Ağır mı konuştum?

Hic birseye heveslenmemde mal mulk.onda var bende yok demedim.degerli olmak bunu bilmek hissetmek saygi duyulmak isterdim.size hak veriyorum insan kahrediyor.

Al benden de o kadar.

Benim koca hayatımda gördüğüm en ben merkezli insan, sadece kendini düşünür kendi keyfi kendi kariyeri kendi şartları....
Şakaya vurarak söylüyor şimdi bunları ama ben 2.5 senelik evlilikten sonra şaka yapmadığını biliyorum. Kendi lehine olan birşeyi isterken hiç utanmaz sıkılmaz, o kadar açık söyler ki 2 sene boyunca hep şaka sandım :KK53: gel Gör ki hepsi gerçekmiş

Allah yardimcin olsun canım seninki uzun yaşar senin ömründen yemesin dikkat et :KK53:

Benim koca hayatımda gördüğüm en ben merkezli insan, sadece kendini düşünür kendi keyfi kendi kariyeri kendi şartları....
Şakaya vurarak söylüyor şimdi bunları ama ben 2.5 senelik evlilikten sonra şaka yapmadığını biliyorum. Kendi lehine olan birşeyi isterken hiç utanmaz sıkılmaz, o kadar açık söyler ki 2 sene boyunca hep şaka sandım :KK53: gel Gör ki hepsi gerçekmiş

o zaman Allah yardımcınız olsun zor böyle biriyle hayat

benim annem de bazen der bu eve iki maaş girerken herkes ev aldı biz alamadık tek maaşlı eve 5 sene önce bulaşık makinesi alınırken daha ben kullanamadım diye hayat işte babam biraz dangalaktı ama şimdi iyi annemden korkuyo sanırım :D

benim annem de bazen der bu eve iki maaş girerken herkes ev aldı biz alamadık tek maaşlı eve 5 sene önce bulaşık makinesi alınırken daha ben kullanamadım diye hayat işte babam biraz dangalaktı ama şimdi iyi annemden korkuyo sanırım :KK70:

Iyi bari düzelmis olmasına sevindim :)

Ben çokta ağır konuştuğunuzu düşünmüyorum.Size ve bu sebeple ettiğiniz laflarada hak verdim.Belkide eşinizin zaten kırılmaya dökülmeye ve böylece düzelmeye ihtiyacı vardır.Yaşayıp görülücek seyler bunlar.

Allah acil şifalar versin canım ya.

Sağlıktan önemli değil hiç bir şey.
Tek bir yanlışta daha durmayacagim yetti..
aynen öyle insanlar kendileri üzüp üzüp hasta oluyolar benim annem öyleydi sigara içki agzına sürmemiş biriydi sülalede de 1 tane kanser olmuş kişi yoktu gırtlak kanseri olmuştu
bunların hepsi içine içine atmaktan oluyo

nomunomuchua nomunomuchua burada yorumlarina uslubuna tavrina hayran kaldigim uyelerden biri de sensin.
Burda "para ile kapidaki arabayla degee bicen" insan oldugunu dusunmek icin ozel bi caba sarfetmek lazim. Bazi uyeler yine cok caba gostermis bu hususta. Senin "maddi" yonde gelisen sorununun ofkesini "maddi" konularda gostermen, bunlarda dile getirmen yersiz bi tutum degil.
Seni gayet iyi anliyorum. Pek yorum yapmasamda actigin konulari sessizce takip ediyorum.
Yasadigin su hisleri yasaman dedigim gibi cok normal. Boyle hissetmen normal. Bu borc bitene kadar malesef bu tartismalar sinir harpleri keskeler acabalar surecek. Birbirinizi cok yaralamamanizi umut ediyorum

Elinden gelenin en iyisini yap lutfen. Ileride hic pisman olmani istemem. 1000 kez affetmenin yarattigi psikoloji 1 kere "keske soylemek" ten kat kat evladir. Bu is boyle giderse bu gel gitlerdeki uslubun boyle olursa esin bu alttan almalari kaldiramayacaktir. Hepimiz insaniz en nihayetinde. "Yeter artik" noktasina getirme olur mu?

Bunun yaninda hepimiz hata yapabiliriz. Esinin degil kp in borcunu odeyen insanlari gordum forumda. Tabi isin "iddia kumar" boyutu seni incitiyor. Belki ticarette kaybetse bu kadar problem olmazdi. Rahat sindirebilirdin. Ama insaniz hepimiz. Esinde ne guzel pisman olmus. Sana ekonomiyi gonullu plarak teslim etmis. Hatta harcliginin yetecegini dusunerek o gunku harcligini alamayacak kadar perisan olmus.

Butun bunlar seni sevdigini gosterir. Seni kaybetmekten korkuyor. Hal boyleyken bu evlilige o borctan cok senin bu tavirlarin daha cok zarar verir.
Bu noktadan koparsa bu evlilik siz cok uzulursunuz bence.
Allah pismani olacaginiz kararlardan hareketlerden uzak tutsun sizi.:KK200:

Son düzenleme:
Dün yeni evli bir arkadaşımın evine gittim kendisi çalışmayan bir bayan esyalarindan cöpüne kadar her şeyi en güzelinden almış borclanarak ki bunları tek başına eşi ödeyecek. Ev satın almış kızın ailesine üç sokak altta. Altlarında araba. Haftanin her gunu kizin annesindeler eşi de uyumlu bir adam ma
Bana da hep öyle söylerler ama canım unutma Ki bu dünyada bize sınav düşüyor. Rabbim sağlık versin. Ki bence de maddiyatta önemli. Allah sana yardim etsin. Okuduğum kadarıyla güçlü bir kadınsın bence biraz daha çaba gostermelisin.

nomunomuchua nomunomuchua burada yorumlarina uslubuna tavrina hayran kaldigim uyelerden biri de sensin.
Burda "para ile kapidaki arabayla degee bicen" insan oldugunu dusunmek icin ozel bi caba sarfetmek lazim. Bazi uyeler yine cok caba gostermis bu hususta. Senin "maddi" yonde gelisen sorununun ofkesini "maddi" konularda gostermen, bunlarda dile getirmen yersiz bi tutum degil.
Seni gayet iyi anliyorum. Pek yorum yapmasamda actigin konulari sessizce takip ediyorum.
Yasadigin su hisleri yasaman dedigim gibi cok normal. Boyle hissetmen normal. Bu borc bitene kadar malesef bu tartismalar sinir harpleri keskeler acabalar surecek. Birbirinizi cok yaralamamanizi umut ediyorum

Elinden gelenin en iyisini yap lutfen. Ileride hic pisman olmani istemem. 1000 kez affetmenin yarattigi psikoloji 1 kere "keske soylemek" ten kat kat evladir. Bu is boyle giderse bu gel gitlerdeki uslubun boyle olursa esin bu alttan almalari kaldiramayacaktir. Hepimiz insaniz en nihayetinde. "Yeter artik" noktasina getirme olur mu?

Bunun yaninda hepimiz hata yapabiliriz. Esinin degil kp in borcunu odeyen insanlari gordum forumda. Tabi isin "iddia kumar" boyutu seni incitiyor. Belki ticarette kaybetse bu kadar problem olmazdi. Rahat sindirebilirdin. Ama insaniz hepimiz. Esinde ne guzel pisman olmus. Sana ekonomiyi gonullu plarak teslim etmis. Hatta harcliginin yetecegini dusunerek o gunku harcligini alamayacak kadar perisan olmus.

Butun bunlar seni sevdigini gosterir. Seni kaybetmekten korkuyor. Hal boyleyken bu evlilige o borctan cok senin bu tavirlarin daha cok zarar verir.
Bu noktadan koparsa bu evlilik siz cok uzulursunuz bence.
Allah pismani olacaginiz kararlardan hareketlerden uzak tutsun sizi.:KK200:

Teşekkür ederim bu güzel, emek dolu yorumun için canım.

Haklısın. Inşallah üzülmeyiz.
Her şey iyi olur bundan sonra.

Bana da hep öyle söylerler ama canım unutma Ki bu dünyada bize sınav düşüyor. Rabbim sağlık versin. Ki bence de maddiyatta önemli. Allah sana yardim etsin. Okuduğum kadarıyla güçlü bir kadınsın bence biraz daha çaba gostermelisin.

Güçlü olmak için çabalayan ama aslında artık çok yıpranmış bir kadınım maalesef.

Teşekkür ederim yorumunuz ve guzel duaniz için. Amin inşallah.:)

2,5 yılda uzun süreymiş gittikçe sabrın azalacak belki ama lütfen sabırlı ol imtihan dünyası ve buda senin imtihanın Allah kötü hastalıkla ölümle imtihan etmesin inşallah, eğer dolu taraftan bakarsak görülecek çok güzel şeyler var :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beklemeye-deger-mi.899730/

Iyi pazarlar hanımlar..

Ben haklı olduğumu düşünerek açtım ağzımı yumdum gözümü akşam ama şimdi de ağır mı konuştum fazla mi oldu diye düşünüyorum.

Duygularımı anlamanız açısından (bilmeyenler) en başta verdiğim linkten konumu okuyabilirsiniz.

Dün yeni evli bir arkadaşımın evine gittim kendisi çalışmayan bir bayan esyalarindan cöpüne kadar her şeyi en güzelinden almış borclanarak ki bunları tek başına eşi ödeyecek. Ev satın almış kızın ailesine üç sokak altta. Altlarında araba. Haftanin her gunu kizin annesindeler eşi de uyumlu bir adam maşallah. Ne güzel Allah daha mesut etsin.

Üzüldügüm ben neden böyle değerli olamadım? Çalıştığım halde masrafta ucmayalim kendimizi zora sokmayalim diyerek hareket ettim hep. Eşimin akilsizligi yüzünden şimdi yok yere borç ödüyorum ama.

Pişman hallerine bakıp ona bir şans daha versem de hayallerime uzak yaşantım tam da bu zamanlarda gözüme gözüme giriyor. Onların eşi daha çok sevdi belki.

Sahi benden daha değerli yapan neydi onları diye eşimden nefret ediyorum.

Bu duygularla akşam bulasmaya yer aradım. Sonunda da aynen bunları döktüm dile.

Insanlar hayallerindeki hayata ne kolay kavuştu. Benim eksiğim neydi acaba?
Gidip kocalarina sorasim geliyor. Onları benden değerli yapan şey nedir diye dedim. Hiç cevap vermedi buna küstü.

Ağır mi konuşmuşum sizce?
ben mi yazdım dedim acaba bunları.ben de kendimi evliliğim boyunca hiç özel ve değerli hissetmedim.tutumlu oldukça da dediğin gibi borçları.maddiyatı geçtim de değerli olmak nedir hiç bilmedim.cevabı nedir inanın ben de bilmiyorum.babam da sevmemişti beni, herhalde erkeklerden yana şansım yok.yine de boşver Allah önce sağlık versin.

2,5 yılda uzun süreymiş gittikçe sabrın azalacak belki ama lütfen sabırlı ol imtihan dünyası ve buda senin imtihanın Allah kötü hastalıkla ölümle imtihan etmesin inşallah, eğer dolu taraftan bakarsak görülecek çok güzel şeyler var :)

ben mi yazdım dedim acaba bunları.ben de kendimi evliliğim boyunca hiç özel ve değerli hissetmedim.tutumlu oldukça da dediğin gibi borçları.maddiyatı geçtim de değerli olmak nedir hiç bilmedim.cevabı nedir inanın ben de bilmiyorum.babam da sevmemişti beni, herhalde erkeklerden yana şansım yok.yine de boşver Allah önce sağlık versin.

Amin önce sağlık tabi arkadaşlar.

Allah sağlık versin her şey hallolur.
Yine de insanın doluyu göremediği zamanlar oluyor işte :(

Merhabalar daha önce karşılaşmadık forumda ama cok ortak bi noktamız varmış tamda yazdığın bu konuyu inan bir kac saat önce düşünüyordum bende. Bende 1.5 yıllık evliyim ve çalışıyorum herşeyimi kendim yaptıgım gibi evlendikten sonra kendi kabuğuna çekilen ve tek derdi annesi olan bi Ada'ma asık olmuşum . Ben eşyayı düğünü sunu bunu geçtik Can'ım derdim onlar da degil derdim su ki esimle epey sorunlarımız olduktan aylar sonra esim bana sende hic bisey istemedin masaya yumrugunu vursaydın simdi konusman bos Dedi çıktı. Degil teşekkür etmek birde yüzsüzlük yapmadım diye laf duydum. Ve ben sosyal sitelerden ordan buradan komşularımdan arkadaşlarımdan olsun milletin mutluluğunu izler oldum hatta Birgün bana Dedi ki başkalarını yasıyorsun onlara bakıp bakıp ic geçiriyorsun..... Ve ben bugun iste az önce aklimdan geçti demiştim ya dedim ki demek ki başkalarının mutluluğunu izlettirecek özendirecek bi Ada'mla evlenmişim :( ve hamileyim gerisini sen duşun Can'ım. Niye yazdım bunları bilmiyorum ama yalnız degilsin bunu bil

Merhabalar daha önce karşılaşmadık forumda ama cok ortak bi noktamız varmış tamda yazdığın bu konuyu inan bir kac saat önce düşünüyordum bende. Bende 1.5 yıllık evliyim ve çalışıyorum herşeyimi kendim yaptıgım gibi evlendikten sonra kendi kabuğuna çekilen ve tek derdi annesi olan bi Ada'ma asık olmuşum . Ben eşyayı düğünü sunu bunu geçtik Can'ım derdim onlar da degil derdim su ki esimle epey sorunlarımız olduktan aylar sonra esim bana sende hic bisey istemedin masaya yumrugunu vursaydın simdi konusman bos Dedi çıktı. Degil teşekkür etmek birde yüzsüzlük yapmadım diye laf duydum. Ve ben sosyal sitelerden ordan buradan komşularımdan arkadaşlarımdan olsun milletin mutluluğunu izler oldum hatta Birgün bana Dedi ki başkalarını yasıyorsun onlara bakıp bakıp ic geçiriyorsun..... Ve ben bugun iste az önce aklimdan geçti demiştim ya dedim ki demek ki başkalarının mutluluğunu izlettirecek özendirecek bi Ada'mla evlenmişim :KK43: ve hamileyim gerisini sen duşun Can'ım. Niye yazdım bunları bilmiyorum ama yalnız degilsin bunu bil

Sizin için de üzüldüm gerçekten kötü bir his yaşayan bilir.

Sevdiğimiz için yaptigimiz fedakarliklarin adı enayilik oluyor ne acı..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beklemeye-deger-mi.899730/

Iyi pazarlar hanımlar..

Ben haklı olduğumu düşünerek açtım ağzımı yumdum gözümü akşam ama şimdi de ağır mı konuştum fazla mi oldu diye düşünüyorum.

Duygularımı anlamanız açısından (bilmeyenler) en başta verdiğim linkten konumu okuyabilirsiniz.

Dün yeni evli bir arkadaşımın evine gittim kendisi çalışmayan bir bayan esyalarindan cöpüne kadar her şeyi en güzelinden almış borclanarak ki bunları tek başına eşi ödeyecek. Ev satın almış kızın ailesine üç sokak altta. Altlarında araba. Haftanin her gunu kizin annesindeler eşi de uyumlu bir adam maşallah. Ne güzel Allah daha mesut etsin.

Üzüldügüm ben neden böyle değerli olamadım? Çalıştığım halde masrafta ucmayalim kendimizi zora sokmayalim diyerek hareket ettim hep. Eşimin akilsizligi yüzünden şimdi yok yere borç ödüyorum ama.

Pişman hallerine bakıp ona bir şans daha versem de hayallerime uzak yaşantım tam da bu zamanlarda gözüme gözüme giriyor. Onların eşi daha çok sevdi belki.

Sahi benden daha değerli yapan neydi onları diye eşimden nefret ediyorum.

Bu duygularla akşam bulasmaya yer aradım. Sonunda da aynen bunları döktüm dile.

Insanlar hayallerindeki hayata ne kolay kavuştu. Benim eksiğim neydi acaba?
Gidip kocalarina sorasim geliyor. Onları benden değerli yapan şey nedir diye dedim. Hiç cevap vermedi buna küstü.

Ağır mi konuşmuşum sizce?

Eş seçimi..Bu sorunun cevabı eş seçimi..sizi hayallerinizden uzaklaştıran kendi seçiminiz olmuş..Burda eşinizin kötü biri olduğunu ya da bilinçli olarak bunları yaptığını ima etmiyorum burda karakterden bahsediyorum.Bazı erkeklerin bazı konularda kapasitesi bellidir,kadınlarda olduğu gibi..

Eş seçimi..Bu sorunun cevabı eş seçimi..sizi hayallerinizden uzaklaştıran kendi seçiminiz olmuş..Burda eşinizin kötü biri olduğunu ya da bilinçli olarak bunları yaptığını ima etmiyorum burda karakterden bahsediyorum.Bazı erkeklerin bazı konularda kapasitesi bellidir,kadınlarda olduğu gibi..

Çok haklısınız gerçekten.
Karısını gül de eden kül de eden kocasıdır diye boşa dememisler.

Sizin için de üzüldüm gerçekten kötü bir his yaşayan bilir.

Sevdiğimiz için yaptigimiz fedakarliklarin adı enayilik oluyor ne acı..
Aynen arkadasım esim bana ailem seni saf sanıyor bile sesi:) ve bunu dedigi ailesi icin aylarca yas tuttu neymiş kaynanam olacak cadı beni sevmedi diye ve sonuc başkalarına masallah deyip ic geçiren ve enayi olan bi bayan var elde ;) naparsin sanirim benim hayatımda böyle geçecek tek tesellim bebeğim oldu artık ;) hayata umutla bak yine de tutunacak biseyler vardır elbet diye düşünüyorum ...

Back
X