Ağır mı konuştum?

bu sadece sana özgü bir şey değil ki çoğumuz böyleyiz, pişmanlıklarımız var
boşuna başkasının durumuna imrenme
arkadaşın için de bolca hayırlı dua et bence
içini ferah tut, belki bundan sonra üzülmemen için bu güzel bir derstir senin için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beklemeye-deger-mi.899730/

Iyi pazarlar hanımlar..

Ben haklı olduğumu düşünerek açtım ağzımı yumdum gözümü akşam ama şimdi de ağır mı konuştum fazla mi oldu diye düşünüyorum.

Duygularımı anlamanız açısından (bilmeyenler) en başta verdiğim linkten konumu okuyabilirsiniz.

Dün yeni evli bir arkadaşımın evine gittim kendisi çalışmayan bir bayan esyalarindan cöpüne kadar her şeyi en güzelinden almış borclanarak ki bunları tek başına eşi ödeyecek. Ev satın almış kızın ailesine üç sokak altta. Altlarında araba. Haftanin her gunu kizin annesindeler eşi de uyumlu bir adam maşallah. Ne güzel Allah daha mesut etsin.

Üzüldügüm ben neden böyle değerli olamadım? Çalıştığım halde masrafta ucmayalim kendimizi zora sokmayalim diyerek hareket ettim hep. Eşimin akilsizligi yüzünden şimdi yok yere borç ödüyorum ama.

Pişman hallerine bakıp ona bir şans daha versem de hayallerime uzak yaşantım tam da bu zamanlarda gözüme gözüme giriyor. Onların eşi daha çok sevdi belki.

Sahi benden daha değerli yapan neydi onları diye eşimden nefret ediyorum.

Bu duygularla akşam bulasmaya yer aradım. Sonunda da aynen bunları döktüm dile.

Insanlar hayallerindeki hayata ne kolay kavuştu. Benim eksiğim neydi acaba?
Gidip kocalarina sorasim geliyor. Onları benden değerli yapan şey nedir diye dedim. Hiç cevap vermedi buna küstü.

Ağır mi konuşmuşum sizce?
Agir mi konustun bilemem de
Evlilikte iliskide deger gormek bence tamamen sans
Tek faktor bu
Dilerim sen cok cok daha mutlu olursun bebegim

kumar bağımlısı vs bağımlısı adamlar aslında her şeye bağımlı olma eğilimi gosterebildikleri için sizi de bu yüzden bırakmak istemiyor olabilir
ayrıca siz şu an onun düzenli yasamasina yardimci oluyorsunuz resmen onun yerine hayatını harcamalarını duzenliyorsunuz
yani sizi bıraktığı zaman sadece sevgi açısından değil iddaa alışkanlığını geri döneceğini düşünüyor olabilir şu an onun yerine siz ayarladiginiz için maddi durumu o yükü kaldiramayacagini altından kalkamayacagini bildiği için de sizi bırakmak istemiyordur
şu an iddaadan dolayi sizin ödediğiniz borç var mı yani ayrildiginizda da siz ödemeye devam edecek misiniz

Bu saydiklarinizin hepsi olabilir.

Yerinde olsam ben de benim gibi birini birakmazdim. Iyi niyet, merhamet hepsi bende maşallah :(

Suan ayrılsam 1 buçuk yıl onun borcu için ödemem olacak evet. Maaşımın yarısı.

Bu krediyi her şeyi kapatıp sıfırdan başlamak için çektim.

Bence senin yanlışın nerede biliyor musun? Seni mutsuz edecek tavizler vermissin. Evlilik dengeyi saglamak tabii ki taviz verilir gerisi bencillik olur. Amaaaa seni mutsuz ettigin yerde taviz vermemen lazim. Mesela mac izlemeyi seviyor esin. Onunla mac izlersin bu tavizdir mesela ama bence buyutulmemeli alternatifi var çünkü. Bilgisayari alirsin yaninda dizi izlersin mesela. Aile konusu farkli ama senin ailene gitmeni kisitlarsa alternatifi yok. Mutsuz olacaksan taviz verme yada borç konusu. Istedigini alamayacaksan mutsuz olacaksin taviz verme.

Verdiğim tavizler düğün hazirligindaki harcamalar, yaşanacak şehir ve bu aptal borç için kredi çekmek.

Bunun dışında her şey için taviz veren biri değilim ama zaten yukarida saydiklarim gayet büyük tavizler bence..

Harcama yapmamak benim gönüllü tavizimdi o bunu istemedi.
Ama onun yaşadığı şehre gitmek onun isi yüzünden bu evliliğin huzuru için vermek zorunda oldugum tavizdi.

Borcu için kredi çekmek de devam edeceksem yapmak zorunda olduğum bir fedakarlıkti yine.

Bilemiyorum belki hiç birini yapmamaliydim işte. Sonuçta mutlu olamıyorum.

Saflık bizde kocalarımıza acıyoruz. Aslında acımayacaksın çalışcak ödeyecek. Valla ben son zamanlarda acımıyorum şuyum yok buyum eksik diye alıyorum bugüne kadar böyle yapmadığım hata zaten. Yapmadımda ne oldu hep eksik kaldim saftirik gibi. Elime para gecincede ondan saklıyorum valla :KK9:

Çok iyi yapıyorsun bence.. :KK14:

Kafanı bulandırma. Her insan kendinden sorumludur. Sen iyi bir insansan her zaman iyi olmaya çalışmalısın. İyilik koşullara bağlı olmamalı.

Yani sen bana değer verirsen ben iyi olurum mantığı işin ticareti ve hoş değil. Hayat bir alışveriş değil çünkü.

Sen zaten tepkini koydun. Ailesiyle görüşmüyorsun ki bu hem eşini hemde ailesini hak ettikleri yere koyduğunu gösterir. Adam hata yaptı, kontrolü eline aldın. Sen hayatını dışarıdan izleyen bir insan değilsin. Kendine haksızlık etme.

Duruşlu ve değerlisin sorun yok.

Teşekkür ederim arkadaşım senin yorumların bana gerçekten iyi geldi.

Eşinin kumar eğilimi var. Bunla senin değerinin bir alakası yok ki.. Elma ile armutu karıştırıyorsun.
Bu kumar yüzünden sana yaşattıklarını haketmiyorsun elbette ama değersizlik hissine de kapılma.
bir noktada iradesi dışında hatalar yapmış Ancak sonuçlarına beraber katlanıyorsunuz. Sana ayrıl, ayrılma diyemem ama bu hisse de kapılma, yok yere psikolojini bozuyorsun .

Sen belki şöyle düşünüyorsun; beni yeterince sevse idi bu illete beni üzeceğini bile bile bulaşmazdı. Ama eşinin beyninde bu işler böyle yürümüyor emin ol.

Haklısınız.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Arkadaşım sen "ağır "konuşmadın emin ol
İçinin yandığı kadar konuştun.
Pişman bir insanı reddetmek her zaman zordur
Ama affetmek de çok zor biliyorum.
Sürekli sorgularsin "hatasını ,hayatını, geleceğini ,hislerini...." tabir-i caizse hem hem zanlı olursun hem hakim.
Bir bakarsın kafanda ençok "ben aptalmıyım "sorusu vardır.
Pişman olan insan hatasını terk edince temize çıkar ya kendince sorunca çok "pişmanım " der .
Yeter mi ?
Birçok zaman yetmiyor.

Konuyu kiskancliga bağlayan arkadaşlar bu kıskanma değil
Neden sorusunun cevabını arama .
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.

Beni çok iyi anlamissiniz gerçekten.
Tam da durumum, hissettiklerim bu.

Çok teşekkür ederim.
Umarim basarabilirim. Amin..

Aylik kazanc borca mi gidiyor, kenara para atabiliyor musunuz?

Şuan kenara her ay 500 atacak durumdayız. Onlar da bir şekilde gidiyor. Şuan tatile ailemin yanına geldim harcıyorum mesela.

yanlış anlamazsanız eğer ya kendiniz ya da eşinizle beraber psikoloğa gidin derim ben. içinizde büyüyüp büyüyüp böyle patlamalar olması normaldir belki ama size de evliliğinize de zarar verir.
bir süre sonra eşiniz "belli ki ben yetemiyorum ona, mutlu edemiyorum onu çekip gideyim hayatından" derse - ki der, erkekler bu düşünceye bizden daha çabuk girerler - o zaman öfkenin üzerine pişmanlık da eklenir ve iyice işin içinden çıkamaz duruma gelirsiniz.
belli ki bu evliliğe ve eşinize bi şans daha vermişsiniz, madem öyle tam yapın herşeyi ve kurtarın ilişkinizi, profesyonel yardım alın.

Şuan buna ayıracak bir butcemiz yok açıkçası. Borçları sayesinde! Olsa gitmek isterdim.

Kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Her gün böyle değilim çok şükür . Bazı dönemler hircinlasiyorum.
Zaten her gün böyle olsam o da katlanamaz sanırım.o_O

Nerde hangi esyalarla yasadiginizin ne onemi var ki.esyaniz dort dortluk olsaydi esinizin size daha cok deger vereceginimi dusunuyorsunuz...
Asla bununla ilgisi yok.
Bizde esimle borcla evlendik.ben isi biraktim.esim calisti hem eve bakti hem borclari kapatti.bi arabam vardi onuda esimin borcu icin sattim.huzurum daha onemliydi..kucuk ama yeni bir eve kirasi ucuz diye ciktim.esyalarimi az aldim.mutfak masam 120 liralik kucuk ufak bisey.bizi idare ediyomu ediyor.
Biz mutluyuz.esimde degerimi cok cok iyi biliyor.hetseferinde allah razi olsun senden der.

Bi arkadasim var.bin liraya aldigi mutfak masasi 3000 bin liraya aldigi orta sehpasi 6 bin kusure aldigi yemek masasi herkesi hayran biraktiracak cinsten.evi cok genis.arabalari var.esya dort dortluk.
Ama hergun kavga kiyamet.baba evine gitmeler.hakaretler kufurler havada ucusur.
Son aylar biraz daha iyi olsalarda mesafeliler.onlar bize cok imrenir.esi hep der "esine soyle benimkine ders versin az" diye.

Bunu niye anlattim.sandiginiz gibi hic alakasi yok gordugun gibi.
Borclarimiz hafifledi.yazin daha genis eve cikiyoruz insallah.bu yaza atanirsam( ins ) yavas yavas hersey oturacak.

Onemli olan mutlu uyumlu ve huzurlu olabilmek inanin.

Borc ne için ne uğruna gidiyor bunlar çok önemli ayrıntılar ama.

Parada mutluluk arayan biri olsam, paraya fazla önem vermiş olsam ben bu kadar büyümüşken haberdar olmazdim zaten.

Sorgulamadim, kurcalamadim çok güvendim ve şok yaşadım.

Şimdi bunu sindirme kısmı zorluyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beklemeye-deger-mi.899730/

Iyi pazarlar hanımlar..

Ben haklı olduğumu düşünerek açtım ağzımı yumdum gözümü akşam ama şimdi de ağır mı konuştum fazla mi oldu diye düşünüyorum.

Duygularımı anlamanız açısından (bilmeyenler) en başta verdiğim linkten konumu okuyabilirsiniz.

Dün yeni evli bir arkadaşımın evine gittim kendisi çalışmayan bir bayan esyalarindan cöpüne kadar her şeyi en güzelinden almış borclanarak ki bunları tek başına eşi ödeyecek. Ev satın almış kızın ailesine üç sokak altta. Altlarında araba. Haftanin her gunu kizin annesindeler eşi de uyumlu bir adam maşallah. Ne güzel Allah daha mesut etsin.

Üzüldügüm ben neden böyle değerli olamadım? Çalıştığım halde masrafta ucmayalim kendimizi zora sokmayalim diyerek hareket ettim hep. Eşimin akilsizligi yüzünden şimdi yok yere borç ödüyorum ama.

Pişman hallerine bakıp ona bir şans daha versem de hayallerime uzak yaşantım tam da bu zamanlarda gözüme gözüme giriyor. Onların eşi daha çok sevdi belki.

Gidip kocalarina sorasim geliyor. Onları benden değerli yapan şey nedir diye dedim. Hiç cevap vermedi buna küstü.

Yeni evli demissin.
Cicim ayı çabuk geçer.

Baskasinin hayatina bende cok ozendim ,kiskanmak degil ama pazar gunleri ailesiyle birlikte olan adamlara,eslerini alip pazar gezmelerine gidenlere,ailelerle piknik,yemeklere gitmelere,duzenli evlere,her aksam ayni saatte yenen yemeklere,kibar beyefendilere,abartmadan gonlunce rahat para harcamalara ..
9 yilda hep boyle ozenmelerle gecti cok bilirim camdan diger insanlari izledigimi evde tek basina otururken .
Bak simdi yalnizim ve bu bahsettigim hayatin aynisini yasiyorum ..
Ev kirasi var ,sacimin dibi geldi,esyalar almis basini gitmis,eskden temizlikcim vardi simdi ona ayiracak param yok ,koca yok,is yok ..
Yine de sukur diyoruz napalim yapacak baska bisi yok simdilik ..
Sorunun cevabini bilmiyorum neden bazilari degerli bilmiyorum ,neden biz boyleyiz bilmiyorum..
Yuksek ihtimalle yanlis secim domino taslari gibi yuvarladi hayati ..

Evet cevap yanlış seçim bence de.
Ya da aptal kafam :(
Başka bir açıklama yapamıyorum.

bu sadece sana özgü bir şey değil ki çoğumuz böyleyiz, pişmanlıklarımız var
boşuna başkasının durumuna imrenme
arkadaşın için de bolca hayırlı dua et bence
içini ferah tut, belki bundan sonra üzülmemen için bu güzel bir derstir senin için

Umarim öyledir.
Teşekkür ederim.

Agir mi konustun bilemem de
Evlilikte iliskide deger gormek bence tamamen sans
Tek faktor bu
Dilerim sen cok cok daha mutlu olursun bebegim

Hepimiz mutlu olalım inşallah canım çok teşekkür ederim.

Iyi pazarlar hanımlar..

analar tahtini yaparmis, bahtini degil der eskiler... bes parmagin her biri ayni mi ki her adem evladinin da kosullari; bu kosullari yasayisi ayni olsun. agir mi konustunuz bilemem ama gereksiz konusmussunuz.

bunun sevgiyle yahut degerle bir alakasi yok, eminim esiniz de imkani olsa cok daha fazlasini yapardi sizin oykundugunuz kisilerin eslerinden. esinize haksizlik yapmayin.

Benim cicim ayim bile olmadı :KK43:
Mutlu olmak için 3 buçuk yıl bekledim şimdi 3 yıl daha beklersem sözmüs olacakmışım!

Insan gercekten basinda hicbir sey bilemiyor. Kimsenin alnında yazmıyor "ben sana göre değilim" diye.
Yaşadın ve gördün, eğer mutsuz isen ve olacak gibi degilse, tek çözüm var bu belli.
Illa evli olmaya gerek yok ki özenmek için. Kimimiz zengin diye özeniriz, kimisi aile yapisina özenir.
Erkeklerin tek ve tipik özelliği kadınlar kadar detay ve güzel düşünememeleri. Şans olgusu elbette var, bazıları hakikaten çok şanslı. Ama unutma, herkesin mutlaka 1 tarafı eksiktir. Senin ailen iyidir, onun evliliği iyi iken annesi yada babası hastadır.
Kimse dört dörtlük değil bu hayatta.

nomunomuchua nomunomuchua hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum da devlet hastanelerinde dde psikolog oluyor genelde. ya da en azından ayda bir giderseniz gerçekten rahatlarsınız ki iyi geleceğine inanıyorsunuz çok daha fayda görürsünüz. hatta aynı şehirde olsak size kendi psikiyatrımı da önerebilirdim o_O

ayrıca yaşınız çok da fazla değil, 3 yıl daha bekleyip bişeyleri kaçıracağınızı düşünmüyorum. şöyle söyleyim 30 yaşım bitti hala işim yok, henüz evlenmedim. yani sizin 3 yıl sonra olacağınız yaşa varmama 2 sene kaldı büyük ihtimalle ben de bişeylere yeni başlamış olacağım o zaman. geç kaldım düşüncesini çıkarın kafanızdan hayatta hiçbişey için geç kalmış olamaz ki bir insan. şükür sağlığınız yerinde, eşiniz yaptığı hatanın farkında, siz ne istediğinizi bilen bir insansınız bütün bunlar ne kadar önemli şeyler. bence olumsuzlukları düşünmek yerine olumlu şeylere yönelin. eşinizi seviyorsanız ve eğer bu yüzden ona bi şans verdiyseniz geride bırakın herşeyi, yeniden başlayın. inanın 3 yıl hiç uzun bir süre değil eğer o zaman herşey düzelecekse, ama önce kendinize sonra da eşinize mutlu olmak için gerekli olan şansı verin

Degersiz hissediyorum demissin ya; bu duygudan kurtulmaya calis. Yani seni ne değerli hissettiriyorsa onu yap bir süre. Iyi gelecektir. Para mi harcamak istiyorsun harca. Ailene mi gitmek istiyorsun git. Kendi isteklerini yaptığın zaman bence daha değerli hissedeceksin.

Degersiz hissediyorum demissin ya; bu duygudan kurtulmaya calis. Yani seni ne değerli hissettiriyorsa onu yap bir süre. Iyi gelecektir. Para mi harcamak istiyorsun harca. Ailene mi gitmek istiyorsun git. Kendi isteklerini yaptığın zaman bence daha değerli hissedeceksin.

Imkan olmayinca bu dediklerinde yapilmiyo ki

Dayanabilecegini sanmiyorum, tum hayallerini ezdi gecti bu yasananlar. Beklentilerini sifira indirmeden mutlu olamazsin. Ben oyle yapmistim, o zaman insan duruluyor. Tabi zor bunu yapmakta..

analar tahtini yaparmis, bahtini degil der eskiler... bes parmagin her biri ayni mi ki her adem evladinin da kosullari; bu kosullari yasayisi ayni olsun. agir mi konustunuz bilemem ama gereksiz konusmussunuz.

bunun sevgiyle yahut degerle bir alakasi yok, eminim esiniz de imkani olsa cok daha fazlasini yapardi sizin oykundugunuz kisilerin eslerinden. esinize haksizlik yapmayin.

Konunun tamamını okudunuz mu?
Bir önceki konumu?
Eşim olan imkanlarımizi elleriyle yok etti maalesef kızgınlıgim boşa değil.

Insan gercekten basinda hicbir sey bilemiyor. Kimsenin alnında yazmıyor "ben sana göre değilim" diye.
Yaşadın ve gördün, eğer mutsuz isen ve olacak gibi degilse, tek çözüm var bu belli.
Illa evli olmaya gerek yok ki özenmek için. Kimimiz zengin diye özeniriz, kimisi aile yapisina özenir.
Erkeklerin tek ve tipik özelliği kadınlar kadar detay ve güzel düşünememeleri. Şans olgusu elbette var, bazıları hakikaten çok şanslı. Ama unutma, herkesin mutlaka 1 tarafı eksiktir. Senin ailen iyidir, onun evliliği iyi iken annesi yada babası hastadır.
Kimse dört dörtlük değil bu hayatta.

Haklısınız evet.
Hep söylüyorum Allah bugünümüzü aratmasin.

nomunomuchua nomunomuchua hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum da devlet hastanelerinde dde psikolog oluyor genelde. ya da en azından ayda bir giderseniz gerçekten rahatlarsınız ki iyi geleceğine inanıyorsunuz çok daha fayda görürsünüz. hatta aynı şehirde olsak size kendi psikiyatrımı da önerebilirdim o_O

ayrıca yaşınız çok da fazla değil, 3 yıl daha bekleyip bişeyleri kaçıracağınızı düşünmüyorum. şöyle söyleyim 30 yaşım bitti hala işim yok, henüz evlenmedim. yani sizin 3 yıl sonra olacağınız yaşa varmama 2 sene kaldı büyük ihtimalle ben de bişeylere yeni başlamış olacağım o zaman. geç kaldım düşüncesini çıkarın kafanızdan hayatta hiçbişey için geç kalmış olamaz ki bir insan. şükür sağlığınız yerinde, eşiniz yaptığı hatanın farkında, siz ne istediğinizi bilen bir insansınız bütün bunlar ne kadar önemli şeyler. bence olumsuzlukları düşünmek yerine olumlu şeylere yönelin. eşinizi seviyorsanız ve eğer bu yüzden ona bi şans verdiyseniz geride bırakın herşeyi, yeniden başlayın. inanın 3 yıl hiç uzun bir süre değil eğer o zaman herşey düzelecekse, ama önce kendinize sonra da eşinize mutlu olmak için gerekli olan şansı verin

Ankara için öneriniz varsa memnun olurum gerçekten.

Haklısınız suan ihtiyacım olan şey olumlu durumlara odaklanmak..

Teşekkür ederim.

Artık tam da öyle yaşıyorum.
Harcıyorum geziyorum yaşıyorum.
Yine de rahatlamak için zamana ihtiyacım var sanırım.
Teşekkür ederim.

Dayanabilecegini sanmiyorum, tum hayallerini ezdi gecti bu yasananlar. Beklentilerini sifira indirmeden mutlu olamazsin. Ben oyle yapmistim, o zaman insan duruluyor. Tabi zor bunu yapmakta..

Evet beklentilerimi azaltsam da sıfıra indiremedim.

Bir de tam tamam yaa benim de kaderim buymus diyorum bir olay bir gün başa sardiriyor.

Imkan olmayinca bu dediklerinde yapilmiyo ki
Maddiyat evet maalesef cok önemli. Ama yoksa da en azından bir kitap bir kahve icmek bile insani rahatlatir bence. Senin durumunu az önce okudum bu konuda. Allah yardimcin olsun ama dedigim gibi internetten bakıp resim cizmek bile eger seni mutlu ediyorsa kendine deger verme yoludur bence.

Konunun tamamını okudunuz mu?
Bir önceki konumu?
Eşim olan imkanlarımizi elleriyle yok etti maalesef kızgınlıgim boşa değil.

Haklısınız evet.
Hep söylüyorum Allah bugünümüzü aratmasin.

Teşekkür ederim.

Artık tam da öyle yaşıyorum.
Harcıyorum geziyorum yaşıyorum.
Yine de rahatlamak için zamana ihtiyacım var sanırım.
Teşekkür ederim.
Çok iyi ediyorsun bence:-)Ankara da madalyon diye bir terapi merkezi var. Arastir istersen benim arkadasim gitmisti. Ona hafif duzeyde ilac vermislerdi diye hatırlıyorum.

nomunomuchua nomunomuchua az önce tablet elimde iken eşim geldi yanıma ne okuyorum diye, senin konuyu gördü ve sen mi yazdın bunları dedi :KK48: o kadar ki aynı şeyler yaşadıklarımız. Ben maddi borç kısmını atlattım ama çok şükür. Hatta birikim yapmaya bile başladım. Sana söyleceğim elbette kırgınlığını anlıyorum kaç sene boyunca boşuna çalışmış olacaksın. O bahsettiğin kadınlarda ev eşyalarının güzelliğine değil de benle aynı imkana sahip olup bütün gün evde canları Nasıl istiyorsa onlarla uğraşarak yaşamalarına çok imrenirdim. Çalışmayı sevmiyorum çünkü ve evlenirken eşime bikaç sene çalışmak istemediğimi söylemiştim, eşim de sen bilirsin demişti. Ama şimdi çocuk olduğunda bile ücretsiz izne ayrılmana gerek yok devlet zaten bir sürü imkan veriyor doğum izni süt izni yarı zamanlı çalışma onları kullanırsın diyor :KK70:

Senin önünde iki seçenek var ,ya olanları kabul edip unutacaksın, yada unutamıyorsan bitireceksin. Çünkü 1-2 aylık bir süreç değil 3 seneden bahsediyorsun. 3 sene sonunda borç bitmiş ama sağlıksız yıpranmış bir evlilik bulabilirsin bu konuyu gündeminde tutarak. Affetmeye çalış eşini. Yaptığı çok çok yanlış biliyorum ama telafisi yok. Zamanı geri alamıyor eşin, ve gözlemlediğim çok pişman. Benim eşim giden paranın arkasından tek laf ettirmedi tek bir pişmanlığı olmadı, kazansaydım tek başıma yemeyecektim, o Zaman iyi koca olacaktım kaybedince mi kötü oldum diye savunma yapıyor. Benimkinin tek dalı benim olaydan kısmi bilgim olması. Senin hiç Bilgin yokmuş.

Ama adam pişman, senin ona gönderme yapmanın tek amacı yaptığından pişman olması için olabilirdi ama Ada'm zaten pişmanken gerek yok bence..

Teşekkür ederim.

yok malesef ben sakarya da yaşıyorum :KK43:
herkesin imtihanı farklı, çevrenizde sorunsuz gördüğünüz herkesin iç dünyasını malesef bilemezsiniz, neler yaşadığını neler hissettiğini kimse bilemez.
kendi adıma 3 sene panik atak tedavisi gördüm, son 1 senedir depresyonla boğuşuyorum neyseki onda da tedavinin sonuna geldim. başıma bundan sonra neler gelecek bilmiyorum. dışarıdan bakan herkes ne gamsız der ama ne uykusuz geceler çektim, neler yaşadım, ne sorunlardan ne hayal kırıklıklarından döndüm anlatamam bile. ama benden iyilerine odaklanmak yerine halime şükretmeye başladığımdan beri gerçekten bişeylerin daha yolunda gittiğini hissediyorum. size malesef verebileceğim tavsiye bu. gerçi bir arkadaş bi yer de tavsiye etmiş size bence değerlendirin. hayatımın hiçbir aşamasında psikolojik desteğe kötü gözle bakmadım bu kadar ağır iki psikolojik rahatsızlık atlatmama rağmen hala ayaktaysam da buna borçluyum. anladığım kadarıyla siz de benim gibi düşünüyorsunuz o yüzden o ihtimali düşünün derim. umuyorum ki kafanızdaki o arada ortaya çıkan hırçınlık, şüphe, isyan gibi duygular da yakında bitecektir

Back
X