Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudağımın al tarafına ağda bandıyla ağda yapıyordum derimide kaldırmışım kıpkırmızı oldu ne yapsam da iz falan kalmadan çabucak geçer kızlar?Teşekkürler şimdiden..
Aynı şeyi ben de yapmıştım. 1 haftada geçer. Ama sakın kapatıcı felan sürme, sadece krem... Silverdin ve hametan iyi geliyor. Yara ve Yanık kremleri yani
silverdin ve bepanten iyi geliyor.benim de ceneme kaynar su dökülmüstü top sakal gibi iz kalcak diye cok korkmustum deli gibi silverdin sürdüm hic kuru bırakmadm yok denecek kadar azıcık bir iz kaldı sadece ben görüyorum onu da bildiğim icin okadar yani.ihmal etme sakın silverdin ve bepanten
bepanthol krem ve hametan kullanmıstım ben de. nemlendirmeyi ihmal etmeyin, gozukmesin diye fondoten vs kullanmamaya calısın. birkac gune deri kendisini yenilemeye baslıyor, sonra o acık yara gibi olan yer hafif bir kabuk baglayıp dokuluyor gibi oluyor daha sonra da tamamen yeni deri geliyor hic iz de kalmıyor.