- 16 Ağustos 2016
- 3.682
- 9.289
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Kararsız kaldım bende. Pek bilgim de yok. Sesu yu çok önermişlerdi.Kuaf diye bi marka var kartuş sir agda guzelce ısıtıp ince tabaka halinde suruyosun agda beziyle çekiyorsun benim tuylerimin kökleri kalin olmasina ragmen sürdüğüm yeri alinca bembeyaz temizliyor acisi da ince sürüldüğü icin az oluyor. Eger bulabilirsen kuaf marka agda kullanmani tavsiye ederim. biodax diye vi marka da var bitkisel o da guzel.sesu tavsiye etmiyorum agda beziyle alirken ağdanın yarisi tende kaliyor tecrubeyle sabit
Kararması sonradan geçti mi peki ne yapmam gerek öyle bir durumdaCanım önce kalın deride dene benim koltuk altı mosmorolmuştu ayrıca karardı o bölge sonra
Ağdayı güzelce sürün, bandı yapıştırın, üstünden elinizle birkaç defa geçin hızlıca. Sıcak olması lazım iyi çekebilmesi için. Sonra nereyi alıyorsanız orayı kenarlarından narince gerdirin ve hızlıca çekin. Tek seferde çekebilirseniz morluk olmaz. Biraz el alışması lazım ama.Bilmiyorum. Çıkış yönünün tersine olduğunu biliyorum onu evet. Morarma vs olmaz umarım.
Bir süreliğine başka yere geldim burada da bir iki arkadaş var çekinirim söylemeye.Ben çam sakızı kullanıyorum ergenlikten beri artık alışkın olduğu için acıma falan pek olmuyor vucudumda,birde jilet kullanmadım hiç azalma bile oldu,eğer daha önce hiç yapmadıysan bilen birisi yardım etsin derim çevrenden.
Dedigim markada acıyı azaltmak ve kızarıklığın olmaması için mendil var.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz?
Çok teşekkür ederimAğdayı güzelce sürün, bandı yapıştırın, üstünden elinizle birkaç defa geçin hızlıca. Sıcak olması lazım iyi çekebilmesi için. Sonra nereyi alıyorsanız orayı kenarlarından narince gerdirin ve hızlıca çekin. Tek seferde çekebilirseniz morluk olmaz. Biraz el alışması lazım ama.
Isıtoco makıne var hanı. Ona takıyorum vicet veya sesu.vivet daha ucuz.oyle yapıyorum ben.hatta az once yaptım pratik.Merhaba. Evde kolaylıkla yapabildiğiniz memnun kaldığınız ağda önerir misiniz hanımlar?
Nerde satılıyo dediginiz markalar,hiç duymadım da,Kuaf diye bi marka var kartuş sir agda guzelce ısıtıp ince tabaka halinde suruyosun agda beziyle çekiyorsun benim tuylerimin kökleri kalin olmasina ragmen sürdüğüm yeri alinca bembeyaz temizliyor acisi da ince sürüldüğü icin az oluyor. Eger bulabilirsen kuaf marka agda kullanmani tavsiye ederim. biodax diye vi marka da var bitkisel o da guzel.sesu tavsiye etmiyorum agda beziyle alirken ağdanın yarisi tende kaliyor tecrubeyle sabit
Gratis watsons gibi yerlerde satilmiyo böyle kuaforlerin alisveris yaptigi daha büyük magazalarda satılıyor hatta toptan satan yerlerde de oluyo[/QUOTE]Nerde satılıyo dediginiz markalar,hiç duymadım da,
kartuş ağda kullanımı kolay mı ? nasıl eritiyorsunuz cihazı mı varBıyık, koltuk altı, Genital için vivet pembe renk kavanoz ağda kullanıyorum bacaklar içinde sesunun pembe pudralı kartuş ağdasını tavsiye ederim.
Zor geçiyor sürekli limon bebe pudrası sürüyorum beyazlasın diye hassas ayrıca benim cildimKararması sonradan geçti mi peki ne yapmam gerek öyle bir durumda
Kullanımı nasılTanaçan' ın ağdaları tabi ki... Tek geçerim profesyonel ağdacılarda bu markayı kullanır. N11'den alıyorum
Kullanımı nasıl
kartuş ağda kullanımı kolay mı ? nasıl eritiyorsunuz cihazı mı var
kartuş ağda kullanımı kolay mı ? nasıl eritiyorsunuz cihazı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?