Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kıl tüy yönünden şanslı insanlardanım. O yüzden bir çoğalma yaşanmaksızın jilete başvurduğum çok olmuştur. Tek dezavantajı bu sefer hemencik uzaması ve iğne gibi batmaları.
kızlar kararımdan döndüm. ağdaya devam edeceğim. solun beni sizler etkilediniz bu yönde. peki aranızda bioder kullanan var mı? vücut için olanından. tüyleri azaltıyormuş sanırım
jilet kullanmaktan vazgeçmene sevindim lakin kullandığım süreler oldu ve 2 günde bir temizlemekten yorulmuştum sonrasında tahriş olmalar flnda oldu ve mikrop kapma riski daha yüksek bioderde kullandım ama etkisi çok kalıcı değil tavsiye etmem onun yerine diğer tüy dökücelerde aynı diye düşünüorum ama ağdadan sonra aktardan alıcağın karınca yumurtası yağını sürebilirsin çıkma süresini uzatıyo ve çıkan kılların azalmasını sağlıyo 3 4 ay sürekli kullanımda faydasına görüceksin hem maliyeti uygun hem daha iyi ben bir dene derim