Ağda

Kararsız kaldım bende. Pek bilgim de yok. Sesu yu çok önermişlerdi.

Bilmiyorum. Çıkış yönünün tersine olduğunu biliyorum onu evet. Morarma vs olmaz umarım.
Ağdayı güzelce sürün, bandı yapıştırın, üstünden elinizle birkaç defa geçin hızlıca. Sıcak olması lazım iyi çekebilmesi için. Sonra nereyi alıyorsanız orayı kenarlarından narince gerdirin ve hızlıca çekin. Tek seferde çekebilirseniz morluk olmaz. Biraz el alışması lazım ama.

Bir süreliğine başka yere geldim burada da bir iki arkadaş var çekinirim söylemeye.

Çok teşekkür ederim

Vi-vet' in Granül Sir El Ağdası çok iyi. Ağda özürlü ben bile kendimi morartman başardıysam herkes yapar. Isıtıp spatula ile sürüyorsunuz, bikaç saniye içinde soğuyup sertleşiyor elinizle çekiyorsunuz. Öyle yapış yapış da olmuyor fazla.

Nerde satılıyo dediginiz markalar,hiç duymadım da,

Tanaçan' ın ağdaları tabi ki... Tek geçerim profesyonel ağdacılarda bu markayı kullanır. N11'den alıyorum

Konu sahibi arkadaşım daha önce hiç kendine yapmadıysan eğer youtube da videolar var onlara da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…