- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
Canım ben kocama ve ailesine düşman değilimHimmm tamam... Madem o kadar rest çekmeyi başardın, her hafta kayınvalide de işin ne? Kayınailesini çok seviyorsun muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben kocama ve ailesine düşman değilimHimmm tamam... Madem o kadar rest çekmeyi başardın, her hafta kayınvalide de işin ne? Kayınailesini çok seviyorsun muhtemelen
Sandığınız kadar kolay değil flört değil bu hemen ayrıl olmuyo cnmNefret ediyosun ama hala evli kalıp temizliğini yemeğini yapıyorsun aferin.
Çok doğru tespitBence bu tip kocalar ezik tipler.
Kesin diğer erkek kardeş aile de ondan daha kıymetlidir.
10 senelik evliyim. Saniye düşünmem.Sandığınız kadar kolay değil flört değil bu hemen ayrıl olmuyo cnm
Siz çalışıyor musunuz10 senelik evliyim. Saniye düşünmem
detay gelir mı?Selamlar, eşime eltimle olan sorunumu anlattım. Beni haksız buldu ve kızmaya başladı. Üstelik yetmedi bana ailemi karşına alırsan seni silerim dedi. Ailesiyle benim arasında bir tercih yapmasını istemedim. Bir anda kızgınlıkla bunu soyledi. Bu nedir şimdi bu kadar ağır konuşmak
Kendi kiymetsiz olduğu için sen de öyle ol istiyor işte.Çok doğru tespitkaynım daha kıymetlidir
Benim öyle bi sorunum yoktu hareketleri hoşuma gitmiyoduKendi kiymetsiz olduğu için sen de öyle ol istiyor işte.
Eltinle aranda olan konu ne idi
AnladimBenim öyle bi sorunum yoktu hareketleri hoşuma gitmiyodu
Eltin evinde mutlu ve huzurlu sen kocanla kavga ettin. Değer mi ? Kocanın söyledikleri saçma büyük ihtimalle kendini haklı görüp asla özür dilemeyecek sen ne yapacağını düşün.Selamlar, eşime eltimle olan sorunumu anlattım. Beni haksız buldu ve kızmaya başladı. Üstelik yetmedi bana ailemi karşına alırsan seni silerim dedi. Ailesiyle benim arasında bir tercih yapmasını istemedim. Bir anda kızgınlıkla bunu soyledi. Bu nedir şimdi bu kadar ağır konuşmak
Eee sen de oturup kocamla dedikodusunu mu yapayim dedin ?Benim öyle bi sorunum yoktu hareketleri hoşuma gitmiyodu
Benim öyle bi sorunum yoktu hareketleri hoşuma gitmiyodu
Sen kendin yapamamissin, kadına neden akıl veriyorsun ?Böyle erkeklerden nefretttt ediyorum bi tanesi de benim kocam. Bende eltimle bi sıkıntımı anlattığımda kızmıştı tepki göstermişti evliliğimizin ilk senesinde bi överdi eltimi ailesini falan aşırı korur şimdi hala çok korur her gün arar annesini her hafta gideriz yanlarına. Bu tipler var ya keşke evlenmeseler keşke üremeseler. Eşiniz madem silermiş sizi resti çekin birdaha böyle konuşamasın hayırdır ya o kim oluyomuş da silermiş falan hadi silsin yiyosa Allahın ergenleri
hahaahdadhsfdfBoydan gelir mitövbeessst
![]()
Ben de genelde istihareye yatıyorum ama bir gün sonra belli oluyor tabiiEltiyle aradaki sorunu öğrenmek için sihirli küremi çalıştırdım. Motoru ısınsın anlarız birazdan![]()
Bu bacagını kırıp oturmus halimi eşinizinDenemediğimi nerden biliyosun eşim bana bir kere bile böyle bişey demedi ama bana karşı ailesini koruduğun da resti çektim kesti çenesini kırdı bacağını oturdu boyun eymeyeceksin. Hele bi desin bana diyemez ki sıkarr onu varya laflarımla ok gibi vururum
Selamlar, eşime eltimle olan sorunumu anlattım. Beni haksız buldu ve kızmaya başladı. Üstelik yetmedi bana ailemi karşına alırsan seni silerim dedi. Ailesiyle benim arasında bir tercih yapmasını istemedim. Bir anda kızgınlıkla bunu soyledi. Bu nedir şimdi bu kadar ağır konuşmak