Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında içinizden geçenleri söyleyemediğiniz için şimdi kat kat fazla çıkıyor içinizden, bence açıklaması bu. Benim babam hiç konuşmazdı, içinden geçeni söylemezdi. Biri kötü bi laf etse sesini çıkarmaz saygısını bozmazdı. Karşılık verip incitmek istemezdi. Ağır bir depresyon geçirdi ve sonrasında tam tersi bi insan oldu, her konuda konuşmak istiyor çünkü zaten donanımlı ve bilgisi var. Fakat çok zor susuyor eski günlerin acısını çıkarıyor gibi. Birisi kalbini kırarsa o da ona sert bir şekilde karşılık veriyor ve artık bize duygusal davranmamamız gerektiğini öğütlüyor.
depresyon dönemlerinde bende içe kapanma olur, uyuma isteği, odaya kapanma, kendimle başbaşa kalmak vs.yemek yiyememm vs.Depresyondan önce böyle değildim. Herkes çok kibar olduğumu söylerdi. Ama şu aralar çok ağzımı bozmaya, küfretmeye başladım. Dayanamıyorum çünkü olanlara. Hiç böyle bir dönem yaşadınız mı?
Boşver. Küfür eden insan samimidir.Depresyondan önce böyle değildim. Herkes çok kibar olduğumu söylerdi. Ama şu aralar çok ağzımı bozmaya, küfretmeye başladım. Dayanamıyorum çünkü olanlara. Hiç böyle bir dönem yaşadınız mı?