- 19 Ağustos 2023
- 992
- 528
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
O an ki şokla ne düşüneceğinizi bilemezsiniz geri dönüşü olmayan bir şey yaşıyorsunız ve beyin bunu nasıl düzeltirim diye çıkış yolu arıyor yaşım küçüktü şu an öyle düşünmem sevgi bekledim sonrasında ama çok ağır şeyler duydum kendimi inanılmaz değersiz pislik hissettim bir daha kimsenin beni istemiceğini evlenemiceğimi düşündüm beni insan yerine bile koymadı . Sonrasında hiç düzgün bir ilişkim olmadı zaten burada anlatmıştım birisi oldu bir yıl aynı evde yaşadık o da sevdi belki ama psikolojik şiddet uyguladı bende en ufak şeyi bile kaldıramıyordum çekip gitti bir buçuk yıldır kimseyle görüşmüyorum ama desteğe ihtiyacım var son sevgilim her şeyimi biliyordu ben kaldıramıyorum çok yoruldum dedi hiç arayıp sormadı bileİnşallah geçer seneler sonra yada i anda isyteyerek yada zorla bunun ispatı zor biz kadınların bir sıkıntısı da evlensin diye evlenmek amacıyla bunu bile bile kullanan kadınlarında var olduğunu bilmek denk de geldim tanidimda sonbet ettiğim bir kadın bana açık açık eşini kendisi ile evlenmek zorunda bırakmak için bunu yaptığını eşinin merhametine dayanarak onunla evlendiğini anlatmıştı şok oldum sonra lafı gevelesede benim bakış acimi değiştirdiğini inkar edemiycrm .Tabiki sizin durum farkli fakat tecavüz dediğiniz olayın üzerinden toparlarsa diye düşünmeniz yada toparlasaydi bu gün bu halde olmaz çok mutlu olurdum diye düşünmeniz sağlıklı değil .