ağda yapılır mı

Düşük çıksa üzülürdüm şahsen hdhjdksl
Bu keşke erkelerde olsaydı yüksek çıkarmak için nerelere nerelere indim derelere yaparlardı kesin.

Benim gibi sarılarda işe yarayacağını bilsem iki dakka durmam şu tavsiyen bile aklımı çeldi

Hazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.
Yeni nesiller sarılarda da etkili diye biliyorum bi arkadaşimla birlikte kullaniyoruz benim kadar hızlı olmasada memnun bi araştir bak sen onu

Dusunsene sen B diyorsun, agdaci yanlis anlayip P yapiyor. Gel de adama acikla kim bu P ahshshd

Düşük çıksa üzülürdüm şahsen hdhjdksl
Bu keşke erkelerde olsaydı yüksek çıkarmak için nerelere nerelere indim derelere yaparlardı kesin.

Benim gibi sarılarda işe yarayacağını bilsem iki dakka durmam şu tavsiyen bile aklımı çeldi

Hazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.
Ulan resmen piyirsink aşerdim haydaa

Arkadaşınızın klitorisine mi !? taşlı taşlı ne? Türklerde mi, yabancılarda mı yaygın? Ben yalnızca bi tane gördüm.O da Fransızdı.

Penise mi? Valla, çok şaşırdım.
Arkadaşımda taşlı piercing vardı işte klitorisinde :) nasıl ağdacısın diyecem ama galiba sahil bolgelerinde drğilsin antalya civarı olsan baya bi şok olursun arkadaşım Türktü :) benimde bi ara memink ucumda vardi 🤣

Arkadaşımda taşlı piercing vardı işte klitorisinde :) nasıl ağdacısın diyecem ama galiba sahil bolgelerinde drğilsin antalya civarı olsan baya bi şok olursun arkadaşım Türktü :) benimde bi ara memink ucumda vardi 🤣
Ay taa burdan meme ucum düştü acıdan kdjdj bibi her masada varsın ulan

Kayseri'deyim, bizim müşteri portföyümüz farklı. 😁😁😁

Ay taa burdan meme ucum düştü acıdan kdjdj bibi her masada varsın ulan
Kulagimdan baska yerimi deldirmem ahshd
Ilk piercinglerimi eximle ne zaman kavga etsek gidip sinirden deldiriyordum. Hepsinde keloid oldu cikarttirdim.
Mutluyken deldirdiklerim cillop gibi duruyor :D

Sapyocum mühim olan piercingi değil işlevi, natürel şeylerle de etkili iletişimler kuruluyor. Ama değişiklik için yüzük müzük takılabilir belki (ytd)
Yüksükte bir büyüğümüzün kullanmasıylan baya bir meşhur olmuştu galiba :27: ah o aliekspresin dili olsada konuşsa

Back
X