Beyin bazi kimyasallari üretmedigi için.daha öncede soylemistim zatenNiçin tekrar ediyor peki ilacı ömür boyu kullanmak mi lazım o zaman hiç geçmiyor sanırım bu hastalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyin bazi kimyasallari üretmedigi için.daha öncede soylemistim zatenNiçin tekrar ediyor peki ilacı ömür boyu kullanmak mi lazım o zaman hiç geçmiyor sanırım bu hastalık
Beynin kimyası gidik sanırım iyice bozulmuş.daha çocukken yatkındım ben.20li yaşların sonunda başladı.şu an 40ım yaşnamışliklarla beraber yerleşti bana sanırım.anksiyete ve okb de var.zaten kardeş bu hastalıklar.Niçin tekrar ediyor peki ilacı ömür boyu kullanmak mi lazım o zaman hiç geçmiyor sanırım bu hastalık
Depresyon olmuyor bende ilaç kullanırken canım.Peki ilaç kullanırken hastalığın tekrarlama durumu oluyor mu yada yıllarca ilac kullandıktan sonra ilacın etki etmemesi gibi bir durum
Ilk majör olan depresyonumda rezil rüsva bir şekilde çalışıyordum.en sonunda ağlaya ağlaya gönderin beni ne olur dedim izin aldim attim kendimi acile.rapor aldim.o günleri ara ara yadederiz arkadaşlarla.kafami duvarlara yaslayıp oturuşumu,gulemeyisimi,konuşamayaşımı,iki lokma yiyemeyisimi,ağlama krizlerimi offff Allahım yaşamayan anlayamaz.tum duyguları alınmış bir robot.etraf yabancı,herkes anlamsız,neden yaşıyoruz zaten öleceğiz,gülenler,sohbet edenler ,herşey ne anlamsızdı.duzenli tedaviyle ve sevdiğim bir işle ,uygun çalışma kosullariyla bilakis çalışma iyi geliyor bana. Devamlı evde olmak hasta ediyor ki hasta iken eve giremiyorum ben boğuluyorum zaten.Birde calisabiliyormusunuz acaba ben ise girecektim hasta olunca giremedim şimdide nasıl olsa hastalık tekrarliycak işten çıkmak zorunda kalirmiyim veya çalışmak hastaligimi olumsuz etkiler mi diyorum
Bende oyleydim iki ay öncesine kadar zorla yürüyüşe çıkarıyorlardı çıkmak istemiyordum dışarda gülen insanları görünce mahfoluyordum ben niye gülemiyorum bu insanlar neden bu kadar mutlular diyordum şimdi tam olarak iyilesmis değilim yaşama karşı isteksizlik devam ediyor birde iyileşmek kendimde istemiyorum aslında tedaviden sonuç alamıyoruz bunun için cok sacma belki ama iyilessem ne olacak ki diyorum nasıl olsa bir daha tekrarlayacakI
Ilk majör olan depresyonumda rezil rüsva bir şekilde çalışıyordum.en sonunda ağlaya ağlaya gönderin beni ne olur dedim izin aldim attim kendimi acile.rapor aldim.o günleri ara ara yadederiz arkadaşlarla.kafami duvarlara yaslayıp oturuşumu,gulemeyisimi,konuşamayaşımı,iki lokma yiyemeyisimi,ağlama krizlerimi offff Allahım yaşamayan anlayamaz.tum duyguları alınmış bir robot.etraf yabancı,herkes anlamsız,neden yaşıyoruz zaten öleceğiz,gülenler,sohbet edenler ,herşey ne anlamsızdı.duzenli tedaviyle ve sevdiğim bir işle ,uygun çalışma kosullariyla bilakis çalışma iyi geliyor bana. Devamlı evde olmak hasta ediyor ki hasta iken eve giremiyorum ben boğuluyorum zaten.
Bu kadar olur bu konudada ayniyiz beauty.bende çocukken yatkindim benimde ilk 20 yasimda basladi şu an 34üm anksiyete tabiki bendede hat safhadaydiBeynin kimyası gidik sanırım iyice bozulmuş.daha çocukken yatkındım ben.20li yaşların sonunda başladı.şu an 40ım yaşnamışliklarla beraber yerleşti bana sanırım.anksiyete ve okb de var.zaten kardeş bu hastalıklar.
Benimde anksiyete ve panik bozuklukla baslamisti sonraki yillarda majör depresyon yaşadim hep.yerlesti kaldi evet.berbat bi hastalik21 yaşında başladı benımde şuan 30 yaşındayım oanikbozuklukla başladı daha sınra yaygınanksiyete bozukluğu şimdide major depresyon... bi illet gibi birşey...