nasıl bişey olduğunu unutmuşum 2 gündür başı kesilmiş tavuk gibi dolanıyorum dsdahs
2 gün öncesine kadar varmıydı flördünSıkıntıdan saçıma perçem yapıyım dedim güzel oldu, biraz daha sıkıldım kahkül yaptım daha güzel oldu, iyice sıkıldım ulan bunu biraz daha kısaltıp kalınlaştırıyım dedim şimdi de ç.k gibi oldu. Besleme gibi oturuyorum evde , üstümde sexi geceliğim olmasına rağmen , bütün karizmam gitti. Senin kocan ne zaman gider tahmini bi gün dizi-film gecesi yapalım hep birlikte , evde alıştığım yalnızlığın nasıl bişey olduğunu unutmuşum 2 gündür başı kesilmiş tavuk gibi dolanıyorum dsdahs