ağda yapılır mı

1- Kendiniz ağda yapabilirsiniz, küçük küçük ağda bantları kullanırsınız. Öncesinde pudrayı unutmayın.

2- Buralarda iç Anadolu'da yaygın evde ağda, bir arkadaş grubu kurarak birbirinize ağda yapabilirsiniz. Çok eğlenceli de oluyor.
bilmiyorum ya ağdacı çok temiz ve hızlı yapıyor

1- Kendiniz ağda yapabilirsiniz, küçük küçük ağda bantları kullanırsınız. Öncesinde pudrayı unutmayın.

2- Buralarda iç Anadolu'da yaygın evde ağda, bir arkadaş grubu kurarak birbirinize ağda yapabilirsiniz. Çok eğlenceli de oluyor.
Arkadaslarimi cok severim ama o kadar samimi olmasam daha iyi ahshd bikini bolgesi icin soyluyorum 😅

Ben bacakta falan kartus agdayla yapiyorum, bikini bölgesini ılık agdayla.

Peki o zaman şöyle diyim sağlık için sorsaydın amenna ama soruyu gereksiz buldum biraz da. Düşünerek çözüm üretebilirsin.İç kısma (dudakların arasına) kalın bir peçete koyarak o şeylerin önünü kesebilirsin 🩵
bir problem olmadı bugün yaptırdım, epey bitmişti zaten normalde yaptırmazdım ben de 1-2 gün daha beklerdim

Anam genç kızlığımda bana çamsakızı ağdayı öğrettiydi. Ey gidi… 😂😂😂

Anam genç kızlığımda bana çamsakızı ağdayı öğrettiydi. Ey gidi… 😂😂😂
Hala en iyi ağdanın Çam sakızı el ağdası olduğuna inanıyorum ve kullanıyoruz da. Hamileyken ağda yapamayabilirsiniz, hele son haftalarda ama normalde çok şişman değilseniz kendi ağdanızı yapabilirsiniz.

kartuş ağda nasıl
Makinaya takip isitarak surulen agda.
images - 2025-08-13T220522.107.webp

Arkadaslarimi cok severim ama o kadar samimi olmasam daha iyi ahshd bikini bolgesi icin soyluyorum 😅
6 haftada bir 1000 TL vermek yerine birbirine ağda yapmak bütçesini düşünmek isteyenler için makul. Bir de alışkanlık ve görme meselesi. Herkes birbirinden böyle görüyor, zaten köyde, dağda kuaför mü var? Kaş, bıyık çok rahat arkadaşınız tarafından yapılabilir.

6 haftada bir 1000 TL vermek yerine birbirine ağda yapmak bütçesini düşünmek isteyenler için makul. Bir de alışkanlık ve görme meselesi. Herkes birbirinden böyle görüyor, zaten köyde, dağda kuaför mü var? Kaş, bıyık çok rahat arkadaşınız tarafından yapılabilir.
Yok kaş, bıyık, bacak icin demedim. Bikini icin dedim 😅

Yok kaş, bıyık, bacak icin demedim. Bikini icin dedim 😅
Ya diğer tarafların ağdasını da bikini bölgesini de kendiniz yapabilirsiniz tabii ki. Bikini bölgesini görmesi ve çekmesi zor diye düşünüyorsanız arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz anlamında konuşuyorum. Çalıştığım hamamda bile birbirine ağda yapan kadınlar oluyor. Zaten evde birbirlerine bikini ağdası yaygın. Kırsalda arkadaşlıklar daha fedakarca bence.

Ya diğer tarafların ağdasını da bikini bölgesini de kendiniz yapabilirsiniz tabii ki. Görmesi ve çekmesi zor diye düşünüyorsanız arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz anlamında konuşuyorum. Çalıştığım hamamda bile birbirine ağda yapan kadınlar oluyor. Zaten evde birbirlerine bikini ağdası yaygın. Kırsalda arkadaşlıklar daha fedakarca bence.
Ben kendim yapiyorum zaten, yapamiyorum diyen konu sahibiydi.

Peki o zaman şöyle diyim sağlık için sorsaydın amenna ama soruyu gereksiz buldum biraz da. Düşünerek çözüm üretebilirsin.İç kısma (dudakların arasına) kalın bir peçete koyarak o şeylerin önünü kesebilirsin 🩵
Bekar değilse tampon ideal. İstemeyenler olursa iç dudakların arasına tamponu uzunlamasına yerleştirip peçeteyle destekliyoruz. Zaten 15 dakika, ya akmıyor ya da akarsa yapacak bir şey yok silip kuruluyoruz.

Ay sizi bulmusken ben de bir sey sorabilir miyim :D
Genital bolge agdasindan sonra iliski icin iki gun falan beklenmesi gerektigini okumustum. Bu dogru mu?
Kuku bakımı hakkında bilgiler alalım,mesela gürcü kadınlar kukusuna güzel koku veren bişeyler sürüyorlarmış diye bişey duymuştum nerde satılır acaba jdhd

Peki şunu sorayım ağda o bölgede sarkma yapar mı? Ben bu yüzden korkup bırakmıştım. Estetik güzellik benim için önemli :D
Bunun şehir efsanesi olduğuna inanıyorum. Kesinlikle ağdayla ilişkisi yok. Sarkacağı varsa sarkıyor. Haa tecrübem neyi gösteriyor; yaşlılarda, çok doğum yapmışlarda ve şişmanlarda sarkma daha fazla ve iç dudaklar dışarı doğru belirginleşiyor. O da herkeste değil.

Back
X