Sivilceli Ciltler ağdadan sonra gelen ve geçmeyen sivilceler?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

muhendiskizimiz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
42
17
8
29
kızlar yüzüme(alın bölgeme) ve kollarıma ağda yaptırıyorum ağdadan 2-3 gün sonra hemen sivilceler çıkmaya başlıyor. Normalde karma bir cilt tipine sahibim ve çok sivilce sorunu da yaşamam. Ama ağdadan sonra çıkan sivilceler neredeyse 1 ay geçmiyor ve geçtiğinde tüylerim tekrar uzadığı için tekrar ağda yaptırmak zorunda kalıyorum ve sivilcelerden bir türlü kurtulamıyorum var mı çözüm önerisi olan :KK43:

Aloe vera lı doğal ürünler size iyi gelecektir ve de ağda öncesi ve sonrası bildiğim kullanılan ürünler var. Isterseniz bilgilendirebilirim.

Ağda öncesi biz Acil durum spreyimizi öneriyoruz sonrasında ise body balm diye bir ürünümüz var çok iyi geliyor benim ayrıca tavsiyem ki bu bana da iyi geliyor vücut peeling imiz dir ben inanılmaz memnunum ki ben ağda yaptıramıyordum sırf ağda sonrası sorunlardan en sonda zaten alerjik bişey mi ne oldu yara oldu iki bacağımda bu ürünlerle çözdüm.

Bende de aynısı oluyor doktor sivex önermişti kıl kökleri iltihabını önlemesi için.
Arkadasımda da aynı sorun vardı sivex 2 günde kurutmuş. Benim ki sorunlu biraz korkup ağda yaptıramadım henüz.

kıl koklerın ıltıhaplanıyor
yuze agda yerıne ıp kulanın olmazsa
yada pudralı agdalar var ondan kullanın hassas cıltler ıcın
sıze ayrı spatula kullanılsın

Back
X