- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.017
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağdacıya da yazık ya bu sıcakta göt kokusu bitti bi de çürük kan kokusu çekicekkızlar selam, reglimin 5.-6. günü akıntım epey azaldı ama hala biraz akıyor ağda yaptırmam gerekiyor bir sorun olur mu? ağdacı alırken bulaşma vs.? genelde reglim tamamen bitince yaptırırım ama bu sefer yaptırmam lazım
Ahshdh velinimetimiz sonucta, elimizden geldigince bakiyoruz ahshdAktif cinsel hayatınız varsa da kukunuza çok iyi bakmışsınız demek ki diyelim, bir de ağdacının tecrübesizliği diyelim.
HahshhshshshAhshdh velinimetimiz sonucta, elimizden geldigince bakiyoruz ahshd
Ay konu cok baska yerlere kayiyor, tesekkur ederim diyeyim![]()
Ay konudan bağımsız; yıllardır lazerden başka bir şey yaptırmadım ama genital bölge bitmiyor bitmiyooorrr. Neyse şimdi doğuma az kaldı ne yapsam diye düşünüyordum, sizin yazınızı gördükten sonra ağda yaptırmaya karar verdim. Doğum sonrası yine lazerime giderim. 3-5 bişey var ama temiz olsunLazerde bazı tüyler cevap vermese de çoğu tüy dökülüp kayboluyor, herkese öneririm. Vajina ve makat çevresindeki tüyleri ise ancak %60-70 oranında yok ediyor. Bu bile iyi bir oran, tamamen gitmiyor ne yazık ki. Bu bölgelere yine ağda yapıyoruz ama çok kolay, acısız ve hızlı oluyor. Lazerle giden tüyler daha sonradan hamilelik veya hormon bozuklukları nedeniyle geri de çıkabiliyor.
Bir ağdacı olarak size doğuma bir hafta kala ağda yaptırmanızı öneririm, bu zamanlarınızda alt taraflarınızı aynayla bile görmek zor. Elinizi bile uzatamayabilirsiniz. Ağdayla 40 gün lohusalık boyunca da rahat edersiniz. Tüyler jilete göre çok daha az büyüyecektir. Önceden lazer yaptırmış olmak bir avantaj, azalıyor ama gebelikte bir miktar fazlalaşıyor. Ağda eğer alışık değilseniz azıcık acıtıyor, vajina ve makat çevresi en fazla 10 -15 dakika sürüyor ve çok rahat tolere edersiniz. Bir de o bölgeyi aynadan pırıl pırıl görünce acıyı unutuyorsunAy konudan bağımsız; yıllardır lazerden başka bir şey yaptırmadım ama genital bölge bitmiyor bitmiyooorrr. Neyse şimdi doğuma az kaldı ne yapsam diye düşünüyordum, sizin yazınızı gördükten sonra ağda yaptırmaya karar verdim. Doğum sonrası yine lazerime giderim. 3-5 bişey var ama temiz olsunnaçizane teşekkürlerimle
![]()
Ay teşekkür ederim çok naziksinizBir ağdacı olarak size doğuma bir hafta kala ağda yaptırmanızı öneririm, bu zamanlarınızda alt taraflarınızı aynayla bile görmek zor. Elinizi bile uzatamayabilirsiniz. Ağdayla 40 gün lohusalık boyunca da rahat edersiniz. Tüyler jilete göre çok daha az büyüyecektir. Önceden lazer yaptırmış olmak bir avantaj, azalıyor ama gebelikte bir miktar fazlalaşıyor. Ağda eğer alışık değilseniz azıcık acıtıyor, vajina ve makat çevresi en fazla 10 -15 dakika sürüyor ve çok rahat tolere edersiniz. Bir de o bölgeyi aynadan pırıl pırıl görünce acıyı unutuyorsun. Doğuma yaklaştıkça bazı gebelerde makatta şişme, basur gibi oluyor, oranın ağdasında daha özenli oluyoruz.
Merak etmeyin ağda yapılabilir. Kendiniz o bölgeyi göremezsiniz, ister ağda olsun ister jilet veya tüy dökücü olsun başka birinin yardımı gerekiyor çünkü eller bile kavuşmuyor. Karnınızı size çektiriyoruz ön ağda bitiyor, popo arasını da yan yatırıp yapıyoruz. Öncesinde pudra iyi geliyor, bir de çok küçük alanlara sürüp sürüp çekiyoruz. Çektiğimiz yerlere parmaklarımızla biraz bastırıyoruz, acı-sızı yok oluyor. En fazla 15 dakika, 6 hafta rahatsınız.Ay teşekkür ederim çok naziksinizdoğuma tam bir hafta var. Yarın ilk işim koştura koştura ağdaya gitmek olacak
zaten karşıma ayna bile koysam ben asla göremiyorum göbekten. Herhalde rahatça yaparlar değil mi? Yatmak da pek konforlu değil benim için. Bakalım bir şekilde hallolur herhalde
![]()
Ay süpersiniz çok teşekkür ederimMerak etmeyin ağda yapılabilir. Kendiniz o bölgeyi göremezsiniz, ister ağda olsun ister jilet veya tüy dökücü olsun başka birinin yardımı gerekiyor çünkü eller bile kavuşmuyor. Karnınızı size çektiriyoruz ön ağda bitiyor, popo arasını da yan yatırıp yapıyoruz. Öncesinde pudra iyi geliyor, bir de çok küçük alanlara sürüp sürüp çekiyoruz. En fazla 15 dakika, 6 hafta rahatsınız.
Ay sizi bulmusken ben de bir sey sorabilir miyimMerak etmeyin ağda yapılabilir. Kendiniz o bölgeyi göremezsiniz, ister ağda olsun ister jilet veya tüy dökücü olsun başka birinin yardımı gerekiyor çünkü eller bile kavuşmuyor. Karnınızı size çektiriyoruz ön ağda bitiyor, popo arasını da yan yatırıp yapıyoruz. Öncesinde pudra iyi geliyor, bir de çok küçük alanlara sürüp sürüp çekiyoruz. Çektiğimiz yerlere parmaklarımızla biraz bastırıyoruz, acı-sızı yok oluyor. En fazla 15 dakika, 6 hafta rahatsınız.
hayır yani alışkın oldukları şey olduğu için diyorumSürekli yaptıkları is diye buna neden maruz kalsinlar? Biraz empati.
özel bölge ve bacağa 1000 TL verdim yaptırdığım yer pahalı birazAy kiyaslamak icin soruyorum, ne kadar veriyorsunuz agdaya![]()
Ay neden kiAy sizi bulmusken ben de bir sey sorabilir miyim
Genital bolge agdasindan sonra iliski icin iki gun falan beklenmesi gerektigini okumustum. Bu dogru mu?
bir problem olmadı gittim bugün akıntım da epey bitmiştiBen ne olursa olsun büyük konuşmak istemiyorum ama akıntım devam ediyorken ağdaya asla gitmem. Jiletle alırım gerekirse ama gitmem. Her şeyden önce , ayıp. O ağda masasında terlediğimde dahi utanıyorum.![]()
Ay benimkine gore iyiymisözel bölge ve bacağa 1000 TL verdim yaptırdığım yer pahalı biraz
duş alıp tertemiz gittim zaten? her ağda öncesi kendimi temizliyorum elbette, bir problem de olmadıHer şeyden önce hem sizin hem de ağda yapacak kişi için hiç hijyenik değil. Ayrıca ağda yapacak kişiye de büyük saygısızlık. Neticede bir sağlık sorunu için doktor muayenesi değil. Agdaya giderken duş alıp, tertemiz terlemeden gitmeye çalışmak varken bu durumda gitmeyi düşünmeniz hiç doğru gelmedi bana.
Yok öyle bir şey yaa. Muhtemelen tüyler köklerinden alındığı için enfeksiyon korkusu olduğundan falan birisi uydurmuş. Ağda sonrası bakım yağlarımız var, onları sürüyoruz. Hem hijyen hem de yüzey onarıcı, rahatlatıcıAy sizi bulmusken ben de bir sey sorabilir miyim
Genital bolge agdasindan sonra iliski icin iki gun falan beklenmesi gerektigini okumustum. Bu dogru mu?
jilet fazla kalınlaştırıyor, tahriş çok ediyor. bir sonraki ağda yaptırdığımda kalınlaştığı için extra acıyor, yoksa jilet yapardım ben deNe zorunluluğunuz olabilir ki yaptırmak için. Jilet ile halledin işinizi. Ben bu durumda yaptırmazdım.
çok teşekkürler yorumunuz için fazlasıyla açıklayıcı olduğunuz, ağdaya hiçbir zaman temizlenmeden duş almadan gitmem hele ki yaz ayıysa, dediğiniz gibi aciliyetim vardı normalde reglim tamamen bitsin diye beklerdim.Bir otelin hamamında keseci ve ağdacı olarak çalışıyorum. Adetliyken zaten kimse ağdaya gelmiyor. Çok çok nadiren yılda bir iki kadın adetliyken özellikle tatile çıkacaklar ağda yaptırmak istiyor, adetli olduğunu bize de söylüyor. Ben kabul ediyorum, kabul etmeyenler de olabilir. İğrençliğinden bahsedilmiş ama çoğu zaman bir ağdacıya sorun olmaz. Kadınlarımızın çoğu ağda öncesi duşunu almış, temizlenmiş olarak geliyor. Bu bizim işimiz, ekmek paramız. Yaptığımız işten utanmıyoruz, iğrenç bulmuyoruz, midemiz bulanmıyor. Kadın halleri için birbirimizden utanmamıza gerek yok bence. Ağdaya gelenlerden bazıları utansa da biraz muhabbetle o da geçiyor, konuşup gülerken hatta eğlenceye dönüşüyor. Ağda sırasında bekar olmayanlara evet, tampon kullanıyoruz, adeti devam ettiğinden kanama veya akıntı olursa da açık ve net yazıyorum; ben siliyorum, kuruluyorum. Bu bile olmuyor çoğu zaman. Hijyene her ağda seansında maksimum dikkat ediyoruz. Masanın tamamını kaplayan,sıvı geçirmeyen, tek kullanımlık örtüler seriyoruz. Asla ve asla birisine kullandığımız çubuğu başkasına kullanmıyoruz. Hatta açtığımız ağda kutusunun kalanını müşterimize veriyoruz. Ağda bitince de özellikle vajina ve makat çevresini aleo veralı, rahatlatıcı ve dinlendiricili bitki özlü yağlar sürüyoruz. İçinde kimyasal olmayan temizlik havluları ile siliyoruz. Müsteri kalktığında ağda masasını da siliyoruz.
Lazerde bazı tüyler cevap vermese de çoğu tüy dökülüp kayboluyor, herkese öneririm. Vajina ve makat çevresindeki tüyleri ise ancak %60-70 oranında yok ediyor. Bu bile iyi bir oran, tamamen gitmiyor ne yazık ki. Bu bölgelere yine ağda yapıyoruz ama çok kolay, acısız ve hızlı oluyor. Lazerle giden tüyler daha sonradan hamilelik veya hormon bozuklukları nedeniyle geri de çıkabiliyor.
Anlayışlısınız çok sağ olun ama bazen aciliyeti olabilir, ağdacıya söyleyince kabul edip etmemek ağdacıya kalmış. İşimiz, ekmek paramız bu.
O konuda da yorum yaptım. O kız 18 yaşında ve annesi yok, babası ile yaşıyordu. Çok uzamış, vajinasını, anüsünü tamamen kapatmış tüyleri olan birkaç genç, bilgisiz veya önemememiş kızlar da gördüm. Utançlarından ağlıyorlardı ama çocuk gözüyle baktım, ilgilenilmemiş insan gözüyle baktım, o bölgenin tüy temizliği ve bakımıyla ilgili bir şeyler de anlattım. Zor ağda seansı oldu ama kendilerini pırıl pırıl, tertemiz görünce çok sevindiler. Bir daha dikkatli olacaklarına eminim.