• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agir depresyon mu bu

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar 6 yıllık evliyim 4 bebek kaybettim cok sukur 1 evladım var şu an ama ben bir türlü eskisi gibi olamadım 7 aylık bebegimi kaybettim ilk üstüne dusukler filan yaptım neyse bu yaşananlar beni cok tahammülsüz birisi yapti ogluma gerekli sabrı gösteremediğim ixin surekli ağlıyorum herkese hersrye karşı bi anlamsız öfke var içimde gelecekten umudum yok gibi özellikle bu aralar normal birsey böle söyleseler saatlerce sinirleniyorum herkesten herseyden nefret ediyorum defalarca psikiyatriye gittim ama bir arpa yolu alamadım xevremde kimse bu psikolojimi anlayamıyor surekli üstüme geliyorlar cok yoruldum 😔

Allah sabır versin Allah hiçbir anneyi evlat ile imtihan etmesin insaAllah size verebileceğim tek tavsiye Allah'a siginin bol bol dua edin çünkü herşey aslında bir imtihan Allah sağ olan evladiniza uzun sağlıklı ömür nasip etsin insaAllah kaybettiğiniz evlatlariniz cennetin kapısında sizi bekliyor öyle düşünün ... Sag olan evladiniza da size emanet emanete en iyi şekilde sahip çıkabilmek için ugrasmalisiniz evlat büyütmek de bir imtihan Allah imtihanımizi kolay eyleye vesselam...

Yardımdan kastiniz ilac desteği mi bi tek onu yapmadım çünkü artık hicbirseyi umursamak istemiyorum
Evet ilac desteği sakinleşmek için 🙁birde değişik ortam yani sehir disinda kalacak ailen vs varsa değişiklik olcani düşündüğünüz bi yer

Evet ilac desteği sakinleşmek için 🙁birde değişik ortam yani sehir disinda kalacak ailen vs varsa değişiklik olcani düşündüğünüz bi yer
Ailem zaten beni sinir eden bu yaşananları yasamamisim gibi herseyebkarsi sabırlı olmami bekliyorlar bugun onlardan uzak durma kararı aldım

Kizlar 6 yıllık evliyim 4 bebek kaybettim cok sukur 1 evladım var şu an ama ben bir türlü eskisi gibi olamadım 7 aylık bebegimi kaybettim ilk üstüne dusukler filan yaptım neyse bu yaşananlar beni cok tahammülsüz birisi yapti ogluma gerekli sabrı gösteremediğim ixin surekli ağlıyorum herkese hersrye karşı bi anlamsız öfke var içimde gelecekten umudum yok gibi özellikle bu aralar normal birsey böle söyleseler saatlerce sinirleniyorum herkesten herseyden nefret ediyorum defalarca psikiyatriye gittim ama bir arpa yolu alamadım xevremde kimse bu psikolojimi anlayamıyor surekli üstüme geliyorlar cok yoruldum 😔

Lütfen psikolojik destek alin. Benim bir arkadasini bebegini dogumda kaybetti. Ona aileden bagimsiz biri ile konusmak ve tedavi görmek cok iyi geldi. Size de iyi gelir. Allah oglunuza hayirli uzun ömürler versin insallah

Merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun,malesef benim de sizin gibi 4 kaybım var.
Psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki bende hırçın,sinirli ve yaşamaktan zevk almayan bir ruha dönüştüm resmen ama ne mutlu size ki siz oğlunuza kavuşmuşsunuz bizim için ise hala up uzun sonunu göremediğimiz bir yol var.
Kayıplarınızın sebebi bulundu mu peki,her hangi bir tedavi gördünüz mü?

Merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun,malesef benim de sizin gibi 4 kaybım var.
Psikolojinizi o kadar iyi anlıyorum ki bende hırçın,sinirli ve yaşamaktan zevk almayan bir ruha dönüştüm resmen ama ne mutlu size ki siz oğlunuza kavuşmuşsunuz bizim için ise hala up uzun sonunu göremediğimiz bir yol var.
Kayıplarınızın sebebi bulundu mu peki,her hangi bir tedavi gördünüz mü?
Hayir hiçbir sebebi yok dünya kadar tahlil test filmler genetik taramalı tup bebekler ama bir sebebi yok

Terapiye gitmeniz gerek. psikiyatri de nereye gittiniz? devlet hastanesi mi özel mi? doktor faktörü çok önemli. sizi anlayabiliyorum allah yardımcınız olsun.... keşke destek olabilsem birebir..

Terapiye gitmeniz gerek. psikiyatri de nereye gittiniz? devlet hastanesi mi özel mi? doktor faktörü çok önemli. sizi anlayabiliyorum allah yardımcınız olsun.... keşke destek olabilsem birebir..
Devlete de gittim özele De hatta özel kliniğe bile ama irdan her çıkmamda nefes alamıyorum

Hayir hiçbir sebebi yok dünya kadar tahlil test filmler genetik taramalı tup bebekler ama bir sebebi yok

Her hangi bir tedavi görmeden mi oldu oğlunuz?
Bizde bir sürü tahlil yaptırdık dediğiniz gibi bizde de hiç bir şey çıkmadı ama bu şekilde sebepsiz olunca her hangi bir tedavi uygulanmayacağı için tekrardan cesaret etmek daha zor oluyor.

evet depresyonda olma ihtimaliniz cok yuksek. hatta postpartum depresyon bile olabilirsiniz. mutlaka baska bir psikiyatriste gidin ayrica terapi destegi de alin. depresyon ne kadar erken tedavi edilirse o kadar cabuk bitiyor, ama tedavi olmazsa iyice katmerlenebiliyor

bu arada her gun mutlaka yuruyus tavsiye ediyorum, depresyona cok iyi geliyor. cocuga kahvaltisini yaptirin, sonra cikin disarda en az 1 saat yuruyun, kesinlikle faydasini goreceksiniz (cocugu bebek arabasina koyun tabi ki)

bir de hangi ilaclari kullandiniz? hangi dozda mesela?

Her hangi bir tedavi görmeden mi oldu oğlunuz?
Bizde bir sürü tahlil yaptırdık dediğiniz gibi bizde de hiç bir şey çıkmadı ama bu şekilde sebepsiz olunca her hangi bir tedavi uygulanmayacağı için tekrardan cesaret etmek daha zor oluyor.
Genetik taramalı tup bebek denedik 3.tup bebekte oldu oglum yani Allah verdi inan doktorun yaptığı ile olduğunu düşünmüyorum 2 kere genetiği temiz embriyo koydular birisi dusuk oldu diğeri transferin 5.guni adet olmamla sonuçlandı

bu arada her gun mutlaka yuruyus tavsiye ediyorum, depresyona cok iyi geliyor. cocuga kahvaltisini yaptirin, sonra cikin disarda en az 1 saat yuruyun, kesinlikle faydasini goreceksiniz (cocugu bebek arabasina koyun tabi ki)

bir de hangi ilaclari kullandiniz? hangi dozda mesela?
Hic ilac kullanmadim 😔 oglum kreşe gidiyor yürüyüş yapma imkanım var deneyeceğim kesinlikle surekli biseyleri düşünüp üzülüp başımı agritiyorum boyle içimde hic yaşama isteği yok ailemde değişik anlamiyorlar boyle artık hiçbir şeyi tasiyamiyorum hissi var sabah ailemin yanindaydim çocuğum pat pat bana vurdu cok sinirlendim neyse dedim sonra tuvaletini yapmiyor surekli tutuyor annem tuvaletini yaptırmaya çalışıyordu çığlık çığlığa duyunca gidip bağırdım o anlık öfke ile babam çocuğumun yanında üstüme yürüdü utanmasa vuracak boyle birisi kendisi neyse çocuğumu aldim okula bıraktım eve geldim yoruldum artık kimse boguldugumu görmüyor gercekten intihar gunah olmasa 1 saniye bile düşünmem ama Allahtan korkuyorum ama artık dayanamıyorum da bilmiyorum cok karışık su an bunu yazarken bile aglamamk için zor duruyorum..

Hic ilac kullanmadim 😔 oglum kreşe gidiyor yürüyüş yapma imkanım var deneyeceğim kesinlikle surekli biseyleri düşünüp üzülüp başımı agritiyorum boyle içimde hic yaşama isteği yok ailemde değişik anlamiyorlar boyle artık hiçbir şeyi tasiyamiyorum hissi var sabah ailemin yanindaydim çocuğum pat pat bana vurdu cok sinirlendim neyse dedim sonra tuvaletini yapmiyor surekli tutuyor annem tuvaletini yaptırmaya çalışıyordu çığlık çığlığa duyunca gidip bağırdım o anlık öfke ile babam çocuğumun yanında üstüme yürüdü utanmasa vuracak boyle birisi kendisi neyse çocuğumu aldim okula bıraktım eve geldim yoruldum artık kimse boguldugumu görmüyor gercekten intihar gunah olmasa 1 saniye bile düşünmem ama Allahtan korkuyorum ama artık dayanamıyorum da bilmiyorum cok karışık su an bunu yazarken bile aglamamk için zor duruyorum..
psikiyatriye gittim demissiniz, onlar ilac vermedi mi?

Sakin kalabilmeniz için ilaç desteği şart. Bir de izzet güllünün videolarını öneririm. Youtube ta çok güzel videoları var. Geçmiş olsun

Back
X