- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
arkadaşlar 1 yıldır ağda yaptırıyorum. o üst bölge yok mu ahh beni canımdan bezdirdi. acayip irrite oluyorum. hem başkasına oramı açmaktan o kadar rahatsızım ki. acımasa belki rahat olurum ama sırf o üst bölge için yeniden jilete geçmeyi düşünüyorum. ya da sadece üst ksımına jilet yapayım alt kısmına gideyiim diyorum. var mı hiç ağdadan jilete geçen. bıktım her ay bu derdi yaşamaktan canımdan bezdim vallaha
Agdaya gitmeden emla krem sür ne agri kalir ne acı :))
canım ben de sen gibiydim. canımdan can gidiyodu resmen her ağda yaptırdığımda :) geçen ay da bi yere gittim 25 tl aldı o zaman da canımdan can gitti :) dedim artık evde yapmanın vakti geldi. kalıp ağdalar var elle çekilenlerden. dün yaptım ve kendime şaşırdım canım çok az yandı hiç denecek kadar az. ve çok hızlı yaptım. bence sen de bi gün bi cesaret kalıp ağdayı denemelisin. jilet kesinlikle düşünme.
canım ben 2 defa şu rol on lu ağdalardan aldım beceremedim alt tarafları ve iç dudakları. bunu becerebilir miyim dersin. markasını ve tam olarak hangi marka aldığını yazar mısın?
Sadece jilet degil agda da kil koklerini besliyor. Fakat agda cildi daha cok etkiliyor.
Nacizane epilasyonu tavsiye ederim. Philips epilasyon cihazim var cok memnunum.
Acil durumlarda jileti tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?